El Nino 21. marec 2005 Prijavi Deli 21. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi smo kar na solati, ki vsebuje vse razen prave solate-je predraga, pa še vsebuje ne nič koristnega.. predraga praviš hihi hm morem babici povedat da bo ponosna k ji raste na vrtu in bomo spet pršparali.... sicer pa riž pa francoska, in še mal sira zraven pa pol litra mleka... je bla moja večerjica Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Joj Nino, kako rada bi bila blizu tvoje babice . Ja, res je lahko ponosna-njena solata je zdrava, tista,ki jo pa mi kupujemo je pa zrastla brez zemlje, na cevkah ipd... :xx!: Uživaj, ko jo boš jedel in pozdravi babico Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 POSREDUJEM ZANIMIV RECEPT MAKARONI S TUNO NA ČISTO PREPROSTI NAČIN, A POPESTRI JEDILNIK SKUHAŠ MAKARONE AL DENTE JIH ODCEDIŠ.TUNO DAŠ V LONEC, ODAŠ ČESEN V PRAHU, MALO KEČAPA IN SEGREJEŠ, DA LEPO ZADIŠI. DODAŠ MAKARONE IN POSUJEŠ Z ODRIGANOM, PO ŽELJI SOLIŠ IN POTROSIŠ Z NARIBANIM SIROM, ZMEŠAŠ IN JED JE V 15 MIN KONČANA. PA JE ZELO OKUSNO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mlečni riž Riž skuhaš na mleku, ga ohladiš na 65°C, pokodiraš z zdravo soljo in cimetom, posladkaš s sladkorjem ali čokolado in poješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Lih sm končal rižoto z morskimmi sadeži. Njami Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 NO...lunatice in lunatik...kakshen golazh bo pa danes? :xx!: zlomk :xx!: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 JAZ PA SEM VČERAJ IMELA BOŽANSKO KOSILO. PURANJI ZREZEK NA NARAVEN NAČIN Z KISLO SMETANO IN SIROM, PA PEČEN KROMPIR IN MOTOVILEC. MJAM JE TEKNILO Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Da se ne bo danes kdo pozabil najesti za dva dni, jutri je strog post Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ni panike...itak sem brez apetita...čokolade pa nimam v bližini..A ti se boš postil? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jst bom mela dons solato iz rukole, berivke, pa še neke rdeče solate + koruza. Posladek: suhi jabolčni krhlji Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Se spomnim starih časov, ko smo malicali v tovarniški menzi, predsednik komisije za malico pa je vedno na jutrišnji dan dal na jedilnik krajnske klobase Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bom mela dons solato iz rukole, berivke, pa še neke rdeče solate + koruza. Posladek: suhi jabolčni krhlji Se ti lahko pridružim? Prinesem še suhe hruške in kakije.. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Absolutno. Sam, a ni za kakije že mal pozno? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Včeraj:goveji zrezki v temni omaki, kruhovi cmoki, regratova solata(z jajci in ful krompirja )Danes - postrvi in krompirjeva solata ali pa kakšna druga riba Ali pa verjetno kar regrat- mlatimo po njem, dokler je še mlad Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Absolutno. Sam, a ni za kakije že mal pozno?Mi jih jeseni posušimo-trde in mehke.So zeeelooo dobri Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz sem naredila riževo solato s tunino- riž, kumarice, čebulčke kisle, tunino, grah, malo majoneze, malo gorčice...izpadlo thebest . Matr kok se tole dobr sliši Jst bom pa dons zmlatla skledo solate s koruzo in kuhanim jajčkom (morm začet trenirat ledvice za drug tedn ) pa mal črnega kruha zravn. Za posladkat se pa banane. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kok je vcasih fajn prit domov Sem zdajle dobila gor v sobo jagode, oblite z neko omakico iz jagod in refoska in sladkorja... aaaaaaahhhhh.... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 aliana eh..dans nemu nič kuhali... dans gremo spat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Mmmm, jaz pa dans ful gurmansko zdajle se ostanke une avokadove juhe od kosila.. sem se skampove repke not dodala in je bozanska.. tole za vecerjo, pol pa spat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Kako se naredi avokadova juha!? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 uh tle bom mogu bejbike lovit k vidim da so same dobre kuharce hihi to od zdej naprej.... sicer pa danes ne bom nič več kuhal Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. marec 2005 Prijavi Deli 27. marec 2005 Hehe, jaz ful gospodinja ratala odkar sama zivim Pa ful rada improviziram (in zato nikogar ne vabim na kosilo, ker nikol ni ziher, da bo uspelo ) Avokadova juha.. tule je recept Kulinaricna Slovenija - avokadova juha Jaz sem pa pol se dodala vlozene repke kozic (rakcev) noter... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 Super recept. Preprost in verjamem-DOBER Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. marec 2005 Prijavi Deli 28. marec 2005 uhja da vidvim kaj bodo kuhale današnje kuharce a ma kdo kšno idejo za paštico pa vegi verzijo prosim brez tun Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.