cvickar 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 Skledo solate, tenstan krompir, pa eno svinsko kračo. Pol pa še en štefan cvička. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 telečja obara+ajdovi žganci......(za mesojedi in vegetarijanski del familije) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 3. maj 2005 Prijavi Deli 3. maj 2005 mmmmm njam ajdovi žgančki...a pa koruzni..uhhh jest bi tuuuuuuddd...zdejleeeeeeee njamsk Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Gosto juho iz lisičk, leče in korenja, potem pa jabolčni štrudl Vedno, ko dežuje pečem al štrudl al kruh(če sem doma)-mam prav potrebo Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 testenine s tuno, feferoni in kislo smetano pa sir valda pa ogroooooooomna skleda solate.....njami Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 kalamari, pomfri, solata..za desert...prijazen nasmeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 hčera jedla pri mami, moj tam kjer je delal, jaz pa ananas za večerjo pa še ne vem kaj jima bom pripravila... jaz ostajam na ananasu (moram mal vode iz sebe spravit ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 rižota s šparglji,solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ajdovi zganci in goveji golaz, mesana paradiznikova solata na bavarski nacin , za sladico pa ohlajene jagode, prelite s sladko kremo. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Mui bien! Ideja za jutri! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 ostala mi je vrecha regrada....prevech za solato....ga bom lepo preprazhu, pa z jajci zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> ostala mi je vrecha regrada....prevech za solato....ga bom lepo preprazhu, pa z jajci zlomk Aaaaaaaa! Neeee mi delat skooomine po regratu! Mnjam! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aaaaaaaa! Neeee mi delat skooomine po regratu! Mnjam! REGRAD R E G R A D REGRADhehe a te stiskaaaaaaaaa........ zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mljask,full dobro Natrix! Jaz pa sem si naredila svoj priljubljen stročji fižolček s Sstanetovo soljo, poprom in kislo smetano, zraven pa puranji zrezek,katerega sem delala premalo časa in je še surov v sredini(sicer imam pa rada sveže meso) , pa verjetno bo še kozarec Cabarne Sovignona pasal zraven! Mmmmmmm.....pismo sm lačen postal. Sm še na zajtrku.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 5. maj 2005 Prijavi Deli 5. maj 2005 Ja, hvala enako in ura je sele pol poldne, pa sem ze lacen! Bo treba it prpravljat! Kar se pa regrada tice, majo pa tuki samo neko puscavsko varianto, ki je sicer skoraj identicna, le da jo se kamela ne bi prebavla....brrrrrr! In tako ga gledam vsak dan (prasca), kako raste med ozgano travo, ves lep in zelen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. maj 2005 Prijavi Deli 7. maj 2005 dons bomo pa makarone... al pa ene testenine... se nism še odločla kašne in na kašn način... kaj pa če bi svalke? hmmm.... no neki tazga bom... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 narastek iz testenin in zelenjave in solato z našega vrta Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. maj 2005 Prijavi Deli 8. maj 2005 kitajski rezanci,solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. maj 2005 Prijavi Deli 9. maj 2005 Zelenjavna lazanja. Matr je bla dobra Mami je zakon Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 dons bomo zelenavo zadušil.... pa kšn rižek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Jest sm bla pa zdele na solatki z feto in (parkrat na leto si ga celo privoščim) ponfri...solata je bla zakon.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Bil sem v japonski restavraciji in jedel zelo okusno in simpel jed. Pa sem se odlocil, da jo naredim doma;Narezani poprazeni in osvrti koscki piscanca, ocvrt brokoli (samo jajce in moka), zraven pa riz in posebej kot priloga, na kolobarcke narezani listi mlade cebule.Lahko pokombinirate s sojino omako.... Upam, da bo uspelo, he, he....menda, saj ni tak kunst! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 Javi kako je uspelo....pa dober tek. Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Si kuham puding, za lahko večerjico mi je prav zadišal! Pusti ga mal za naslednji LN-party...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. maj 2005 Prijavi Deli 10. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem, če bi bil sploh še užiten do naslednjega party-ja! :xx!: Tud res...! Štala Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.