aiwa 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 wau ful dobr... matevži... jz pa še razmišljam na kašen način nej si pripravim krompir... pa rdeča pesa... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 JOJ MOJ LUBI NAREDI FUUUUL DOBREGA....TI BOM PROBALA NAPISAT, SAM JAZ NISEM KUHARCA PO DUŠI, TKO DA NE VEM KAKO BO IZPADLO...SEM PA TO ENKRAT NA TV VIDLA...MISLIM DA PRI OPRAH... TAKOLE....KUPIŠ KROMPIR, KAJ JE TA ZDAJ TA NOVI (al kako se mu reče) UGLAVNEM TISTI, KI GA NI TREBA LUPIT....NO POL GA PA TKO MAL POREŽEŠ, KOT ČE BI GA HOTLA NA MALO BOLJ DEBELE LISTIČE NAREZAT, SAM NE DO KONCA, TAKO DA SE ŠE SKUPAJ DRŽI....NO POL GA PA POSOLIŠ, PA ŠE KAKO ZAČIMBO PO ŽELJI...POL GA PA NALOŽIŠ V ENO POSODO ZA PEČT, PA GA NAJPREJ MAL POPEČEŠ NA OGNJU, PAR MINUTK, POL GA DAŠ PA V PEČICO NA KAKIH 200 STOPINJ, PA PEČEŠ TOK DA JE PEČEN.... ....SEJ NE VEM ČE TI BO KAJ JASNO...SAM JE PA FUL DOBRO Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Sej Res, dons nas pa čakajo filane paprike, nam jih je včeri mama obljubila... , torej komi čakam, da pridemo domov Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hm, pri nas bojo tudi paprike Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 pri nas pa so že paprike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...JOJ, ko smo že glih pri paprikah ...jaz imam pa noro rada rdečo pečeno papriko, pa še ful česna in petršila gor... NJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAMI Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 danes sem si pa za večerju tunino-paradižnikovo-mozzarellino solato nardila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 jest pa za nočni snackSENDWICH ala Home made... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 ma x!x ... ob tejle uri izbsrkate tole temo ... sem že napol v Mižulah, pa zdaj tuhtam, kaj bi si skuhala, ker filanih paprik pa ravn zdele, slučajno nimam ... hitr dol s foruma, Mateja x!x Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. avgust 2004 Prijavi Deli 28. avgust 2004 Matejka kaj čokoladnega . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 danes bomo kuhali..........dobro voljo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Amis, ti si pa res super Jaz bom pa bolj na suhi hrani....ŽAR Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 danes bomo kuhali..........dobro voljo MULO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 njama Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 pire, kumarcno omakico pa neko sladico z belo cokolado, mandlji in biskvitom...od jamie oliverja recept ja, uspesno se redim. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 če uporabim fizikalni izraz... danes sem se čist zaklal z večerjo.... je bla za nekaj magnitud prevroča.... tisti moj obični recept je dobil mal bolj pekoče ne sladkaste feferone, jebemu kak je blo pekoče, pol za nameček se grem pa hkrati pogovarjat z eno vročo škorpiko... hehe kt bi me life ... hotu opečt danes... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 DONS BOJO PA ŠPAGETKI... IN UPAM, DA VELIKO ZELENE SOLATE ZRAVEN.... MLJASK, MLJASK... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
skwo 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 pripraviš jo, ne narediš. hec rabiš mleto meso, kakšn peteršilj, pripraviš na oljčku, poleg skuhaš krompir narezan na rezine ali majhne kose, potem pa daš v ponev eno plast krampirja , eno mesa in eno krompirja , zaliješ s kislo smetano ali jajčko, morda potreseš s kakšnimi zelišči, in daš pečt vse skup... pol pa skoz okno pečice opazuješ in se sliniš ob vonjavah.. vrstni red ni nujno pravilen, na končno podobo in okus ne vpliva bistveno Musaka=grška lazanja mmm, še zaj se mi riga gracias Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 danes nič, mala gre k tašči, mojega cel dan ni, baje bo tud jedel drugje, jaz sem pa na postu, vsaj zaenkrat še Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Men se pa ne da kuhat. :o|o: Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Men je pa koncno uspelo skuhat...nekej tud pojest...huh in dokler se še kul počutm je dobr. So bli špageti...mjami...ampak tamala jih je skritizirala,ker ne mara zelenjaveve :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 mmmmm, ne vme ka bom danes kuhal, ampak v soboto.... uhjej mi je že zdej vroče če pomislim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Ah kar v Kapitlju sem si kupila/naredila solato in sosedovo stručko in jih zmazala v jedilnici...Sumim, da bom dans se lacna Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 pojedla ze 6 jabolko dones... :o|o: Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 No, pa sem si privoscila njoke z mocerelo in paradiznikom...pa limonin sladoled.Jutr morm ene stokrat preplavat sem pa tja...ker tkole ne gre vec naprej.. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.