Buddha 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 kdo pravi, da se učimo, ti mau ber pismeno Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Take malčke je traba na pasulj navadit, pa na pire pa špinačo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Če je iz repe, ql. Če je iz kolerabe, pa res ne more bit bog ve kwa.Nosorogec iz kolerabe je, pa resnično, svinjsko okusna . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Segedin kuham. A bo kdo? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Kdaj bo fertik? Prletim.... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Segedin kuham. A bo kdo? Jst sm obseden od zelja. V vseh oblikah. Sam k delam segedin, ponavad pozabim splahnit zelje, pol pa serjem k vidra (oziroma kot golob, k ne vem točn, kako vidra serje). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Hehehehe,Nosorog sej se reče kt vidra, čeprov jz tud ne vem kak je to! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pol pa serjem k vidra (oziroma kot golob, k ne vem točn, kako vidra serje). lalala ...jaz pa tud, no... Okoli polnoci bo vse fertik, ce se mi vmes kaj ne prismodi. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Polnočna malca, pa glih fajn kisl paše! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 pol pa serjem k vidra (oziroma kot golob, k ne vem točn, kako vidra serje). lalala ...jaz pa tud, no... Okoli polnoci bo vse fertik, ce se mi vmes kaj ne prismodi. Še par minut Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 Sem uporabla zdravo sol za segedin...pocas vre... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. oktober 2004 Prijavi Deli 7. oktober 2004 :o|o: vre Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hehehehe,oona, zdaj si ga pa pos..la! Sstane,pa je frderbala sol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Hehehehe,oona, zdaj si ga pa pos..la! Sstane,pa je frderbala sol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Jst sm obseden od zelja. V vseh oblikah. Sam k delam segedin, ponavad pozabim splahnit zelje, pol pa serjem k vidra (oziroma kot golob, k ne vem točn, kako vidra serje). lalalaJaz tudi obsedena od kz. Kislo zelje kupujem kadar imam priliko pri enem Kranjcu, ki ima pozimi ob sobotah stojnico na Kp tržnici , komaj čakam, da začne.Ima tudi dobre glavice, take ne prevelike za sarme. Aja, danes kljub mojemu večnemu plozanju o zdravem prehranjevanju :o|o: , pa sem danes se go grla napokala s svežim kruhom in domačim AJVARJEM Namreč, v sredo je bil na obisku prijatelj iz Bg in prinesel za pokušino nekaj ozimnice, ki jo pridno dela vsako leto najegova mami Srbi obravnavajo ajvar kot solato (kot Bosanci v njihovih restavracijah pod 'solate' uvrstijo tudi kislo mleko ) Tokrat je prinesel teglico ajvarja z dodatkom gorčičnih semen , mislim, da ne pravim...od srede zvečer do tega trenutka, ko je teglica že skrbno pomita ..... Komaj čakam, da prijatelj spet pride. Je obljubil še ajvarja, ribanac , pa kakšen dober malo jači beli sir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 zelje, pol pa serjem k vidra (oziroma kot golob, k ne vem točn, kako vidra serje). lalalaTudi jaz sem (pod mus mogla) sr.... Ko sem bila še majhna, sem pogoltnila žebelj In so me po dveh kolesih peljali v bolnico.Tam so me preslikali po dolgem in počez, nato pa razglabljali, kje bi me začeli rezat Še dobro, da je napočila izmena in se je od nekod vzel sam primarij, ki je moje napotil po kilogram kislega zelja. Kljub upiranju so me spitali s tem zeljem, da mi je skozi ušesa šlo . No.....čez dobro uro, ko so ta izredni dogodek čakali moji starši, nonoti, primarij, medicinske sestre, vzgojiteljica in ravnateljica vrtca , se je Ruby pokakala kot slonji mladič.Tudi žebelj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ampak po ikonci sodeč ti je zelje vsestransko koristilo! Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Ampak po ikonci sodeč ti je zelje vsestransko koristilo! Kaj si pa s tem mislil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. oktober 2004 Prijavi Deli 8. oktober 2004 Mislil? Nič slabega!Meni je všeč origano - dobra misel !Malo pomisli ... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Danes bomo pa jedli zitne polpete in pire krompir pa solatko. Komaj cakam, jih ze dolgo nisem (kot tudi ne pire krompirja), upam, da bodo dobri. Vceraj sem pa torteline s spinacnim in sirovim nadevom, pa se v spinacni omaki potem s pikico sladke smetane in malo parmezana cez. Kok je blo dobr! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Mi smo se pa zdej 'nažrli', smo mel juhco pa mal praženga krompirčka, pa meso, solatko in na koncuuuuuuuuuuuuJAGODEEEEEEEEEEE Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 pečem svinjsko pečenko, pa pražen krompir bo zraven pune že diši Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Danes sem se pa nakuhala -goveja juha z rezanci (tudi rezance danes naredila )-puranji zavitki z nadevom iz suhih sliv, svezega ovcjega sira in zajblja -krompircek narejen v pecici-zimski radic s pogretim fizolom Za desert pa ajskofi Mi ne delajo sumniki Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Pih, jaz pa s kosmicevimi polpeti. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.