Skoči na vsebino

Kaj bomo pa danes kuhali?

Recommended Posts

Pri nas pa eno tako ful nezdravo in fajn slano pizzo; mal gobic , mal šunke , pa mal hrenovke , pa en mal slanega lososa, pa en mal zelenjave , pa velikkkkkkkkk siraaaaaaaa.......hja no , kaj morem , jaz bi raje kitajsko ......ampka otroci so otroci ..njihova želja .... xwizardx :fiju: xokkx xsmx
Ne vrjemi tistemu ki glasno kliče LJUBIM TE, vrjemi tistemu,ki tiho prosi LJUBI ME!
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 1,9k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>kwa je narobe stanček...sej dam vmes en mal tvoje solllli...hehehhe :xx!:

To je pa še bolj narobe :vragec:

Začimb in zdrave soli ne smeš pregreti nikoli nad 65°C x!x

Sploh pa, kar ni potrebno, ne kuhaj, uživaj surovo, tudi vino x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Danes in naslednji 10 dni nič ne kuham, bom probala zdržat na brozgi iz limoninega soka, javorjevega sirupa in pekoče paprike. gubiš kako kilco, ampka počutje je pa super po tem.

Če ne boš dodala elektrolitov, bodo tvoje kilce odšle le z vodo, ti boš pa malo dehidrirala x:Dx x;)x

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ne, elektrolitski napitek iz lekarne, da človek ali pes ne dehidrirata, če ni infuzije blizu. Ima tudi sol notri x;)x

Kako pa to, da imaš raje sintetiko od naravne volne :8): x:Dx

Saj ne, najraje imam kašmir, ampak kar se pa tablet tiče, sem pa ljubitelj kemije, ko bi ti videl mojo omaro s tableti.... Konzumiram jih ne, ampak mi je fajn občutek, da je vse pri roki.....

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Saj ne, najraje imam kašmir, ampak kar se pa tablet tiče, sem pa ljubitelj kemije, ko bi ti videl mojo omaro s tableti.... Konzumiram jih ne, ampak mi je fajn občutek, da je vse pri roki.....

Potem pa odpri apoteko x:Dx

sm se odločla da bo dans sam solata: zelena solata, radič, rukola, paradajz, paprika, koruza, fižol, bučna semena, na koščke narezan sir, tuna, pekoči feferoni, pa preliv iz jogurta, kisa, bučnega olja, sojine omake, čilija, rdeče paprike, popra in česna.....njam se mi že sline cedijo x:px

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>sm se odločla da bo dans sam solata: zelena solata, radič, rukola, paradajz, paprika, koruza, fižol, bučna semena, na koščke narezan sir, tuna, pekoči feferoni, pa preliv iz jogurta, kisa, bučnega olja, sojine omake, čilija, rdeče paprike, popra in česna.....njam se mi že sline cedijo x:px

hm.. pa ti prelivi grejo skup? x:)x sojina omaka, jogurt, kis, bučno olje? Pa tuna v solati.. xrolleyesx

Mushi

grejo grejo, jaz zmeri tk delam, pa še kake druge začimbe zravn, al pa kislo smetano namest jogurta, zmeri pa zravn kis pa olje....odlično je, sam pretiravat ne smeš s sojino......al pa mal zenfa lah tud daš zravn, pa tatarsko, kečap če ti je dobr....svašta se da.....

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Fusili x:px z neko varianto omake, ko je blo pač treba uporabit, kar je doma ne... :inocent: ....torej, kisla smetana, tunina, nekaj origana in Stanetova ssol.... njami... x:Ix

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

šp x:px agetke zdejle kuham..pa omako iz bučk...njam....

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...