nosorog 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Nič ne bomo danes kuhali. Smo si dam pico naročili. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. oktober 2004 Prijavi Deli 10. oktober 2004 Čist se boš posušu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Včeraj papcali zelenjavno juhico z ovsenimi kosmiči....dobila idejo od Marse, pa ne vem na kateri strani. Seveda posolili šele potem, ko je mal padla temperatura, s Sstanetovo soljo Pa rižev narastek.Otročki so bili navdušeni, ati pa se tudi ni pritoževal Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Otroci se bodo naokol hranli, midva z možem pa bova dva dni na postu. Smo malo preveč naakumulirali čez vikend... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Sama sem doma....tko da nc Kupila sem si mango, ananas pa jogurte. Na tem bom dons Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 http://tinel-vici.stjost.si/tisal/vici/slike/razne_1/kura.jpgho,ho ho Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opij 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 http://tinel-vici.stjost.si/tisal/vici/slike/razne_3/hotdog.jpg Citiraj Vsaka ovira je priložnost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Čist se boš posušu ... jaz pa danes čokoladko, za popoldne pa imam v načrtu kakšno rižotko- dobro za atribute. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 pohane marele, njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 dons pa ne bomo nč kuhali... eno oreng solato si bomo pripravili... hi hi hi njamaaaaaaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Ravno se odpravljam k baki, ne vem sicer kaj je skuhala bo pa zagotovo njami. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Js sm pa dons v italjanski kr ene špagete z gorgonzolo in ketchupom in tabascom Pa paradižnik z mocarello in baziliko, pa kozarc suvinjona! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ani Cirila Plut 11. oktober 2004 Prijavi Deli 11. oktober 2004 Danres pravzaprav nisem nič posebnega kuhala. Pripravila sme juho, ki je ostala od včeraj, nato pa sem anredila carski praženec in kompot. Toimamo najraje, samo da je čim več brez mesa. Jutri pa namrevam pripraviti domače torteline. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Js sm pa dons v italjanski kr ene špagete z gorgonzolo in ketchupom in tabascom Pa paradižnik z mocarello in baziliko, pa kozarc suvinjona! V italijanski restavraciji dajo na pasto kecap :xx!: in tabasco bemti zlorabo imena 'Italijanska kuhinja' :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ruby Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ne,to dam jz, oni že klasično prpravjo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Js sm pa dons v italjanski kr ene špagete z gorgonzolo in ketchupom in tabascom Pa paradižnik z mocarello in baziliko, pa kozarc suvinjona! V italijanski restavraciji dajo na pasto kecap :xx!: in tabasco bemti zlorabo imena 'Italijanska kuhinja' :xx!: Ni čudno potem, da hoče Fini Istro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Aha, kranjski okusi Janjak ze ve..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja, samo če je pa res, pizza v Italiji ni nobena tako pripravljena, kot so pri nas, drugačne so, ne morem pomagati. V Italiji tudi še povsod kjer sem jedla, so bile testenine okusno pripravljene, pri nas ni nujno Kaj čmo, tko pač je Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ni čudno potem, da hoče Fini Istro Jaz bi tudi postala predsednica ameriskega senata Fini in Menia = :OO!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja, samo če je pa res, pizza v Italiji ni nobena tako pripravljena, kot so pri nas, drugačne so, ne morem pomagati. V Italiji tudi še povsod kjer sem jedla, so bile testenine okusno pripravljene, pri nas ni nujno Kaj čmo, tko pač je Ja, ce jo pa jes se v Napoliju ...jo se v Ts ne mores vec dalj casa :o|o: Pasta v SLO? :OO!: Tell me about it Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Ja, samo če je pa res, pizza v Italiji ni nobena tako pripravljena, kot so pri nas, drugačne so, ne morem pomagati. V Italiji tudi še povsod kjer sem jedla, so bile testenine okusno pripravljene, pri nas ni nujno Kaj čmo, tko pač je Daj no, preberi že enkrat desetkrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Naslednji Cyber - Velikanka randi potem v Napoliju Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Naslednji Cyber - Velikanka randi potem v Napoliju Dogovorjeno..... ...samo... ...glede na tamkajsnje obicaje in navade :OO!: .... ....glede na to, da je zahladilo....tvegamo, da se v gatah vrnemo domov.... Ali pa nas bosta cuvala Velikanka( ) in Cybercek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dans je bila jota. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.