Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

mene pa zanima ,če je koga volja,da mi pomaga,da ideje kaj kuhati,da nima mleka in jajc xrolleyesx pa kaki prigrizki ali tako za na hitro pomalicat x:)x hvala :palec:

Danes sem - mimogrede - popekla bučke in jajčevce, narezane na kocke in jih dodala širokim rezancem. Samo malo posolila in popoprala. Hitro in dobro! Zelenjavi lahko dodaš tudi malo smetane, jaz sem se ji odpovedala... x;)x

Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!

(Bob Dylan)

Deli na socialnih omrežjih

mene pa zanima ,če je koga volja,da mi pomaga,da ideje kaj kuhati,da nima mleka in jajc xrolleyesx pa kaki prigrizki ali tako za na hitro pomalicat x:)x hvala :palec:

Danes sem - mimogrede - popekla bučke in jajčevce, narezane na kocke in jih dodala širokim rezancem. Samo malo posolila in popoprala. Hitro in dobro! Zelenjavi lahko dodaš tudi malo smetane, jaz sem se ji odpovedala... x;)x

:palec: hvala.jutri probam. x;)x

x:px zdaj sem pa dokončno lačen, babica je prej nekaj med malico govorila o paradižnikih ki jih ima... :D opa opa... :D njumi seeya čez eno uro....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Jure's special :D coming right up... :D mmm tortelini sir sir sir sri :D mmm že dolg časa si nisem tega skuhal... mmm jutr pa kako paštico udarim... aaaa :2src:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Guest sanjalica
Sem prinesla s Paga en cel paški sir in kilogram pršuta... in mi sin javlja...da ne rabi danes kosila, ker že celo dopoldne visi pred TV in ima pojedino................... :xx!: xrolleyesx

Za večerjo sem zmezila en velik mango  x:px  sam se je pojedel, medtem, ko sem gledala meglice avalona.

kak pa ješ mango, si ga še mal z limoninim sokom pokapaš in kolk zrel mora bit sploh? Midva sva ga enkrat nabavila, mal me je na korenček spominjal po okusu, pa po trdoti.. A mora bit mehkejši? Al to je to? x:)x

Mushi

Dons sm bl na jogurtih...otroc pa raj žvečjo pizzo od včer, namest čuftov... xrolleyesx sm kr užaljena... :xx!:

x:o)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Aha, men p adans nekam čudno nič ne tekne... mrbit je še prezgodi..., heya... paštica z gorganzolo a ? :D x:px še pet urc :D

nardu si po doolgeem času zeljee, zdej ga bom jedu ~tri dni, notri sm dau krompirček, tapravo sol, sojo in kiml x:Dx

x:px njami... zelje na tisoc in en nacin...jaaaaaaaaaaaaaaaa!

http://www.kupid.com/pics/she.jpg

Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi.

za zajtrk borovnice

za kosilo Stanetov rizibizi x:px

za večerjo Stanetovo solatko (njamzi: zelen solatka, tista ta krhka - direktno z vrta, nekaj tenkih kolobarjev kumar, na koščke narezan paradižnik, malo paprike, malo mlade čebule in rukola)

Guest sstane
Jaz pa celo skledo naribanih kumar z olupom vred, česen, kumina, jabolčni kis, zdrava sol, poper in bučno olje. Pa kuhan krompir v režljih z maslom in malo posoljen. mmmm x:px x;)x x;)x

Za poletne dni priporočam:

...kumare narezane, lahko tut naribane...jaz mam najraje kolobar pol pa na pol..

...nato malo nasekljanega česna,

... topel, kuhan krombir narezan na kocke,

... malo limoninega soka,

...jogurt,

..žlico kisle smetane,

... poper,

.. sol..

zraven pa pohano cvetačo...lahko pa tudi kaj drugega x:Dx xDDx

lp :palec: :palec: x:Dx

Nič.

Kuhali, da ne bo pomote.

Prišla pred dobro uro domov iz Istre, kjer sva bila na morju.

Vzela iz hladilnika melono, jo olupila in odstranila semena, narezala na grižljaj velike trikotnike.

Zraven pa tanko narezan Parmski pršut (čeprav je zame za te zadeve najboljši KRAŠKI, orig. slovenski x^x ).

Drugače pa istrski, ker je zelo zorjen. x:px x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...