surya 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 živjo vsem! ko takole prebiramm kaj vse boste skuhal, pražili in pojedli se mi kar sline cedijo jaz si že kar nekaj časa pripravljam hrano v voku(posledica potepanja po Aziji). mi paše riž in zraven zelenjava, pa začimbe... porabi se zelo malo olja, zelenjava pa še hrusta, ko jo daš v usta. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Pravilno, le še začimb in zdrave soli ne smeš pregreti nad 65°C! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 24. junij 2004 Prijavi Deli 24. junij 2004 Pravilno, le še začimb in zdrave soli ne smeš pregreti nad 65°C! Bom probau upoštevat tele °C Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za predjed: sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda s širokimi integralnimi grisini Glavna jed:-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za predjed: sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda s širokimi integralnimi grisini Glavna jed:-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone naslov prosim Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Danes mi je zapasal matevž ...se že kuha vse...njamsi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 prvošču si bom pico, ampak res Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za predjed: sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda s širokimi integralnimi grisini Glavna jed:-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone naslov prosim Opij, ti kar pridi na kosilo v Trst! po kosilu vabim na mini tržaške kremšnite Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za predjed: sladka gorgonzola z maskarponom oblita z žlico pogretega limonovega meda s širokimi integralnimi grisini Glavna jed:-na pari skuhana zelenjava; gomolj od zelene, koreje, sladki janež ali koromač (? Italijani ga kličejo finocchio), postrženo na velikem nizkem krožniku, malo posoljeno, olivno olje in sok limone naslov prosim Opij, ti kar pridi na kosilo v Trst! po kosilu vabim na mini tržaške kremšnite pazi RUBY k ne fali dost da bom res,pol pa zadrega no edino kremshnite lahko pa prishparash rajshi kakshen caposhin mmmmm Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Takole se zmeniva: ti se drugič pravočasno najaviš, meni pa prišparaš . Kapučinček, jasno to gre v kompletu pri nas, od bivšega župana Illya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Takole se zmeniva: ti se drugič pravočasno najaviš, meni pa prišparaš . Kapučinček, jasno to gre v kompletu pri nas, od bivšega župana Illya o.k. zmenjenu illy ekspreso mmmm Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Dons smo skampe v buzari pa rezance zravn...pa kruh...Za sladico pa Kinder Bueno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Polnjena paprika, pire krompir in zelena solata. Pa sadje (kar cel dan)! Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Dons smo skampe v buzarioh, njamzi, kaj bi jih zdele jedla Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Joj, sam jih je lohk 20kg, pa se jih se zmeri ne najes, tok so dobri pol pa se omakca...mjam Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Večerja je bila zelo skromna, zato se pa bo lepo spalo (gnila tolažba, ne ) -vsak svojo skodelo vrele, odlične goveje župe brez rezancev;-vsak svojo skledo zelene solate brez pomidorov notri-vsak svoj mini zrezček nizki rostbif z malo zenfa-voda po želji Pravzaprav se nikoli ne objedam zvečer. Resnici na ljubo se šparam za Beograd, kamor grem za kakšen dan obiskat prijatelje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Za večerjo sem zmezila en velik mango sam se je pojedel, medtem, ko sem gledala meglice avalona. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 25. junij 2004 Prijavi Deli 25. junij 2004 Meglice Avalona... hmmmmm dober filmček bil; smo vsi trije okameneli na sedežni, tako da je četrti član familije moral poiskati drug TV in drugo ležišče v hiši.... Vmes pa smo "mi trije" grickali melono s pršutom, orehe in grozdje.... On ta četrti pa je bil preveč oddaljen od kuhinje........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Danes bo pa za kosilo skleda zelene solate s korenčkom, grahom in koruzo.....že komi čakam, k sn že kr malce lačna popoldanska malca bo sladoled, za večerjo pa še nimam nobene ideje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Včeraj sem mogu živet od riževe solate... brez čevapčičev, in mal zelenjave zraven.... kar je čista kriza... se je še na moji avri poznalo ampak dons pa tak sirček tretji sirček osmi sirček vse bo šlo v eno veliko posodo po pa mal popečt, čez še torteline s štirimi siri na koncu pa mal paradižnikove omakce in parmezana, tkole na blef pa še mal soli (seveda da ne bo pomote prave naravne ssoli) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 men se tud ze spageti kuhajo... po dolgem casu mam cas kuhat! :xx!: (hehe, k se rabi toooolk casa za spagete ) pa zravn ena omakca pa solatka na 1001 nacin pa bo ze mogl bit! Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Jaz imam pa danes apetit kot volk po včerajšnjem jabolčniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Sem si že naročil pri ženi špagete s paradižnikovim olivno slanim kečapom 1 svež zrel paradižnik3 žlici olivnega olja0,5 suhega čilija3 gr zdrave soli 200 gr špagetov Vodo zavreš, vržeš vanjo špagete in odstaviš. Ta čas, ko se kuhajo, zmiksaš vse sestavine.Špagete odcediš, dodaš sveže pripravljen surov kečup, premešaš, serviraš in posuješ s parmezanom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ooo jaz bom tudi gobice, sam z rižom...NJAAAAM Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Žaža, tule je napačen naslov teme, a ? Kaj bodo pa danes kuhali, a ne? Pismu, sem hvaležna dobri vili, ki me vsak dan razvaja s kosilom . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.