Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

auha pje,

me spomijaš na mojga strica ki se je priženil v našo familijo, bli tam ful revni, od tega že cca 20 let, pa se še sedaj ne more najest do sitega... požre 3 pare hrenovk za zajtrk, kilo kruha poleg... pa je tak povprečn a pogled...

Jaz se nisem nikamor prizenil, reven tudi ravno nisem...ampak jem pa vseeno rad x;)x

Zdajle se pa maznem 20g cistih esencialnih aminokislin, 2 veliki zlici lanenega olja, 500mg vit. C, 6miligramom melatonina..pol pa spat :palec: (sori Stane, nic soli danes x;)x )

Deli na socialnih omrežjih

To je bila večerja v dvoje x:Dx  x;)x

točno sem pozabil pripisat v kolikor je več ljudi pomnožite količine s številom ljudi :D ala 10 kruhkov za večerjo v dvoje... :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

x:Dx

znebi se kompleksov, nič nisi presuh, ne vem kdo ti je to vbil v glavo...

v bistvu si pravi ded, če mene vprašaš...

A sem kje napisal, da se hocem nacrtno zrediti ? Samo formo popravljam, nic drugega. Kompleks ? Kako si vedel, res obcasno zauzijem tudi kaksno tableto B kompleks. x:Dx

Ze imam isto tezo vsaj 5 let...mi kar nekako prija, ni treba spreminjati na gor ali dol x;)x

To da sem ded...to sem nekako vedel ze ob rojstvu... x:Dx

Ups,sorry, če sem te polulala! :eek:

dajta no vidva... js napišem čudovit recept vidva pa tle tole temo nekam čudno čudno obarvata mal na rumeno...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

... zjutraj se mi ne da jest x:Dx

... meni tudi ne...

Ce pa ze, pa nic sladkega... xDDx

Zdaj sem se pa x:Dx , sestrična me je ravno pred nekaj dnevi spomnila na en biser iz mojega otroštva. Ko mi je mama pripravila zajtrk, sem prosila vse okoli sebe naj mi pomagajo jesti, ker je meni pretežko x:Dx sem bila bolj suhcena in nisem marala jest...zdaj pa čisto obratno...jaz pomagam jest vsem tistim, ki ne zmorejo x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

:vio: Danes grem na kosilo k prijatelju. x^x

Naredil bo njegov ragu' s telečjim mletim mesom in širokimi jajčnimi rezanci (papardelle) x:px

Obljubil je buteljko izbrane žlahtne rumene rebule (g.brda iz It strani), jaz pa sem sinoči spravila skupaj eno borovničevo krostato x:px, ki jo nesem za desert.

Dobre te It navade. :palec: :palec: Ko si kam povabljen na kosilo ali večerjo, pa je povabilo s strani prijateljev ali vsaj znancev, pokličeš tistega, ki povabi, ali naj prineseš vino ali slaščico.

Italijani so tako družabni ljudje, da te kar na eno enostavno paštico povabijo k sebi domov :palec: . Nobenih komplikacij, tudi prt ima lahko kakšno mini luknjo :eek: . Ali pa ima vsak drugačen pribor :eek: x:Dx

Super. Leta in leta sem potrebovala, da sem se(malo) sprostila. Ko sem koga povabila domov, nekaj dni nisem spala od skrbi. Pa vse je moralo biti perfektno, pa... :o|o: :V: :xx!:

Ma klinc! Sedaj je pa boljše, recimo pa, da mi moje častihlepje ne dovoli ravno preveč enostavnosti x:Ix , ko povabim k sebi domov in 'učastim' kraljevsko :vio: x^x , vendar ne patim toliko kot nekoč. x:)x

Oh, Contesa :palec:

POHORSKA OMLETA x:px  x:px  x:px z borovnicami! x:px  x:px

heheheh.. sploh nisem vidla kaj omenjate.... prakticiramo to enkrat na teden že tri tedne... :yumy:

špica, samo.. mal težko je omletko glih prav spečt.. mejčken fejst se zmeri zapeče spodi.. ko to nrdimo vedno v ponvi.. pol pa preden lahko obrneš in še zapečeš po drugi strani je že kriza spodi.. kak pa drugi to nrdite, al mogoč v pečici, nazadnje sva se pa znašla.. sva jo kr razkosala v ponvi, tko kot šmorn, pa se je lepo in glih prav zapeklo gor pa sladko smetano in obilno porcijo borovničk.. :2src:

pa mal ruma v testo dat.. ahh.. x:Xx

Mushi

ej, dans in včere nič pametnega ne jem... razen polenta danes bla x:)x

in včeraj sem naredila pri večerji rukolo, sem ratala čist nora nanjo,

dam samo olivno olje in mondenski kis gor in je odlična x^x

contess in mushi mata dobre ideje, pridem na omleto x:o)x

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...