Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dans je bila jota. Samo, da ni segedin Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dans je bila jota. mi pa pogreli včerajšnjo joto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dons bom pa kr kakšno pizzo ubodu! Za kej druzga nou cajta! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Blagor....jest sm že tok lačna.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Blagor....jest sm že tok lačna.... Lohk se pridružš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Blagor....jest sm že tok lačna.... Lohk se pridružš! Takoj! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sam,js že zdele grem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 žE LAUFAM....sam kam..... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Na WC Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 žE LAUFAM....sam kam..... Eh muca, te lohk za Bežigradom poberem, čez 10 minut, pol pa direkt na obvoznco,pa še kam! Črn krajzler, pa jz za volanom! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Jami.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 žE LAUFAM....sam kam..... Eh muca, te lohk za Bežigradom poberem, čez 10 minut, pol pa direkt na obvoznco,pa še kam! Črn krajzler, pa jz za volanom! I wish... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kokr čš, papa! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Kokr čš, papa! Papa pa dober tek! Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Sem sla na eno zelenjavno lazanjo. Ne vem vec, kje se dobro na studentske bone je... Dans bo kostanj pol...pecen Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 po tvoje pac... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jest se pa ta moment sladkam s kokos ježkom, me je sol spet prehitela´v to Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz sem nora na kečap, rdečo papriko in ajvar... lahko jem vse to skupaj s prepečencem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 jaz se ga bom pa vlila, hm, pa res, zakaj pa ne... razlogov tisoč in en sej se hejcam.... pa se zadnje čase ne znam več, torej, ker nismo imeli kosila, sedajle čaka na pol narejena večerja, polnjeni lignji, pečen krompir, lignjeva salata in zame mešana salata - zelena, radič in krompir.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 Dans je bila jota. Samo, da ni segedin Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 sedajle čaka na pol narejena večerja, polnjeni lignji, pečen krompir, lignjeva salata in zame mešana salata - zelena, radič in krompir.... :C: to me je malo spomnilo.. in ugotavljam da pogrešam mamo..... x!x (šit da bom kdaj to rekla tako javno... mogoče pa bere ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 pomfri + pečenka na francoski način Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ful pečenk zadnje čase --mipo. da se mi ne zrediš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. oktober 2004 Prijavi Deli 14. oktober 2004 ful pečenk zadnje čase --mipo. da se mi ne zrediš Sam res, že tretja ta teden (dve jaz, ena pa baka) . Res bom moral malo zreducirat te beljakovine, ker se mi zdi, da so se začele lepit na nekatere dele telesa. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Danes pa si se malo popudram nos in ob 13 grem s prijateljico na kosilce v lokalcek tik ob morski obali. Bova kaj morskega in kaksen dober suh vincek Javim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.