Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mljas mljas, aaaa ;) tortelini, paradižnikova omaka z baziliko, sirček, čez pa še paprike pa paradižniki in mal peteršilja, ter začimbic, v pečico za par minut, pol pa še mal parmazančka čez ;) in ssol, ;) aaaaa to je še boljš kt,.....
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

Guest sanjalica

Pripravljena hrana????

Hmm........odkar garam(o) na ranču, pozabljam na hrano...izgubljam moje prijetne obline, joški so se od žalosti povesile, koža na obrazu tudi, na trebuhu tudi, na stegnih tudi....

Ja, bo treba danes spet en sendvič na brzake pojest.... xDDx

p.s. Kje so tisti časi, ko smo vsak dan se kot gospodje vsedli za mizo in pooočaaasi uživali v juhi, glavni jedi, sladici, kavi... sedaj je vse na brzaka (no, skoraj vse x:px )

Včeraj sem pripravila špinačo, sem se že v dnevniku hvalisala. Če bo komu še prav prišlo.

Špinačo prevremo cca 3min. V kozici razpustimo maslo, dodamo malo moke, česen, prepražimo, dodamo malce mleka ko začne vreti stresemo špinačo v to in z paličnim mešalnikom spasiramo. Na koncu dodaš še malce kisle smetane in soliš s Stanetovo soljo x:px

Zraven lahko postrežete še pire krompir, jajca ali pač meso...po želji.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Dons smo spet pašto xrolleyesx ; sm je bla bol zame (makaroni so bli razkuhani x:Ix ), k bolša polovica ma rajš una za na zobe (al'dente); ampak jih je vsen pojedla xDDx , pa omakca 'ala jest' (mal mesa, pa paprika, pa paradajz, pa ajvar -- vse to zmešano v omako) je bla... :xx!:

Guest sstane

Dobra ideja. Špageti ai dente, preliti s surovim zdravoslanim pekočim paradižnikovim džusom in surovim olivnim oljem.

Zavreš vodo, daš vanjo špagete, odstaviš, po petih minutah odcediš in takoj preliješ z oljem in džusom x:px x;)x

Dobra ideja. Špageti ai dente, preliti s surovim zdravoslanim pekočim paradižnikovim džusom in surovim olivnim oljem.

Zavreš vodo, daš vanjo špagete, odstaviš, po petih minutah odcediš in takoj preliješ z oljem in džusom x:px  x;)x

Sounds good to me ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Dons smo mel pa skupno kosilo, nam je mama skuhala:

juhica, pa krompir pečen, pa mal svinjskega mesa (sam nič od JanjeK - je ostala nepoškodovana x:Dx x:Dx x;)x ), pa paradižnikova solata, za posladek pa brioš in kavica;

Smo se full najedli x:px x;)x x:)x xDDx

Same old same old, :) tortelini z gorganzolo, čez še en ogromen paradižnik, parmazanček sir, pa skrivne začimbice ;)

Zdej, ko je grofica na dopustu, boste baje kuhali pa bolj simpl zadeve... :vragec:

Različno hrano lahko zmešaš med seboj na več načinov:

v loncu (potem je to eksotična hrana) x8Dx

na krožniku (jedec je eksotičen) x:Dx

v želodcu (jedec je požeruh) :vio:

v riti (ta turbo varianta ponavadi ne paše preveč) :vragec:

... sam še vedno prisegam na enostavne, a prefinjene okuse. x;)x

Joj, sezona razhudnikov! (Aakhut razhudnik verjetno prebere kot ražudnik)

Običajno sem si naredil solato iz paradajza in sira, zadnje dni si narežem na kockice papriko s sirom, pa čisto malo začinim s ščepom sesekljane čebule, (Stane, ne beri tega:) pa močno popopram, zabela je pa iz domačega dalmatinskega olivnega olja in domačega jabolčnega kisa, pa zdrave soli (dokler jo še imam). x:)x

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...