Sati 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Jes, jaz bi tudi nekaj morskega.... Vendar bo za kosilo nekaj super lahkega, zvečer pa moram na eno poslovno večerjo :xx!: Še sanja se mi ne kaj bom jedla, ampak se mi je že vsedla misel na ribice..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Nič.Majo, da spraznijo hladilnik Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Danes pa si se malo popudram nos in ob 13 grem s prijateljico na kosilce v lokalcek tik ob morski obali. Bova kaj morskega in kaksen dober suh vincek Javim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 [ :C: to me je malo spomnilo.. in ugotavljam da pogrešam mamo..... x!x (šit da bom kdaj to rekla tako javno... mogoče pa bere ) very simpatično aira. Mami bi tole še kako pasalo prebrat. danes sem skuhala hrenovke in mlečen grez . Ta prvo jem na pol, ta drugo jem ne sploh. Doma imamo spešl zahteve, bolančkanih. Takrat pri nas ene mal čudne kombinacije jemo. Se bomo pa čez vikend popravili. Jutri povabljena na kosilo in večerjo. Nedeljo kuham jaz za mal več ljudi. V upanju, da preživijo Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Majo, da spraznijo hladilnik Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 zdaj sm pojedel štruklja dva in dva češpova knedlna in domač jabolčnik; a zakaj napišem sploh, ker se zgodi redko taka kombinacija ,hehe Redke kombinacije so najbolše,hehehehehehe! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 zdaj sm pojedel štruklja dva in dva češpova knedlna in domač jabolčnik; a zakaj napišem sploh, ker se zgodi redko taka kombinacija ,hehe Nekateri imajo jabolčnik v vseh kombinacijah Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 hah stane, ampak je ravno prav kisel veš, product by fotr (se pa zgodi sam 1x na let , ne) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Danes sem se spet prevec napokala...Zajtrk...jogurt z nekimi novimi ( predragimi za to kar ponujajo) corn fleaksi in banano. Za kosilo domace njoke , s kr eno Barillia omako ( mislim, da je bla z buckam, paradiznikom itd) in zeleno solatko. Starsa sta pa pohane zrezke ( govedina po moje ) in njoke. Potem sem pa cel dan se mandarince Z fortrom nama je uspel mami prepricat, da ne spece nobenega peciva, ker se KAO zadrzujeva Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Dons smo jedli filano papriko ( nadevano, za tiste, ki niste s kmetov). Zdaj pa golaz kuhamo... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 ZAJ SM pojedu ,temni polnozrnati kruhek, surovo kumaro ,sir in trdo jajce, pa gosti jagodničakam sedaj, da se mi poleže želodček, pa dam fray še figam Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Ti pa tole ornk mixe delaš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 more bit pestro na WCju kakšni izstrelki sledijo pol odvisno...od kumare 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 more bit pestro na WCju kakšni izstrelki sledijo pol odvisno...od kumare 666 zlomkou...tralala Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 tahitri zeliščni štruklji in solata tahitri zeliščni štruklji (za 4 osebe): 500g skute200 g pšeničnega zdroba2 jajcisolvelika pest svežih sesekljanih zelišč vse skupaj zmešaš in oblikuješ v klobaso, zaviješ v kuhinjsko krpo oz. v plastično folijo za živila, povežež z nitko in skuhaš v osoljeni vodi. zabeliš z drobtinicami, popraženimi na maslu... hitro in dobro...! možna tudi sladka verzija, kjer namesto zelišč dodaš rozine in sladkor (in manj soliš) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 možna tudi sladka verzija, kjer namesto zelišč dodaš rozine in sladkor (in manj soliš)Ravno obratno, ker ima več kalorij, potrebuje tudi več soli, seveda zdrave in po kuhanju, pod 65°C! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hm... kako pa soliš po kuhanju, če pa maš klobaso, ki jo potem razrežeš na rezine... a posuješ po vrhu, kot sladkor? ... pa tud če, okus ni isti... lahko je pa bolj zdravo, ne vem... o kalorijah in soljenju težko debatiram, se ne spoznam dovolj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 hm... kako pa soliš po kuhanju, če pa maš klobaso, ki jo potem razrežeš na rezine... a posuješ po vrhu, kot sladkor? ... pa tud če, okus ni isti... lahko je pa bolj zdravo, ne vem... o kalorijah in soljenju težko debatiram, se ne spoznam dovoljKlikni na knjiga in se pouči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 pogledala tvojo stran... za resnejšo "poučitev" pa bo potrebno nekaj več časa... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 20. oktober 2004 Prijavi Deli 20. oktober 2004 Pridi na kakšne tortice na Tortožerke, pa te bodo tiste, ki že znajo, podučile Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sm hotla povedat... kar pač paše sem, pa si ne upam.. zdej k vidim, da maš zaledje bom pa kr zase obdržala svoje krivosolne receptiče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 bast:pri soli lepo napiši-SOLI PRAVILNO..pa bo sstane sit in bast cela....saj nisi edina, ki še ni osvojila te umetnosti, si pa vsaj priznala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. oktober 2004 Prijavi Deli 21. oktober 2004 sm hotla povedat... kar pač paše sem, pa si ne upam.. zdej k vidim, da maš zaledje bom pa kr zase obdržala svoje krivosolne receptiče Takšne imam najrajši, če ne, se ne bi imel s kom pogovarjat o kilogramčkih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Škorpijon in škorpena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 26. oktober 2004 Prijavi Deli 26. oktober 2004 Včeraj sem naredila škarpeno z rožmarinom in limono, ter blitvo s krompirjem!Danes pa krompirjeva solata in polpeti, za sladico pa skutino pecivo! mmmm a bi se lahko prislinila zraven?danes tudi pri nas krompirjeva solata in sardele-kupila zmrznjene, spekla, poskusila..in vrgla v smeti! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.