Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

Guest sstane
x;)x Danes so na sporedu sojini polpeti, krompirjeva solata s trdo kuhanimi jajci in ananasov kolač! x:px

Dobro sestavljen brezmesni jedilnik in če ne bo porcija težja od 600kcal, bo zelo v redu x:px x;)x

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

- zjutraj (opoldan): sadni jogurt, ananas, velika banana, 3 male flancate, zeleni caj

- kosilo: ajdovi zganci z kislo repo in cebulno zabelo z morda malo semenkami in neoluscenim sezamom

- malca: zelenjavni sok /sokovnik (korencek, zelena, FHES), 3 clorela alge (kapsule) in 1 kapsula esencialnih mascob

- vecerja: zelena solata, polnozrnat kruh, mogoce mal krompirja, cesen, domace bucno olje, malo zdrobljenih zrn lanenih semen, clicka gorcice, in himalajsko soljo, ..drugo se ne vem.. ce grem pa ven, pa itak vecerja odpade.

Danes je sobota in pri nas imamo že kašnih 10 let ob sobotah za kosilo pizzo in se je vedno znova razveselimo. x:)x

Tudi danes, ko je pustna sobota, je bila pizza, je tista krača še kar v hladilniku.

Zaključila sem pa tudi s krofi, testo mi je pripravil mož, naprej pa potem jaz. Pri pečenju je zelo pomembna temparatura olja in da so prav kipnjeni.

Uf, sita preveč. :xx!:

Rika

dobra solatka za zimo je nariban korencek pa stebelca zelene na koscke narezana, pa cesen, limona, bucno olje...zelo sveze, fino, socno okusno!

jooj, komaj cakam radica, tapravega, ta rdeca plasticna zimska verzija brez okusa ni kaj dosti vredna...radic mon amour :2src:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

Jaz pa komaj čakam motovilca x^x x^x

Včeraj kosilo: Rižota z svinjskim meskom (mal česna, paprike, čebulce, sojine omakce, paradajzka, in graha) in mešana solata (srbska solatka)

Danes: wasseršpoclni x:Dx x:Dx alias žličniki z zabelo (bela zaseka), golaž in zelena solata, ter višnjev kompot

DOBER TEK!

Krofke bom pekla v torek!

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Jaz pa komaj čakam motovilca  x^x  x^x

Včeraj kosilo: Rižota z svinjskim meskom (mal česna, paprike, čebulce, sojine omakce, paradajzka, in graha) in mešana solata (srbska solatka)

Danes: wasseršpoclni  x:Dx  x:Dx  alias žličniki z zabelo (bela zaseka), golaž in zelena solata, ter višnjev kompot

DOBER TEK!

Krofke bom pekla v torek!

:vragec:

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:.....sestrca prnesla motovilec :hepko:

naky...as kej foush x;)x

666 zlobijeu....zhe krompirchek kuha x:)x

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ajdovi štruklji s skuto (včeraj naredila, danes samo skuham )

Kitajsko zelje z lečo -kot solata in ostala je od nedelje še kremna rezina.

Jutri pa mogoče krompirjeva solata, ker je kao post pri nas kmetih !

LP! x;)x

zelenjavna juha + palačinke + kakšen krof :yumy:

motovilec, regrat - kakšne skomine :yumy: x;)x

pa krompirjeva solata, to bo jutri

včeraj sem imela pa ajdovo kašo in kislo zelje njamy :yumy:

Live and let live! Life is beautiful!!!!

Jaz pa sem vceraj naredila tako omleto odstekano... (smo dobili ful jajc v Kostanjevici, pa se nekaj sem jih imela - vsa pa so domaca, seveda, drugacnih ne uporabljam ze desetletja)...

Zmesala (kar z vilico) sem kakih 6 jajc (so srednje velikosti, prej bolj drobna, a ne ona mickena od jarkic) in namesto bele moke dodala gorcicno in kostanjevo (za slednjo me je navdusila Astra).

Potem sem dodala samo se zacimbe (timijan, origano, majaron, malo popra, sol, pikrich kumine mlete, hm, a se kaj? ... mislim, da ne...) - in naribala parmezan notri (ki je bil nekoliko bolj suh, blizje skorji). Aja, in malo olivca sem dodala v to maso, en pljuskec.

Potem sem dala peci, ck, se na drugo stran, potem pa povrh se malo parmezana, tokrat iz sredice, mehkejsega...

Se Timu je bilo vsec in je rekel, o, fino, taka pizza.

Jaz (ki 'moram vedno komplicirati' in dodajati) pa sem si gor razmazala se zlico domacega pesta.

Njami je bilo dobro. :palec:

Danes pa se nisem nic se spomnila, mogoce pa bomo spet riz ali makarone, to imamo vsi radi (in je hitro). :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Bemu......danes baje jaz kuham :eek: ....torej......pečene telečje hrenovke (pohor beef al nekaj takega), pražena jajčka, vložena srbska solata, pa en dober črn kruh grem kupit (Heričev).....no, ni bog ve kaj........za na hitr pa bo vseeno kar v redu. x^x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ha-ha......ker sem sam......bolj enostavna, "moška" varianta............fižolova solata x:px , 1/2 bloške kranjske, mogoče pomfri ali pa črn kruh pa trdo kuhana jajčka..........njamsi x:px ....fižolova solata je zakon :palec: x:px x:px

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Otroci so kosili v šoli. Klemen je sam nekaj cmaril.... Jaz pa bom kar pri sadju danes x:Dx x:Dx . Pa ne zarad kil, sam ne ljubi se mi kuhat x:o)x

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...