umetnica 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 to pa prav škoda, zdej boš morala pa res žrebat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Nikar ne meči kovanca Contesa, enostavno sprejmi povabilo, kaj misliš, če te kdo vabi ob tej uri, je že moral kaj pripraviti v vezi s kosilom, torej spoštuj mamico in njen trud! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Marsa, saj je kar fino! Ene malo utonijo v pozabo, potem se spet osvežijo in je ves čas pestro in zanimivo! Res je fino, prav kul se mi zdi, ko nekateri super skrbite za tole (ne samo v tej temi)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz pa danes že drugi dan zapovrstjo torteline! Ene dve leti se nisem niti spomnila na njih, čeprav so mi ful dobri, včeraj v trgovini pa so mi padli v uč, in kar trije paketi so šli z mano... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 prvo runsdo sm zhe skuhou......kavo 666 zlomkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 prvo runsdo sm zhe skuhou......kavo 666 zlomkou...tralalaO, aakhut, dobro jutro! Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 THC......ups...pardon THX 666 zlonmkou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Jaz pa danes že drugi dan zapovrstjo torteline! Ene dve leti se nisem niti spomnila na njih, čeprav so mi ful dobri, včeraj v trgovini pa so mi padli v uč, in kar trije paketi so šli z mano... Še dobro, da nisi rekla, da že drug paket danes ješ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Še dobro, da nisi rekla, da že drug paket danes ješ Ne, paketa ne jem. Samo torteline, skuhane v slani vodi... Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Še dobro, da nisi rekla, da že drug paket danes ješ Ne, paketa ne jem. Samo torteline, skuhane v slani vodi... Se ti tvoj napačen način kuhanja že kaj vidi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tamburin 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Se ti tvoj napačen način kuhanja že kaj vidi O ja, se mi vidi - kar pokam od zdravja. Citiraj Tamara MOJA DOMAČA STRAN Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. marec 2004 Prijavi Deli 21. marec 2004 Se ti tvoj napačen način kuhanja že kaj vidi O ja, se mi vidi - kar pokam od zdravja. Saj znaš šivat, ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jaz sem pa včeraj kuhala za danes: špagete in mleto meso za preliv z zelenjavo (polovico jaz, polovico moj pes)-oba se bova nažrla -nezdrave hrane je eden zgoraj rekel ! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 23. marec 2004 Prijavi Deli 23. marec 2004 Jaz pa sem ravnokar objavila, da bom v soboto naredila lazanjo... za pol kamnika (za moje starše, za naju, pa za Dašinga fanta in njegovo sestro)... ma, bomo kuhcali, da se bo kar kadilo Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 2. april 2004 Prijavi Deli 2. april 2004 .. nekaj me zanima.. A vsak dan kuhate doma? Meni bi se zmesalo x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 8 l sarme :D , kuhan mlad krompir s peteršiljem; sadje ali pivo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 .......potem pa par dimov in ene tri kave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 zamero Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 Tole Tule (MALANCANI S SIROM): http://www.lunin.net/forum/index.php?act=S...=11&t=1492&st=0 MMMMMMMMM DOBRO ! Pa še svežo baziliko imam za porabit na okenski polici v lončku... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 .. danes ne bomo nic kuhali... Gremo na skampe.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. april 2004 Prijavi Deli 3. april 2004 So bili dobri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Nedelja; nedeljsko kosilo...odpade, ker bomo na ranču....in ideje nimam, kaj bi; zgleda da bo čebulna juha, ribe na žaru, pijan krompir v pečici (hmm sladica na brzake???....grem počekirat malo v temo "recepte"; mogoče pa dobim kakšno boljšo idejo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 danes bo pica Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 mami že špagete pripravlja. jaz bom z funghi (knorr ) omako, mami pa paradižnikovo z baziliko. zravn pa regratovo solato Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 pri nas bo pa ocvrt piščanec - smeškova najljubša jed, pražen krompir, solata, pa še nekej sladkega (še ne vem, kaj) za mačkona pa sveža piščančja jetrca - se že z veseljem masti Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.