Guest sstane 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Rezance s krampi :o|o: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2004 Prijavi Deli 3. avgust 2004 Aja. JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOJ! Tud najboljsim se zgodi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 http://www.vegsource.com/recipe/ Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 kislo-pekočo omako s sojinim meskom in zelenjavo,riž in kalčki Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. avgust 2004 Prijavi Deli 9. avgust 2004 Moja draga počiva jest pa ji grem pripravit večerjico:pire pa mal solatke pa kej za popit, kakšen sokec Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. avgust 2004 Prijavi Deli 11. avgust 2004 Mljas mljas, aaaa tortelini, paradižnikova omaka z baziliko, sirček, čez pa še paprike pa paradižniki in mal peteršilja, ter začimbic, v pečico za par minut, pol pa še mal parmazančka čez in ssol, aaaaa to je še boljš kt,..... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 mmm ninči! Sm jih lih učeri zvečer jedla, s kečapom in parmezančkom..... mnjami... pa kšno kislo kumarco zraven.... mnjam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Pripravljena hrana???? Hmm........odkar garam(o) na ranču, pozabljam na hrano...izgubljam moje prijetne obline, joški so se od žalosti povesile, koža na obrazu tudi, na trebuhu tudi, na stegnih tudi.... Ja, bo treba danes spet en sendvič na brzake pojest.... p.s. Kje so tisti časi, ko smo vsak dan se kot gospodje vsedli za mizo in pooočaaasi uživali v juhi, glavni jedi, sladici, kavi... sedaj je vse na brzaka (no, skoraj vse ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 Včeraj sem pripravila špinačo, sem se že v dnevniku hvalisala. Če bo komu še prav prišlo. Špinačo prevremo cca 3min. V kozici razpustimo maslo, dodamo malo moke, česen, prepražimo, dodamo malce mleka ko začne vreti stresemo špinačo v to in z paličnim mešalnikom spasiramo. Na koncu dodaš še malce kisle smetane in soliš s Stanetovo soljo Zraven lahko postrežete še pire krompir, jajca ali pač meso...po želji. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. avgust 2004 Prijavi Deli 12. avgust 2004 rižibiži...torej riž pa grah pa solato. to je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Danes pa po fuuuuuuuuuuuuuuuul cajta testenine na zob (al dente ) pa omaka pesto genovese Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 hehejst tut dons testeninegreva na vecherjo u SHPAJZO 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 tudi pri nas špagetki, sirova omakica in paradižnikova solata Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 13. avgust 2004 Prijavi Deli 13. avgust 2004 Mi smo pa meli pašt, jaz z bolognese moja draga pa z neko Italiansko zelenjavno omako; Cybrček pa brikete-solo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Danes...Paradižnikovo solato, sojine zrezke, črne olive in sir Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Dons smo spet pašto ; sm je bla bol zame (makaroni so bli razkuhani ), k bolša polovica ma rajš una za na zobe (al'dente); ampak jih je vsen pojedla , pa omakca 'ala jest' (mal mesa, pa paprika, pa paradajz, pa ajvar -- vse to zmešano v omako) je bla... :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. avgust 2004 Prijavi Deli 14. avgust 2004 Dobra ideja. Špageti ai dente, preliti s surovim zdravoslanim pekočim paradižnikovim džusom in surovim olivnim oljem.Zavreš vodo, daš vanjo špagete, odstaviš, po petih minutah odcediš in takoj preliješ z oljem in džusom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nova 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 gobova juha, porov zavitek, popečen krompir, bučke v smetanovi omakiza posladek jabolčna pita Citiraj There is a difference between living and being alive. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 gobovo rizoto eni..., meso drugi...vsi pa borovnice za posladek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Dobra ideja. Špageti ai dente, preliti s surovim zdravoslanim pekočim paradižnikovim džusom in surovim olivnim oljem.Zavreš vodo, daš vanjo špagete, odstaviš, po petih minutah odcediš in takoj preliješ z oljem in džusom Sounds good to me Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 15. avgust 2004 Prijavi Deli 15. avgust 2004 Dons smo mel pa skupno kosilo, nam je mama skuhala:juhica, pa krompir pečen, pa mal svinjskega mesa (sam nič od JanjeK - je ostala nepoškodovana ), pa paradižnikova solata, za posladek pa brioš in kavica; Smo se full najedli Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 madona... prov pogrešam ta naedeljska kosila pr stari mami. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. avgust 2004 Prijavi Deli 16. avgust 2004 Same old same old, tortelini z gorganzolo, čez še en ogromen paradižnik, parmazanček sir, pa skrivne začimbice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Zdej, ko je grofica na dopustu, boste baje kuhali pa bolj simpl zadeve... Različno hrano lahko zmešaš med seboj na več načinov:v loncu (potem je to eksotična hrana) na krožniku (jedec je eksotičen) v želodcu (jedec je požeruh) v riti (ta turbo varianta ponavadi ne paše preveč) ... sam še vedno prisegam na enostavne, a prefinjene okuse. Joj, sezona razhudnikov! (Aakhut razhudnik verjetno prebere kot ražudnik)Običajno sem si naredil solato iz paradajza in sira, zadnje dni si narežem na kockice papriko s sirom, pa čisto malo začinim s ščepom sesekljane čebule, (Stane, ne beri tega:) pa močno popopram, zabela je pa iz domačega dalmatinskega olivnega olja in domačega jabolčnega kisa, pa zdrave soli (dokler jo še imam). Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Super. pa fajn bevanda zraven, mmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.