triple x 29. november 2004 Prijavi Deli 29. november 2004 Pridm na kosiu! Glede na vikend, mi paše mal kislga! Mucica,enga zate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2004 Prijavi Deli 30. november 2004 ti čist verjamem... zame je pa en dan zamujala... bi mi v nedeljo pasal... zate tud ene par Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 dons pa bo kitajsko kuhala... mnjaaaaammmm .... rižek in zelenjavna omakca.... mljask, mljask Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ponavadi ne pišem v to rubriko, čeprav zelo rad kuham. No, ja, vse je enkrat prvič! Danes bom naredil bolj morsko kosilce! Posrv, prelito z marinado in zavito v folijo bom dal v pečico, da se počasi peče in paca v lastnem soku. Zraven bo krompir v oblicah in solata-kalčki (alfa, čeprav imam raje sojine), ki jih bom pripravil na tradicionalen kitajski način! (skrivnost je v alkoholnem kisu in nekaj začimbah )Hja, to bo to, moj muc bo mel pa whiskas ribjo pojedino! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ohohoho, Natrix pridm k teb na kosiu tist kr boš meu ti, ne mačk,da nou pomote! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 eh ... jz sm mislila da boš raj h men pršu... pa nič... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Aiwica sej bi, sam nism nč mesnga zasledu, pa čeprov sam ribo! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 mam jz tud whiskas doma... ti lohk zraven priložim... sicer pa mislim da sem dost mesna.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ohohoho, Natrix pridm k teb na kosiu tist kr boš meu ti, ne mačk,da nou pomote! Hjaaa, tko pa to ne gre! V zamrzovalniku imam še tri, seprav, da lahko pripravim kosilo za štiri! Sam najavt se bo pa treba! Sicer pa rajš prpravm kosilo za več ljudi, kot pa sam zase. Dela je glih tolk! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Ja pol si bom pa kr tebe postregu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> Kot gurman ti priporočam, da se pripraviš na francoski način s smetanovo omako! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Natrix tud brez smetane je slastna,ona nej poskrbi za tekočo čokolado js bom pa smetano s sabo prnesu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 Hm... Kr v Tvojih 5 minut bom zavila... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. december 2004 Prijavi Deli 6. december 2004 mislim da se bom kr na pikanten način... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 ti tok dobr kuhaš... mnjam... sem fouš unim k za njih kuhaš. sej tud pr men ni slabo... danes polpeti in špinača... pa še malo zelenjavice... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Jest bom pa baje dons jedla neko kitajsko hrano, grem na obisk k hčerki...pa bo moj ex še zame skuhal...how nice.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Koliko kalorij imajo dateljni? danes sem jih pol paketa, pa mandeljne....+ paradiznikovo zupco... uf, sem se napokala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Koliko kalorij imajo dateljni? danes sem jih pol paketa, pa mandeljne....+ paradiznikovo zupco... uf, sem se napokala Glih prav, če si župco glih prav solila Jaz pa pečem neslan kruh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Tatarskega bom pa kar z žlico Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cofi 9. december 2004 Prijavi Deli 9. december 2004 Kaj pa musaka z zeljem rižem in mletim mesom, za prste obliznit....mljac.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 danes bo krompirjev golaž... se ga že veselim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 Pred kratkim, ena zelo preprosta zimska mineštra:Na malo olja in svinjske zaseke sem prepražil nalistano čebulo, nakockano korenje in krompir, pa nalistan por, na koncu dodal dobro mero sesekljanega česna, pa potresel še z dobrim italijanskim rižem (perboiled), dobro zalil z vodo, (jaz solim v tej fazi kuhe) od začimb pa dodal udomačeno in sposušeno baziliko. Ko je bil riž kuhan ... najboljša je bila skoraj ohlajena, torej ne prevroča. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 perboiled riz in udomačena bazilika Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 10. december 2004 Prijavi Deli 10. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Pred kratkim, ena zelo preprosta zimska mineštra:Na malo olja in svinjske zaseke sem prepražil nalistano čebulo, nakockano korenje in krompir, pa nalistan por, na koncu dodal dobro mero sesekljanega česna, pa potresel še z dobrim italijanskim rižem (perboiled), dobro zalil z vodo, (jaz solim v tej fazi kuhe) od začimb pa dodal udomačeno in sposušeno baziliko. Ko je bil riž kuhan ... najboljša je bila skoraj ohlajena, torej ne prevroča. Jaz pa dodam slano baziliko pod 65 faz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.