krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 jest pa repo potem skuhat, jo bom dau zamrznit, jo bom imeu za čez tedn in potem....Bljak. Hrana se je sveze pripravljena ali pa sploh ne. Da gres zamrzovat ze kuhano hrano :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 maš trakuljo Ne, nimam.Trakulja ima mene Pa se nisem koncal za danes, preden vprasas.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Bog ti požegnajBog lonaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 auha pje, me spomijaš na mojga strica ki se je priženil v našo familijo, bli tam ful revni, od tega že cca 20 let, pa se še sedaj ne more najest do sitega... požre 3 pare hrenovk za zajtrk, kilo kruha poleg... pa je tak povprečn a pogled...Jaz se nisem nikamor prizenil, reven tudi ravno nisem...ampak jem pa vseeno rad Zdajle se pa maznem 20g cistih esencialnih aminokislin, 2 veliki zlici lanenega olja, 500mg vit. C, 6miligramom melatonina..pol pa spat (sori Stane, nic soli danes ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 cisti galofak Hvala za skrb...ampak vem kaj delam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 To je bila večerja v dvoje točno sem pozabil pripisat v kolikor je več ljudi pomnožite količine s številom ljudi ala 10 kruhkov za večerjo v dvoje... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 znebi se kompleksov, nič nisi presuh, ne vem kdo ti je to vbil v glavo...v bistvu si pravi ded, če mene vprašaš...A sem kje napisal, da se hocem nacrtno zrediti ? Samo formo popravljam, nic drugega. Kompleks ? Kako si vedel, res obcasno zauzijem tudi kaksno tableto B kompleks. Ze imam isto tezo vsaj 5 let...mi kar nekako prija, ni treba spreminjati na gor ali dol To da sem ded...to sem nekako vedel ze ob rojstvu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Kompleks ? Kako si vedel, res obcasno zauzijem tudi kaksno tableto B kompleks. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jupiter 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 U tlele pa mate wet wet wet teme...Jaz pa nekako upal da bom recept za jutri fasal Citiraj Vedno sledi svojim sanjam z ljubeznijo v srcu... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 Ups,sorry, če sem te polulala! dajta no vidva... js napišem čudovit recept vidva pa tle tole temo nekam čudno čudno obarvata mal na rumeno... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 ... zjutraj se mi ne da jest ... meni tudi ne...Ce pa ze, pa nic sladkega... Zdaj sem se pa , sestrična me je ravno pred nekaj dnevi spomnila na en biser iz mojega otroštva. Ko mi je mama pripravila zajtrk, sem prosila vse okoli sebe naj mi pomagajo jesti, ker je meni pretežko sem bila bolj suhcena in nisem marala jest...zdaj pa čisto obratno...jaz pomagam jest vsem tistim, ki ne zmorejo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 26. julij 2004 Prijavi Deli 26. julij 2004 jaz pomagam jest vsem tistim, ki ne zmorejo Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Danes grem na kosilo k prijatelju. Naredil bo njegov ragu' s telečjim mletim mesom in širokimi jajčnimi rezanci (papardelle) Obljubil je buteljko izbrane žlahtne rumene rebule (g.brda iz It strani), jaz pa sem sinoči spravila skupaj eno borovničevo krostato , ki jo nesem za desert. Dobre te It navade. Ko si kam povabljen na kosilo ali večerjo, pa je povabilo s strani prijateljev ali vsaj znancev, pokličeš tistega, ki povabi, ali naj prineseš vino ali slaščico. Italijani so tako družabni ljudje, da te kar na eno enostavno paštico povabijo k sebi domov . Nobenih komplikacij, tudi prt ima lahko kakšno mini luknjo . Ali pa ima vsak drugačen pribor Super. Leta in leta sem potrebovala, da sem se(malo) sprostila. Ko sem koga povabila domov, nekaj dni nisem spala od skrbi. Pa vse je moralo biti perfektno, pa... :o|o: :xx!: Ma klinc! Sedaj je pa boljše, recimo pa, da mi moje častihlepje ne dovoli ravno preveč enostavnosti , ko povabim k sebi domov in 'učastim' kraljevsko , vendar ne patim toliko kot nekoč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Kdaj pridem na vrsto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 Oh, Contesa POHORSKA OMLETA z borovnicami! heheheh.. sploh nisem vidla kaj omenjate.... prakticiramo to enkrat na teden že tri tedne... špica, samo.. mal težko je omletko glih prav spečt.. mejčken fejst se zmeri zapeče spodi.. ko to nrdimo vedno v ponvi.. pol pa preden lahko obrneš in še zapečeš po drugi strani je že kriza spodi.. kak pa drugi to nrdite, al mogoč v pečici, nazadnje sva se pa znašla.. sva jo kr razkosala v ponvi, tko kot šmorn, pa se je lepo in glih prav zapeklo gor pa sladko smetano in obilno porcijo borovničk.. pa mal ruma v testo dat.. ahh.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 28. julij 2004 Prijavi Deli 28. julij 2004 ej, dans in včere nič pametnega ne jem... razen polenta danes bla in včeraj sem naredila pri večerji rukolo, sem ratala čist nora nanjo,dam samo olivno olje in mondenski kis gor in je odlična contess in mushi mata dobre ideje, pridem na omleto Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Rezance s skampi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Rezance s krampi :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Kaj? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 A, vidiš, tiskarski virus Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ne zastopm Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Danes bo rižoto po milansko, šopska solata in vanilijev sladoled z vrelim malinovim oblivom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Ne zastopm Kaj pa zdaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 hmmm,jaz bi pa danes sam kako veliko skledo zelene solate z veliko česna in bučnega olja...NJAAAAAAAAMI!!!! Mi je čist prevroče za jest.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 ja razlozi a ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.