Todika 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 mal jagnetne bom spekla....pa ful solate zravn... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>...baje odganja bacile in preostalo nesnago. pa so v pravljicah to domišljijsko preoblikovali, češ da odganja vampirje....zato je lia vedno tako zdrava in vesela, ker od nje veje vonj po česnu.... malo morgen..zato ker je kupila od Freeja FHES Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 jz bi tud to zadevo. pa un MAP mi je ZELO všeč, kar slišm... probala še nism... razmišljam, da biiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 ..ti kr razmišljaj, k se boš zadost znucala pa izstrošila...vsaj veš kam se morš obrnt ...ponavadi potem ko pade diploma ob delu si glih ta pravi,zmorgan k ožeta cuna Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 6. april 2005 Prijavi Deli 6. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..ti kr razmišljaj, k se boš zadost znucala pa izstrošila...vsaj veš kam se morš obrnt ...ponavadi potem ko pade diploma ob delu si glih ta pravi,zmorgan k ožeta cuna hehehe... u bistvu čakam na plačo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 torteline, česnovo omako pa fulllll sira....njam pa stanetovo sol seveda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 pridem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 jst se zmeri cakam njokce od nekoga... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pridem ja te že cev dopovdan čakam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 pa sej sem rekla da ti dam mau časa da boš res fajn pa okusno nardila... da ti nam že sprot vse pojedla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Pri nas smo pa danes jedli. zelenjavno juho+ kos pirinega kruha in veeeeliko skledo regrata s česnom, olivnim oljčkom, jabolčnim kisom in jajcem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 bučke s česnom in kislo smetano.....se mi že sline cedijo... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 tis pa čist česnova. sem prec laufala gledat kaj BOMO dons jedl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ja zadne cajte mi fu l paše...bi se mogoč mogla samga najest, bi me pa minlo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 a te skleroza daje? česn je dobr za spomin Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 ja me daje ja....sam tjede k men paše Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. april 2005 Prijavi Deli 8. april 2005 aja to je naš super prilagodljiv spomin... hihihii men pa po čebuli iz ust smrdi sm jedla kisu krompir... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 goveja juha, restan krompir, repincl.... ..kokosovi čupavci, pariške rože,ajdovi nabasanci, pa rumove kič kugle....hm, bomo odprli slaščičeraj Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Na sladice bi kr navalila .Če odpreš kaj, povej, prletim Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 danes nedeljsko kosilo. z juho, pa praženim krompirčkom, pa nekimi zrezki v gobovi omaki (tega ne jem). pa zeljnato solato s fižolom, seveda grem pogledat če je že... zdej enkrat bi mogl bit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 juha,pečena hrustljava bela ribica, blitva in krompirček.... sladkigrehi iz včerajšnje zaloge Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Danes obvezno ŽKMS (župa, krompir, meso, solata) zraven pa goveja muska.Brez tega ni nedelje. Govoril sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 danes izredno neobicajno kosilo. mami sem osvobodila obicajnega nedeljskega kosila in naredila dagne(klapacive) v omaki 1,5-2kg svezih dagenj250ml suhega belega vina2 lovorjeva listascep naribanega muskatnega orescka (jaz sem uporabila v prahu, ker zahtevanega nisem imela)1 drobno sesekljana majhna cebula50 g masla1 tanko narezan koromacev gomolj4 strti stroki cesna2 žlici moke1/2 žličke paste ali praška za kari (to sem izpustila, ampak bilo vseeno slastno)150 ml smetane za stepanjezmlet crni poper (kdor pac zeli)sesekljan svez koper za okras v veliko kozico damo vino, muskatni oresek, timijan, lovorova lista in cebulo ter zavremo. stresemo dagne, pokrijemo, kuhamo 4-5min dokler se dagne odprejo.skoljke odcedimo, ce katera ostane zaprta jo zavrzemo. tekocino prihranimo. v veliki svezi kozici segrejemo maslo, dodamo koromac in cesen, na sibki vrocini prazimo 5 min, da se zmehcata. primesamo pasto ali prasek za kari in moko, prazimo 1 min. odstavimo, postopoma primesamo tekocino, v kateri so se kuhale skoljke. postavimo nazaj na plosco in med mesanjem kuhamo 2 min.primesamo smetano, malo popra. v omako vlozimo skoljke in jih grejemo 2min. jed okrasimo s koprom in ponudimo vroco. njami, njami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mornarka 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 pozna kdo kaksno dobro knjigo z recepti o pripravi zelenjave, tko bolj vegeterjansko, ni pa nujno da izrecno samo vegeterjansko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Pripravila sem omako iz ohrovta, rumene kolerabe, korenja,graha in bučk, posebej sem skuhala 1/2 ovsa in 1/2 neluščenega riža. Solata je bila sestavljena iz regrata, endivije, kitajskega zelja in krompirja.Za desert je moja mama sčarala ajdovo pecivo z orehi. mislim, da sem polna do torka Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.