Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Dons bodo kokice pa coca cola....grem u kino, prej pa nau časa nč jest hahha...
Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi.
Deli na socialnih omrežjih

Mi bomo pa danes imeli postran oči.... zelenjava po kitajsko v voku na (malo manj kitajske) široke rezance...

Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.

Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.

Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim.

Jaz jo naredim po svoje-najboljš rata. Lečo namočim čez noč(rjavo), da se hitreje skuha, na oljčnem olju prepražim čebulo in pustim da se "zduši", dodam lečo in kuham, da se leča že skoraj razkuha, na koncu dodam zelenjavo, ponavadi sladko(korenje, grah, koruza-zdaj je to zamrznjena mešanica)), včeraj sem dodala še blitvo in cvetačo in pustim cca.10min-da je zelenjava še malo hrustljava. Vode ne dam veliko, tako da je juha dokaj gosta, začinim z zelenjavno začimbo, lovorjem, majaronom in stanetovo soljo, paše tudi sojina omaka. Ko jo imaš v krožniku, je super če daš gor še parmezan. x:px

fish is mute-fish knows everything-G.B.

:2src: mesne lazanje, solata s čemažem

palačinke z jagodno marmelado, sladko smetano in friškimi jagodami x:px

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

kaj bi jest zdej jedla..mmmmmnjam bi mi pasali polnjeni kalamari.s pršutom,sirom popečeni na žaru...mmm zraven pa kozarec belega kislega suhega vinčka..in ea dobra obojestranska masažca..uhaaaaaaaa...)))))

aja..pa kamin nebi smel manjkat,zakurjen seve.....

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

<{POST_SNAPBACK}>Danes imam silno željo po mesu! x:px Verjetno kar goveja juha s fritati(domačimi,kupljeni so mi bljak) Naravni puranji zrezek,pomes frites in stročji fižol s kislo smetano! x:px  :yumy:

mam jes željo po mal drugačnem mesu :P hehe :vragec:

zategadelj

špagetki, s feferončki, pa mal čilija da peče :P hjea, mal sirčka paradižnik, hm sem pa gor dobil idejo za kislo smetano, bom probal ponucat vso tisto solato, k tle raste na vrtu :D mmm :P hihi dobr je met babico pr hiši ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...