aakhut 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 tko...zdej bojo pa 10 dni men kuhalin to v velikem slogu 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 tko...zdej bojo pa 10 dni men kuhalin to v velikem slogu 666 zlomkou...tralala Jaz bom pa danes kar lepo na sadju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 Glej TV1, Leon dela picnic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 13. junij 2004 Prijavi Deli 13. junij 2004 spet tortilje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Kaj narediti z odvečnimi beljaki? Včeraj so romali - v puding!Pristaviš 3/4 litra mleka (posoda naj bo 2 litra, ker bo masa narasla), vanj vržeš 10 dag črne čokolade, dva pudinga zmešaš s 3 žlicami sladkorja (polovična doza), dodaš mlekca, razmešaš in zvliješ v vroče a še ne zavreto mleko. Z ostankom mleka (od 1L) poplakneš ostanke pudinga v lončku... Mešaš do vretja in še 3 minute, medtem pripraviš mikser, iz 3-4 beljakov narediš sneg, dodaš še 1-2 žlici sladkorja, na koncu vedno vmešam še limonin sok, nato pa trd sneg s šibo hitro in dobro zamešaš v odstavljen puding. V skodele naložiš kar z zajemalko. No, recept je posledica prejšnega, ko sem na nedeljo ugotovil, da imamo samo 1 puding:9 dl mleka + 10 dag jedilne čokolade1 vrečka čoko pudinga (za 1/2 litra) in 3 žlice sladkorja razmešaš z mlekomdobljeni masi dodaš 4 rumenjake, razmešaš,končno maso vliješ v vroče, a ne vrelo mleko, kuhaš 3 minutetekoč puding naliješ v skodelice in zraven močno moliš, da se bo tudi strdil strdil. Jaz sem, in zato se tudi puding je strdil v fino kremo. Pol so mi pa tisti beljaki ostal... Osnovni pudingov recept pa je tak:2 čoko pudinga, 6 žlic sladkorja, 2 žlici kakava, 2 rumenjaka, 1L mlekana koncu vmešam sneg dveh beljakov.Dodatki so lahko sledeči:- med kuhanjem kokosova moka, stresena v mleko, mleti orehi, rozine;- pred vlivanjem pudinga čokoladni piškoti, narezane banane, žlička medu. Skratka, iz pudinga se da naresti pravo (kalorično) bombo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. junij 2004 Prijavi Deli 14. junij 2004 Danes: kaloricna bomba....pohan sir, pecen krompircek pa solata iz baby korencka... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Krompirjeva solata,ocvrta piščančja bedrca,melonina solata z sladoledom! hm to pa mislim da tud babica dol kuha... :xx!: hehe js pa naum nič kuhal bom živel od češenj... sam še pol gajbe je počas mrbit bom pol kaj kruha... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Nič kaj lačna danes...si bom sam šparglje naredila.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 15. junij 2004 Prijavi Deli 15. junij 2004 Enolončnica- zelenjavna: zelena leča, koruza, ajdova kaša. LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Madonca, ti si pa zgodnja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mi smo v nedeljo testiral ta zdravo sol Smo nardil zelenjavno juhico, velik zelenjavce pa rizek in pol, ko se je ze vse lepo pokuhal in majckeno ohladil smo dal se Stanetovo sol. Po dolgem casu je bla juhca brez zelenjavne kocke, pa se noben ni pritozil, da kaj manjka Lp, L. Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 njoki s paradajzevo omako - sama kuham danes, tko da so njoki iz vrecke, omaka pa iz konzerve Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Sploh ne vem, kaj bo danes za kosilo zajtrk:jagodni jogurt, jagode in korn flakes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Roman 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mulo! Citiraj Naivnost je ena izmed najslabsih clovekovih lastnosti! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mulo HAHA, to sm hotu že zadnč napisat, pa sm pozabu, si pa ti, Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. junij 2004 Prijavi Deli 16. junij 2004 Mi smo v nedeljo testiral ta zdravo sol Smo nardil zelenjavno juhico, velik zelenjavce pa rizek in pol, ko se je ze vse lepo pokuhal in majckeno ohladil smo dal se Stanetovo sol. Po dolgem casu je bla juhca brez zelenjavne kocke, pa se noben ni pritozil, da kaj manjka Lp, L. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. junij 2004 Prijavi Deli 18. junij 2004 Ostali polnjene kalamare na zaru in krompirjevo solato, jaz sem pa na sadju Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Danes spet čist palim .. voda se že greje, pol pa notr torteline s štirimi siri, pol pa to v eno posodico čez še peti sir, petršilj in paradižnikogvo omako, vse to v pečico naj se mal opeče, pol pa spet vn vsak tortelin posebej ščepec soli čez mal začimbic sem pozabil omenit se da že na začetku, čez se nariba še mal parmezana in njam njam njam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Na zdravje! js pa en jogurt pijem za predjed.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Jaz pa danes full dobro zelenjavno juhico,kjer je noter ogromno zelenjave, zdajle jem jabolko(za malico),potem imam pa še vitalis kosmiče in jogurt za zvečer! No sej, tko bi mogla jst jest, da bi me blo mal manj Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ja jst se pa vsak dan :xx!: :xx!: kaksna zeljna juha!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 riz s skampki Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
afna 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Toliko sem bluzila v temi o potepanjih o Grčiji, da komaj čakam naslednji obisk, ki bo dobil na mizo:TAPENADE IZ OLIV (recept je sicer provansalski, ampak v Grčiji dobiš zelo podobno) 2 šalici oliv (splahneš z vodo, osušiš)2 čajni žlici kaper10 filejev (5 ribic) inčunov - za 5 minut daš v melko, da potegne ven slanost in osušišščepec timijana1 velika žlica dobre gorčicečesen - po okusupoper, sol - po okusu v veliki posodi vse zmiksaš in po potrebi dodaš malo olivnega olja, da se lepše maže! Njami na popečenih kruhkih ali uporabiš kot dodatek k pečenim ribam! tek! @ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. junij 2004 Prijavi Deli 22. junij 2004 Mmmmm, to bi bilo za piknik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. junij 2004 Prijavi Deli 23. junij 2004 Uuu, smo sli v juzne vode...torej prebranac je bil, unadva sta meso ( jaz pac ne), gibanica, solata in zame polenta Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.