Apolonija 20. avgust 2004 Prijavi Deli 20. avgust 2004 Naredila si bom ZMEŠANO solato - zelena, paradižnik, paprika, koruza, olive, sir, bazilika, česen, peteršilj, olivno olje...zraven pa testenine z bazilikino omako....matr sm lačna... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Ne sam da maš lepe oči tudi kuhat znaš mljas mljas, grem js kaj pojest dol en sladek kolaček potresen s kokosom, tisti contesa, sem se spomnil kake fajn je naredila za party... pa si nisem mogu pomagat in nagnat babice k delu hehe zdaj pa mam okusne kolačke, ki jih jem sam js ... (no drugih pač trenutno ni v bližini) mljas mljas... nekaj časa me ne bo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 2x hvala Upam, da si najedu kolačkov...danes sem pa jest spekla...čokoladno pecivo z sladkim grehom....čisti greh, ti rečem!!! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 no..jst sm prejle lisichkou golazh popapcu...njamy 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 mmm, mati so naredili skampke pa rezancke Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 mmm, mati so naredili skampke pa rezancke ti...u kermu stoletju pa pr vas zhvitede mati she zmeri onikate 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 če bi men mama nardila škampke bi jo tut onikala.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 21. avgust 2004 Prijavi Deli 21. avgust 2004 ...jaz sem pa danes seitan, riž in džuvedž Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Upam, da si najedu kolačkov...danes sem pa jest spekla...čokoladno pecivo z sladkim grehom....čisti greh, ti rečem!!! aaaaaa takoj za škorpijonko si ulovim eno bikico k zna pečt kolačke... sej magar si jih tud sam lahko, ampak more nekdo bit da ti jih speče... ena taka lepa mlada kuharca... da kolačkom nič ne manjka... hm a naj to pišem pod grešne misli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Nino, ti si vsega lačen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Nino, ti si vsega lačen haha, ja očitno mam dovolj soli da lahko prebavim mal več kt sicer... pol sem pa lačen.... predvsem pa rabim hja enih so sam oči mene je sam srce... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 Zelenjavna juhica, solatka zame....pa se nek meso za use ostale...pa sorbet za posladek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 En preverjen recept - zakon!!! Melancane (rezine) nasolis da izpustijo vodo. Narezes. Vzames por, narezes, zmesas z melancani in das v ponev z olivnim oljem.Prazis nekaj casa da se stvar zmehca. Zmeljes orehe (kolicina po zelji). Vzames ementaler + parmezan in oboje naribas (kolicina po zelji, parmezan je obvezen!).Mel+por+orehe+sir zmesas, posolis, lahko dodas beli poper.Vzames testo za apfelstrudel od jabuka in ga polozis na dno pekaca, gor polozis nadev (smo povedali da zelenjava naj bo ze mehka) in pokrijes se 1x s testom (2 ali 3 tanki sloji, ne pretiravat da ne bo predebelo, ker bos jedel prevec testa).Peces na 180C - 200C da porjavi. Po obcutku.Postrezes in zraven serviras (prelijes z) navaden jogurt ali kislo mleko. Jed je zaradi obilice pora, parmezana in orehov zelo polnega okusa in jogurt da piko na i. PS: naribaj kumarice na kolobarje, dodaj jogurt, sol, koper!, stisni cesen, 2 zlici vode. Premesaj. Z jogurtno osvezilno solato ubijes 2 muhi na en mah! Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 aaaaaa takoj za škorpijonko si ulovim eno bikico k zna pečt kolačke... sej magar si jih tud sam lahko, ampak more nekdo bit da ti jih speče... ena taka lepa mlada kuharca... da kolačkom nič ne manjka... hm a naj to pišem pod grešne misli El nino, evo dobiš enkat domačo pico, k znam full dobro spečt (sej ne da se hvalim, to je dejstvo)pa zraven čokoladne kolačke z rumovim prelivom(čeprav si malo mlad za alkohol) in potem ti nardim še en milkshake da te mal zašejka, aj prou...da boš ZADOVOLJIL svoj apetit.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. avgust 2004 Prijavi Deli 22. avgust 2004 PS: naribaj kumarice na kolobarje, dodaj jogurt, sol, koper!, stisni cesen, 2 zlici vode. Premesaj. Z jogurtno osvezilno solato ubijes 2 muhi na en mah! Samo eno, tako vsaj za silo kodiraš melancanino pito, če jo ješ hkrati s solato. Seveda pa ti še tega ne narediš, ker nimaš zdrave soli v solati :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Dons sm pa pojedu za juzno sendvicke, ki sm si jih sam naredu :o|o: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Jutri boš pa spet moje Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 iiii kok je to lepo.... x!x x!x Jest sem pa spet jedla solato iz Špara...eee bolje išta nego ništa... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 24. avgust 2004 Prijavi Deli 24. avgust 2004 Leskovačko Mučkalico danes jedli (ni bila glih v originalu - bolj ala nataly) Ampak okusna in res dobra Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 eo še en dober recept iz melancanov, ker je glih sezona....melancane razpoloviš podolgem in jih izdolbeš.Na olivnem olju prepražiš eno čebulo (da postekleni), papriko, česen, peteršilj, dva paradižnika, dodaš začimbe po okusu (timijan, baziliko, drobnjak), na drobno narezane korenčke in na kocke narezane melancane, ki si jih izdolbel. Vse pražiš, (dodaš dve žlici vode) do mehkega. Na koncu lahko (ali pa tudi ne) dodaš eno jajce in žlico drobtin.Izdolbene melancane napolniš, potreseš s parmezanom (obilno) in svežim, na drobno sesekljanim peteršiljem in za cca 3o min daš v pečico.Mmmmmmmm, zraven paše kakršnakoli solata. Je dobro, pa hitro narejeno. Preverjeno! In zdravo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
powerslave 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 dolci12: Coccina Siciliana zakon je, ce vam na vrtu ali okenski polici rastejo disavnice, je jed se boljse arome: origano, timijan, bazilika Citiraj meditation liberation Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 MENE PA ZINIMA, KAKO SE NAREDI RES DOBER TESTO ZA PIZZO? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 eo še en dober recept iz melancanov, ker je glih sezona....melancane razpoloviš podolgem in jih izdolbeš...UF, TOLE SE PA DOBRO SLIŠI....NJAMI, MORAM MOJEMU LUBIJU POSREDOVAT RECEPT, DA BO TO MOJ KUHARSKI MOJSTER SPEDENAL... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 He he he. Dons pa pridem nenapovedana domov, tako, da si bom lahko sama skuhala . Bom naredila svinjsko kosilo testenine, pa pesto genovese , pa kakšno dobro solatko, bom po mojem kar paradižnik, pa tuno in mozzarelo zmešala . Evo, tole si loh privoščim kadar Trudička ni, same netrudi stvari edin v Pisi je on Mozzarello . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.