santos 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Ravnokar se dela...Krompir, zrezki & solata ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 zdej pa mene zanima kaj bomo dons jedl. nč... grem dam klicat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Dons bodo kokice pa coca cola....grem u kino, prej pa nau časa nč jest hahha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 juha (ne vem kašna)pa sirovi štruklji Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Jaz pa danes spet regrat. Ful je dobr z balzamičnim kisom! Pa še kej zravn bom...mogoče kej iz riža...bom vidla! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Maedhoriell 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 uauuuuuusirovi štrukli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mi bomo pa danes imeli postran oči.... zelenjava po kitajsko v voku na (malo manj kitajske) široke rezance... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mas recept? Jaz jo naredim po svoje-najboljš rata. Lečo namočim čez noč(rjavo), da se hitreje skuha, na oljčnem olju prepražim čebulo in pustim da se "zduši", dodam lečo in kuham, da se leča že skoraj razkuha, na koncu dodam zelenjavo, ponavadi sladko(korenje, grah, koruza-zdaj je to zamrznjena mešanica)), včeraj sem dodala še blitvo in cvetačo in pustim cca.10min-da je zelenjava še malo hrustljava. Vode ne dam veliko, tako da je juha dokaj gosta, začinim z zelenjavno začimbo, lovorjem, majaronom in stanetovo soljo, paše tudi sojina omaka. Ko jo imaš v krožniku, je super če daš gor še parmezan. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 sm dala jagnčka pečt, pa sm hotla dat krompir zraven pa sm ugotovila da ga nimam sm dala pa kr bučke, melancane in papriko....njam Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 mesne lazanje, solata s čemažempalačinke z jagodno marmelado, sladko smetano in friškimi jagodami Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Telečje zrezke v gobovi omaki s smetano... Pa riž in solata Drugač skor nikol ne kuham, danes sem pa za vse in to je tak užitek, ko je vsem všeč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 mi smo pa dons pol vegeterjanske pice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Nč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Banana z grozdjem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Šparglji z jajci na rukoli, košček primorskega kruha in dcl vinčka...kje drugje kot Pri oljki v City parku...njam ! Popoldne na obisku pa še Paški sir pomakan v vrhunsko olivno olje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 kaj bi jest zdej jedla..mmmmmnjam bi mi pasali polnjeni kalamari.s pršutom,sirom popečeni na žaru...mmm zraven pa kozarec belega kislega suhega vinčka..in ea dobra obojestranska masažca..uhaaaaaaaa...))))) aja..pa kamin nebi smel manjkat,zakurjen seve..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 DANES PA SE ŠE SEDAJ VESELIM KOSILA. BO GOBOVA JUHA, MESNE KROGLIC IN KROMPIRJEVA SOLATA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes imam silno željo po mesu!Čudno, jaz tudi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To bo zaradi lune v škorpijonu Sstane! Saj nimam nič s škorpijoni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Nikoli ne veš, kje te kr zahakla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Šparglji z jajci na rukoli, košček primorskega kruha in dcl vinčka...kje drugje kot Pri oljki v City parku...njam !quote] Špargli njama!!! Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nikoli ne veš, kje te kr zahakla To je forum o hrani, ne o ljubezni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Graham spageti z mojo zelenjavno omakico in skutini zepki za sladico. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je forum o hrani, ne o ljubezni Ljubezen gre skoz želodec... pridi danes mam zrezke v jurčkovi omaki Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes imam silno željo po mesu! Verjetno kar goveja juha s fritati(domačimi,kupljeni so mi bljak) Naravni puranji zrezek,pomes frites in stročji fižol s kislo smetano! mam jes željo po mal drugačnem mesu hehe zategadelj špagetki, s feferončki, pa mal čilija da peče hjea, mal sirčka paradižnik, hm sem pa gor dobil idejo za kislo smetano, bom probal ponucat vso tisto solato, k tle raste na vrtu mmm hihi dobr je met babico pr hiši Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.