Gazelca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 prste pa le pr mir pust...nikol ne veš kdaj jih boš rabu Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
2227 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 ..jaz sem danes skočil na en velik kup palačink.Rezultat še ni odločen. Citiraj ..try to be pleasant and polite Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 zdajle so v paci sanje...do večera bodo lepo pripravljene za čmarjenje čez noč Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. september 2004 Prijavi Deli 11. september 2004 Danes grem na letalski miting v Slovenj Gradec na kosilo z Italijanskimi piloti Mamamia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 danes bojo njoki pa zelenjava..... mnjam... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žogica 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pr men pa bo danes rižek in zelenjava, pa veliko solatke (zelene). Že komi čakam, da začnem kuhat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jz bi tud rižek... bi tako pasal na želodček zdele...jah bojo pa njokci... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosmic girl 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Pri nas pa polnjeni jajcevci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Gobove palačinke, zame pa kuhan brokoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 velika skleda endivije s krompirjem je na sporedu skoraj vsak dan + skoraj karkoli Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Tok bi en ričet pa zgance dons... Sej prihaja zima..sej bo...upam, da bo dans vsaj matevz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 na kislo repo,s pire krompirjem, komaj čakam.Še ni čas zanjo ,ko pa pride Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 ZGANCE JE MAMI SKUHALA Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 o mišelka a ti maš tud rada matevža? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Mhm!!!!!!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pismu Contesa, tule pa na tvojih postih vedno sline cedim Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 16. september 2004 Prijavi Deli 16. september 2004 Pismu Contesa, tule pa na tvojih postih vedno sline cedim Ha ha ha ha, točno to! A še nisi šteknila, da je to njen glavni namen - nam cediti sline? Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Mlečni riž z vanilijo! Ena od redkih stvari, ki je ne jem..ok, pa brsticni ohrovt se sodi v to kateorijo.Bljak. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. september 2004 Prijavi Deli 21. september 2004 Ti nimas okusa, sploh ne. Si se kar dvakrat zmotila.Prvic, ko si rekla da sem jaz bljak in drugic, ko si rekla , da je ta zmazek bozanskega okusa. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 NAJBOLJSHA SOLATA JE NA TANKO NAREZAN PRSHUT 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 zadnje čase non stop nekaj kuham in papcam :o|o: :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 jaoooo atributi. pride Aira skozi vrata- v prvem planu atributi, zapolnijo prostor, potem se jaz prikažem, pa nihče ne opazi mojih pametnih očkov le špehuc vsepovsod :xx!: njet! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Sem bil na šihtu, pa smo s sodelavci kar naročl hrano. Jaz sm jedu škarpeno,blitvo in krompir! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 .dans sm jedu v emoni eno trikotno pico in ajdov štrukelj in sezam bom ponovil tole Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kitty 23. september 2004 Prijavi Deli 23. september 2004 Kuhan brokoli, posoljen na krožniku. Z napačno soljo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.