Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

Jaz njoke z eno fajn zelenjavno omako...mojedva pleskavico s kajmakom....pa ne spomnem se kaj sta mela zravn...v glavnem...solata...

Zvecer me cakajo kakiji :2src:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

en velik, slasten, nič masten NIČ. x:Dx  x:Dx  x:Dx

Zakaj? :eek:

k je mami kuhala x:Dx x:Dx

je kitajsk nardila... mljask je blo dobr.

dons pa nam nč kuhala k nimam cajta, bom sam en sendvič... k že ful dolg nisem nobenga...in wrum na predavanja.... x:o)x x;)x

spet se mi je na bolš poslabšal

ja sej res ti si dons doma. nč jasn. in zakaj si pol tkole na vse zgodi pokonc?

jz morm pa ke na telekom poklicat kva zdej mislijo s tem adsljom... a mal nategujejo al oreng!!!!

aja da naumo kuhal sm pa tk že povedala x:Dx x:Dx

Hja...mi mamo dons v firmi "modro srečanje" kar pomeni ura debate o neki temi....zanimivo, se cela firma skp usede pa kero reče....in bo baje pica da te kap od Julči....in zvečer sm povabljena na party...in je spet napovedana pica....tko da...dans je v znamenju pice... x:Dx
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.

Meni so pa pizze iz Julči premastne, no vsaj nazadnje je bila (ko je kar tekla mast s sira (al sem pa mela samo jaz tako smolo) drugač pa je Boccaccio najbolj romantična pizzerija za romantičen večer v dvoje.

Jaz pa iz službe kosilo lepo v menažkah kot rdeča kapica. Tako da se ne obremenjujem s kuho, ko mi vzame cel popoldan, pa še posodo prat.

Trudi, ne štekam - a mi povezave ne delajo ali koga. Kje pa ti pravzaprav živiš, če lahko začnem z nedolžnim vprašanjem (ki nekam pelje)

jz morm pa ke na telekom poklicat kva zdej mislijo s tem adsljom... a mal nategujejo al oreng!!!!

poglej si na

kaj si mislimo o.../storitve - vaše izkušnje

kaj sem napisala o telekomu... povzetek: potrebovali so 5 mesecev!!! :xx!:

pa upam, da boš imela več "sreče"!

kaj bom danes skuhala, pa še ne vem... bom tukaj še malo pobrskala med idejami

bom šla pogledat. a pa to si tolk časa čakala v lj. aja pa še neki me fuuuulll zanima. a ker paket vzameš pol poveš? ker v pogodbi ni nč pisal. jz bi pa študentskega. help.

skuta, malo moke, pšeničnega zdroba, drobtin, limone, cimeta, eno jajce...in še poljubno kaj po vaši kuharski domišljiji, zmešano z ljubeznijo, nato počiva en čas in narediš knedle, daš kuhat, potem v drobtine, kak vanili sladkor še ščepec navrh in kuhinja bo polna luštov, se mi že sline cedijo, kak bo to dobro!Njam! :2src:

Življenje je PLES do nebes...

Imejte se radi med seboj, vedno!

live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!)

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Danes sem naredila puranje zrezke v smetanovi omaki,pire krompir in zeleno solato,za sladico pa čokoladni žepki! x:px  x:Dx

V moji restavraciji si je nekdo naročil segedin, a nisi ti enkrat dala dober recept :8):

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Mislim, da nisem bila jaz Sstane! x;)x  Bom pa pogledala, mislim, da imam nekje original recept! x:px

Danes sem naredila fižolovo juho, palačinke in višnjev kompot! x:Dx

Za večerjo pa pečen krompir v oblicah s koščki masla in zdravo soljo! x:px  x8Dx

Mmm, dobra ideja x:px x;)x

O, Naky, haj! :vio:

jaz pa sem vceraj spekla sardele, pa so bile tolk njami, sva pa kar kruh zraven jedla in ogromno skledo radicev razlicnih.

... danes bom pa najbrz rizibizi, ker mi ne pase nic kaj druzga...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...