Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

živjo vsem! xsrcx

ko takole prebiramm kaj vse boste skuhal, pražili in pojedli se mi kar

sline cedijo :yumy:

jaz si že kar nekaj časa pripravljam hrano v voku(posledica potepanja po Aziji). mi paše riž in zraven zelenjava, pa začimbe... porabi se zelo malo olja, zelenjava pa še hrusta, ko jo daš v usta. :palec:

DON'T PANIC
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Za predjed:

sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda :2src: x:px s širokimi integralnimi grisini

Glavna jed:

-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone x:px

Za predjed:

sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda :2src:  x:px s širokimi integralnimi grisini

Glavna jed:

-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone x:px

naslov prosim :palec:

Vsaka ovira je priložnost.

Danes mi je zapasal matevž x:px ...se že kuha vse...njamsi

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Za predjed:

sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda :2src:  x:px s širokimi integralnimi grisini

Glavna jed:

Opij, ti kar pridi :palec:

na kosilo v Trst! po kosilu vabim na mini tržaške kremšnite x:px

Za predjed:

sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda :2src:  x:px s širokimi integralnimi grisini

Glavna jed:

Opij, ti kar pridi :palec:

na kosilo v Trst! po kosilu vabim na mini tržaške kremšnite x:px

pazi RUBY k ne fali dost da bom res,pol pa zadrega x:Dx :palec:

no edino kremshnite lahko pa prishparash

rajshi kakshen caposhin mmmmm :palec:

x:Dx  x:Dx  x;)x

Takole se zmeniva: ti se drugič pravočasno najaviš, meni pa prišparaš  x:Ix  x:Ix  x:Ix .

Kapučinček, jasno to gre v kompletu pri nas, od bivšega župana Illya x:px

o.k. zmenjenu

illy ekspreso mmmm :palec: x:Dx

Večerja je bila zelo skromna, zato se pa bo lepo spalo :sori: (gnila tolažba, ne x;)x )

-vsak svojo skodelo vrele, odlične goveje župe brez rezancev;

-vsak svojo skledo zelene solate brez pomidorov notri

-vsak svoj mini zrezček nizki rostbif z malo zenfa

-voda po želji

Pravzaprav se nikoli ne objedam zvečer. x^x x^x

Resnici na ljubo se šparam za Beograd, kamor grem za kakšen dan obiskat prijatelje. x:px x:px x:px :vragec:

Za večerjo sem zmezila en velik mango x:px sam se je pojedel, medtem, ko sem gledala meglice avalona.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Guest sanjalica

Meglice Avalona... hmmmmm dober filmček bil; smo vsi trije okameneli na sedežni, tako da je četrti član familije moral poiskati drug TV in drugo ležišče v hiši....

Vmes pa smo "mi trije" grickali melono s pršutom, orehe in grozdje....

On ta četrti pa je bil preveč oddaljen od kuhinje........... xrolleyesx xrolleyesx x^x xrolleyesx

Včeraj sem mogu živet od riževe solate... brez čevapčičev, in mal zelenjave zraven.... kar je čista kriza... se je še na moji avri poznalo ampak dons pa tak sirček tretji sirček osmi sirček vse bo šlo v eno veliko posodo po pa mal popečt, čez še torteline s štirimi siri :D na koncu pa mal paradižnikove omakce in parmezana, tkole na blef pa še mal soli :D (seveda da ne bo pomote prave naravne ssoli)
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

men se tud ze spageti kuhajo... po dolgem casu mam cas kuhat! :xx!: (hehe, k se rabi toooolk casa za spagete x:Dx) pa zravn ena omakca pa solatka na 1001 nacin pa bo ze mogl bit! x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest sstane

Sem si že naročil pri ženi špagete s paradižnikovim olivno slanim kečapom x:px

1 svež zrel paradižnik

3 žlici olivnega olja

0,5 suhega čilija

3 gr zdrave soli

200 gr špagetov

Vodo zavreš, vržeš vanjo špagete in odstaviš. Ta čas, ko se kuhajo, zmiksaš vse sestavine.

Špagete odcediš, dodaš sveže pripravljen surov kečup, premešaš, serviraš in posuješ s parmezanom x:px

Žaža, tule je napačen naslov teme, a ?

Kaj bodo pa danes kuhali, a ne?

Pismu, sem hvaležna dobri vili, ki me vsak dan razvaja s kosilom x:px .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...