žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...meni je pa lubek za danes obljubil testenine s tuno, a sexsi solatko....me zanima kaka je to??? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 najbrž spodaj brez servirana Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 xg:Dx xg:Dx hmmm, kot si rekla...s hrenavko pa jajci... xg:Dx xg:Dx Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 zelenjavne zrezke pa pire krompir Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 ...jaz sem pa to v ponedeljek jedla...njami, sam še špinačka je bila zraven... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 MENE PA ZINIMA, KAKO SE NAREDI RES DOBER TESTO ZA PIZZO? Moka, voda, kvas - amen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 lih nekaj takega ja ej stane soli mi zmanjkuje... sem končno prepričal babico... 1 down 5 to go... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 lih nekaj takega ja ej stane soli mi zmanjkuje... sem končno prepričal babico... 1 down 5 to go... Mic, kaj praviš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 25. avgust 2004 Prijavi Deli 25. avgust 2004 kako narediš musako Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Dons cel dan šiht, tko da sm mel za južno, sendviče, ampak so kr sedl.Toast kruhek pa sirček vmes pa mal salamce in margarinca Doma bomo pa zvečer mal ponfrija pa polpete nardil pa bo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 MENE PA ZINIMA, KAKO SE NAREDI RES DOBER TESTO ZA PIZZO? Moka, voda, kvas - amen ...JA KOK PA ČESA???? Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 MENE PA ZINIMA, KAKO SE NAREDI RES DOBER TESTO ZA PIZZO? Moka, voda, kvas - amen ...JA KOK PA ČESA???? pol kg moke, 2 dkg kvasa, sol pa vode kolikor pač gre raven. Ampak, najprej zamešaš kvas in ene tri žlice moke, pa cca 10 žlic mlačne vode in pustiš cca 1 uro, da vzhaja, potem dodaš še cca 1 dcl vode, pa mokco in zamešaš (z mešalnikom in nastavki za testo ali pa s kuhalnico) gladko testo. Vse to se dogaja v skledi. Nato pa potreseš malo moke po pultu, in z rokami fejst pregneteš testo. Če se ti lepi, dodajaš moko toliko časa, dokler ni testo voljno. Malček moraš paziti, da ne naredideš pretrdega, ker bodo težave, ker ne bo vzhajalo o.k.Takoj ga lahko razvaljaš na debelino ene 6 mm, pustiš malo vzhajati na poprej namazanem pekaču, potem pa naložiš na testo, kar ti srce poželi.... o.k.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 mi bomo pa dons jedl polnjene paradižnike z ribjim nadevom in rižem. Mljack Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 OOOO, DOLCI12 HVALA , JO BOVA VERJETNO Z LUBIJEM ČEZ VIKEND PROBALA NAREDIT.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 mi bomo pa dons jedl polnjene paradižnike z ribjim nadevom in rižem. Mljack KAAAJJJJJJJJJJ Kako pa to zgleda, mislim kako to nardiš al pa prpraviš Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 PRI NAS SO BLE PA FILANE PAPRIKE PA PIREJČEK IN SOLATA... VELIK SOLATE ... NORA NA SOLATO.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 mi bomo pa dons jedl polnjene paradižnike z ribjim nadevom in rižem. Mljack KAAAJJJJJJJJJJ Kako pa to zgleda, mislim kako to nardiš al pa prpraviš he he...prepražič čebulček pa česenček (do čistega zlata), pa dodaš poljubne ribice brez kosti (npr.tunin, skušin ali osličev file), narezane na kockice in vse fejst prepražiš. Jasno - vse na olivcu. Potem dodaš meso vseh paradižnikov, ki si jih izdolbla s sokom vred, orng pest sesekljanega peteršilja, baziliko, timijan in rožmarin, na koncu pa kuhan riž (količina po okusu). Če ti paše, lohk daš namesto riža katerekoli kosmiče in pol žlice črnih drobtin. Napolniš izdolbene paradižnike, jih daš na pomaščen pekač, fejst potreseš z naribanim sirom (tudi parmezanom, ampak mora bit sveže nariban in ne pretrd, tako, da naredi kapico čez) in pol ure pečeš pri 180 C (že prej ogrej pečico).Zraven paše zelena solatka z rukolo.....njam! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Dobt se sliš, bomo probal enkrat čez vikend k bom mel čas kuhat in se pozabavat s tem Hvala Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Jaz pa obljubim da vse pomijem Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 26. avgust 2004 Prijavi Deli 26. avgust 2004 Pa pobrišeš...........soz vrata Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Očitno danes še nihče ne razmišlja o hrani, kljub temu pa: pri nas na mizi bo danes en srbski "prebranec z državljanstvom". Malček poslovenjen in tak, da greš potem na garajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dober tek vsem, ko boste jedli!! Jz pa dons...hja kr nimam apetita, tud če berem vaše slastne recepte na forumu... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 baje bo matevz... Je bla moja ideja. Pa upam, da bodo kaki sojini zrezki zravn Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 moja tipična reč za skuhat... ampak še zmer božansko mi je uspelo more bit (recept se da najdet na prejšnih straneh) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 MATEVŽ..... N-J-A-M-I Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.