aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jz pojma nimam kaj naj bojo dons prpravilli.. upam da bo užtno. V soboto bom pa cel dan dobro jedla... mnjami!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ta pravo primorsko mineštro in jogurtovo pecivo z meloninim nadevom.Njamcki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 waw.... mineštrca... pa še melonca... a lahk pridem mal probat? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 zajčka v zelenjavni omakici Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 očitno bom imela dvodnevni post.... mi hrana danes nič ne diši... kolk je to zanimiv, včasih pa en dan ne zdržim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 jst sm pa tokrat bla skregana s karakterjem.... Nič posta, še dobr, da grem mau šprtat pa ponucat kcal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 ah, ja - dons bo rižotka s tuno, pa paradižnikova solatka.Pa vso mineštro smo zmahal Aiwa, drugič skuham mau več, pa ti po mailu pošljem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 o dolči... ti kr mejli.. njamsi!!! Danes bomo meli polpete, pire krompirček... in špinačo ali pa solato.. to bom še videla... njamsiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Sm na redilni dieti... medtem ko ne pazim na svojo linijo sem shujšal grem zdaj pojest kosilo #2 pismu ja, bom mogu nehat jest stanetovo sol.... k če bo šlo tko naprej še mal pa bo prva cifra 5 ... kar je way to low.... hm hm hm za večerjo palačinke s velik evrokrema.... mljas mljas.... dolgoročno pa eno kuharco k me bo pridno pitala.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 Mi bomo imeli pa mislim da štrudl, pa zelenjavno mineštro . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 solatka, pečene cele postrvi in pečen krompirček s korenčkom......mljask Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Vse razen kuhane mule je prav dobro Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Tut tist je nekak težko za prežvečit, ja Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Grahova juha z žličniki....al pa fižol in krompir pa kislo smetano....mmmnjama...sam da je zeleno.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 joj, jaz se moram tudi nekaj spomnit, da mi bo lubek kaj dobrega suhal... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Kupila sem zmrznjeno zelenjavno lazanjo, jo dala pogret v pecico in pojedla Cist u redu je blo :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 .sem že pojedu, ni več.pohan sir, surove kolobarje kumar,mau fižola, njokoti ,rižko in moj čaj Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 kul... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 5. september 2004 Prijavi Deli 5. september 2004 Ja, hmh......dons bom jest mogu skuhat kosilo, pa ne vem kaj bi....... ,verjetno bomo, ponfri, al pa pire pa neki meska pohanga, pa solato, pol pa še sladoled pa ŠTRUDL mamo , sej bo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 njami jz bi tud ta štrudl od naše mame... mnjami!!!dons verjetno ne bom kuhala. se mi ne da. pa tko morm mal kuhno pospravt... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 njoki z gorzonzolo, zelena solatka in vsaj kilo domačega grozdja (ga bom najbrž napadla že prej). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 najmi jz bi tud njokce.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 zdele pa prav čutim zapašla mi je večerja... taka ornk sirasta in to bo treba it v akcijo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 jedla sem rizek. neoluscen. pa solato.za vecerjo sem pa motovilec.sej bo... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Mah se mi ničkaj ne da.....sm se lotu še druge polovičke kranjske , pa preostalega paradajza, čebule, paprike.....pa polnozrnat kruh kupu.......pa bi blo še kar vse v redu, če se ne bi tud svojga prsta....auuuuuuuuuuuuuu :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.