Lunessa 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Pri nas pa eno tako ful nezdravo in fajn slano pizzo; mal gobic , mal šunke , pa mal hrenovke , pa en mal slanega lososa, pa en mal zelenjave , pa velikkkkkkkkk siraaaaaaaa.......hja no , kaj morem , jaz bi raje kitajsko ......ampka otroci so otroci ..njihova želja .... Citiraj Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Narobe kwa je narobe stanček...sej dam vmes en mal tvoje solllli...hehehhe :xx!: Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa je narobe stanček...sej dam vmes en mal tvoje solllli...hehehhe :xx!:To je pa še bolj narobe Začimb in zdrave soli ne smeš pregreti nikoli nad 65°C x!x Sploh pa, kar ni potrebno, ne kuhaj, uživaj surovo, tudi vino Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Danes in naslednji 10 dni nič ne kuham, bom probala zdržat na brozgi iz limoninega soka, javorjevega sirupa in pekoče paprike. gubiš kako kilco, ampka počutje je pa super po tem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes in naslednji 10 dni nič ne kuham, bom probala zdržat na brozgi iz limoninega soka, javorjevega sirupa in pekoče paprike. gubiš kako kilco, ampka počutje je pa super po tem.Če ne boš dodala elektrolitov, bodo tvoje kilce odšle le z vodo, ti boš pa malo dehidrirala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Bom pa rukniula še en Nelit prašek vsak dan- tam so vsi elektroliti, tudi NaCL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 2 sojina zrezka, velika skleda berivke in rukole z balzamicnim kisom Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom pa rukniula še en Nelit prašek vsak dan- tam so vsi elektroliti, tudi NaCL Misliš onega za pralni stroj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Ne, elektrolitski napitek iz lekarne, da človek ali pes ne dehidrirata, če ni infuzije blizu. Ima tudi sol notri Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne, elektrolitski napitek iz lekarne, da človek ali pes ne dehidrirata, če ni infuzije blizu. Ima tudi sol notri Kako pa to, da imaš raje sintetiko od naravne volne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 Saj ne, najraje imam kašmir, ampak kar se pa tablet tiče, sem pa ljubitelj kemije, ko bi ti videl mojo omaro s tableti.... Konzumiram jih ne, ampak mi je fajn občutek, da je vse pri roki..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj ne, najraje imam kašmir, ampak kar se pa tablet tiče, sem pa ljubitelj kemije, ko bi ti videl mojo omaro s tableti.... Konzumiram jih ne, ampak mi je fajn občutek, da je vse pri roki.....Potem pa odpri apoteko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. maj 2005 Prijavi Deli 2. maj 2005 torteline z lososovo omako in specialno solatko.....ma je blo dobro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Neki s tofuja in solata s ciceriko... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 sm se odločla da bo dans sam solata: zelena solata, radič, rukola, paradajz, paprika, koruza, fižol, bučna semena, na koščke narezan sir, tuna, pekoči feferoni, pa preliv iz jogurta, kisa, bučnega olja, sojine omake, čilija, rdeče paprike, popra in česna.....njam se mi že sline cedijo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Zanimiva kombinacija Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 anje anje......taka solata je zakon, ne rabiš nč drugega zravn jest Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Dober tek Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm se odločla da bo dans sam solata: zelena solata, radič, rukola, paradajz, paprika, koruza, fižol, bučna semena, na koščke narezan sir, tuna, pekoči feferoni, pa preliv iz jogurta, kisa, bučnega olja, sojine omake, čilija, rdeče paprike, popra in česna.....njam se mi že sline cedijo hm.. pa ti prelivi grejo skup? sojina omaka, jogurt, kis, bučno olje? Pa tuna v solati.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 grejo grejo, jaz zmeri tk delam, pa še kake druge začimbe zravn, al pa kislo smetano namest jogurta, zmeri pa zravn kis pa olje....odlično je, sam pretiravat ne smeš s sojino......al pa mal zenfa lah tud daš zravn, pa tatarsko, kečap če ti je dobr....svašta se da..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 piščančja prsa , rjavi riž + mešana solata Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 sardellce na žaru,krompirjeva solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Fusili z neko varianto omake, ko je blo pač treba uporabit, kar je doma ne... ....torej, kisla smetana, tunina, nekaj origana in Stanetova ssol.... njami... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Jst sm bl seljačina, zato danes segedin.Sem si ga že par dni nazaj na vikendu peklensko zaželel, pa se mi ni ljubilo iti v dolino po zelje. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 šp agetke zdejle kuham..pa omako iz bučk...njam.... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.