žaža 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 ...JOJ JAZ TUDI MOJEMU...ŠKRATKU Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 mene pa zanima ,če je koga volja,da mi pomaga,da ideje kaj kuhati,da nima mleka in jajc pa kaki prigrizki ali tako za na hitro pomalicat hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Skwo, pripravljeno v petih minutah brez jajc ali z njimi http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=0entry204984 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
plesalka 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 mene pa zanima ,če je koga volja,da mi pomaga,da ideje kaj kuhati,da nima mleka in jajc pa kaki prigrizki ali tako za na hitro pomalicat hvala Danes sem - mimogrede - popekla bučke in jajčevce, narezane na kocke in jih dodala širokim rezancem. Samo malo posolila in popoprala. Hitro in dobro! Zelenjavi lahko dodaš tudi malo smetane, jaz sem se ji odpovedala... Citiraj Ne jemlji stvari pretežko, toda vzemi jih in zmagal boš!(Bob Dylan) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 Skwo, pripravljeno v petih minutah brez jajc ali z njimi http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=0entry204984 brez jajčk,seveda.pa brez tičjega mleka,tudi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 29. junij 2004 Prijavi Deli 29. junij 2004 mene pa zanima ,če je koga volja,da mi pomaga,da ideje kaj kuhati,da nima mleka in jajc pa kaki prigrizki ali tako za na hitro pomalicat hvala Danes sem - mimogrede - popekla bučke in jajčevce, narezane na kocke in jih dodala širokim rezancem. Samo malo posolila in popoprala. Hitro in dobro! Zelenjavi lahko dodaš tudi malo smetane, jaz sem se ji odpovedala... hvala.jutri probam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. junij 2004 Prijavi Deli 30. junij 2004 zdaj sem pa dokončno lačen, babica je prej nekaj med malico govorila o paradižnikih ki jih ima... opa opa... njumi seeya čez eno uro.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. julij 2004 Prijavi Deli 3. julij 2004 Jure's special coming right up... mmm tortelini sir sir sir sri mmm že dolg časa si nisem tega skuhal... mmm jutr pa kako paštico udarim... aaaa Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 jajca+paradajz+šunka+čebula+česen, vse skupaj vržeš v ponev, dobro premešaš in zmrcvariš pa bo! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 5. julij 2004 Prijavi Deli 5. julij 2004 Sem prinesla s Paga en cel paški sir in kilogram pršuta... in mi sin javlja...da ne rabi danes kosila, ker že celo dopoldne visi pred TV in ima pojedino................... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanci_cat 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Tako mlad, pa že zna poskrbet za svoj želodec! Citiraj sanci_cat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. julij 2004 Prijavi Deli 7. julij 2004 Danes bili široki rezanci s sirovo omako, fižoleti (stročji fižol) v solati, za posladek pa bo, (ko ohladim dovolj) originalna lubenica iz Banata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Danes so pa pri nas polnjene paprike najevljene Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Za večerjo sem zmezila en velik mango sam se je pojedel, medtem, ko sem gledala meglice avalona.kak pa ješ mango, si ga še mal z limoninim sokom pokapaš in kolk zrel mora bit sploh? Midva sva ga enkrat nabavila, mal me je na korenček spominjal po okusu, pa po trdoti.. A mora bit mehkejši? Al to je to? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Dons sm bl na jogurtih...otroc pa raj žvečjo pizzo od včer, namest čuftov... sm kr užaljena... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 Js sm pa dans po dolgem času spet jedla pire krompir in špinačo-mmmnnjjjaamm, kok je blo dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. julij 2004 Prijavi Deli 8. julij 2004 nardu si po doolgeem času zeljee, zdej ga bom jedu ~tri dni, notri sm dau krompirček, tapravo sol, sojo in kiml Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Aha, men p adans nekam čudno nič ne tekne... mrbit je še prezgodi..., heya... paštica z gorganzolo a ? še pet urc Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 nardu si po doolgeem času zeljee, zdej ga bom jedu ~tri dni, notri sm dau krompirček, tapravo sol, sojo in kiml njami... zelje na tisoc in en nacin...jaaaaaaaaaaaaaaaa! Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 za zajtrk borovniceza kosilo Stanetov rizibizi za večerjo Stanetovo solatko (njamzi: zelen solatka, tista ta krhka - direktno z vrta, nekaj tenkih kolobarjev kumar, na koščke narezan paradižnik, malo paprike, malo mlade čebule in rukola) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Jaz pa celo skledo naribanih kumar z olupom vred, česen, kumina, jabolčni kis, zdrava sol, poper in bučno olje. Pa kuhan krompir v režljih z maslom in malo posoljen. mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 naribanih kumar z olupom vred... Pa kuhan krompir v režljih z maslom in malo posoljen... Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
_marjetica 9. julij 2004 Prijavi Deli 9. julij 2004 Za poletne dni priporočam: ...kumare narezane, lahko tut naribane...jaz mam najraje kolobar pol pa na pol.....nato malo nasekljanega česna,... topel, kuhan krombir narezan na kocke,... malo limoninega soka, ...jogurt, ..žlico kisle smetane,... poper,.. sol.. zraven pa pohano cvetačo...lahko pa tudi kaj drugega lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 11. julij 2004 Prijavi Deli 11. julij 2004 Nič.Kuhali, da ne bo pomote. Prišla pred dobro uro domov iz Istre, kjer sva bila na morju.Vzela iz hladilnika melono, jo olupila in odstranila semena, narezala na grižljaj velike trikotnike.Zraven pa tanko narezan Parmski pršut (čeprav je zame za te zadeve najboljši KRAŠKI, orig. slovenski ). Drugače pa istrski, ker je zelo zorjen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Obožujem nov kompirček v peči-patatine, s samo ostrgano kožico , samo ne s česnom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.