Guest sstane 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kaj si nora, dve taki :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2004 Ovako nešto: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Jaz sem pa včeraj pojedel en "lavor" endivije........njamsi.....mmmmmm......kako dobra je bila Danes pa je baje predviden sistem......"znajdi se" Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Sladko, okusno, pa vse za ribicin rojstni dan....upam, da ti je teknilo, po opisu imaš dober okus Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Paštica, s paradižnikom in sirom, po možnosti, ravno prava z breskovim sokom, in "nezdravo" soljo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 6. marec 2004 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2004 Segedin gulaš mamo ta teden vse na žlico Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Paštica, s paradižnikom in sirom, po možnosti, ravno prava z breskovim sokom, in "nezdravo" soljo Ne se sekirat, ti se že vsaj zavedaš, dekletom pa bolj pozno prihaja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 6. marec 2004 Prijavi Deli 6. marec 2004 Stane bolje pozno kot nikoli... kaj češ važno da pride Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nord 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mi smo včeraj jedli lignje na žaru. ful so bli dobri, mogoče zato ker sem jaz pomagala Citiraj mejte se radi.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mmm, sem jih v petek jedla..............matr so bli dobri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 dons pa kuhamo župco, čebulno bržolo, krompirček - najbrž pražen, solato (radič in endivijo z velik česna), pa en osvežilni napitek iz jogorta, mleka in banan za sladico Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lana1 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Špageti z jurčki ,grem hitro skuhat Citiraj Iz takšne smo snovi, kot sanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 so vse popapcal pa rekli, de je blo dobr Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 mau zelja, krompirja,sira, korenja, fižol in jajcečokolada Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 7. marec 2004 Prijavi Deli 7. marec 2004 Domača "pica", polna zelenjave in "štrudl". mmm Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 O! A ne, toliko je tem, da ni sans vzdrzevati, da bi vse aktualne tudi dejansko bile vse aktualne vedno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 dons pa prezhganka....-taka mal okisana 666 zlomkou....z machkom.....pa ne iz nosa Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 mačkonu kr mal čistega nalij - mleka Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 mleko...? bljak :xx!: 666 zlomkou muca zdravi s klinom Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 jes pa muca hranim z mlekom in meskom Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 sam ti ga mash zmeri mene pa mine 666 zlomkou....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ja itaq, zdele prede v naročju Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 men pa u glavi :xx!: 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 20. marec 2004 Prijavi Deli 20. marec 2004 ubogi Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 contesa, al pa če se odločiš male pizze, malo maminega kosilca Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.