Surangeni 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Ja meni tudi zelo okusno zveni tale Contičina večerja a ve kdo za "tapravi" recept za palačinke, mislim jaz vedno po filingu pacam ampak nikoli ne vem, ali bo ratalo ali ne, saj na koncu rata, ampak kakšna ali dve palačinki na začetku romata v pasja usta, pa vsakič si rečem, da moram dobit taprav recept no zdaj sem se spomnila, če kdo ve, če komu uspejo super palačinke naj podeli recept z menoj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 težko je napisati recept, ker je vse odvisno od moke, pa mleka, pa jajc pa to...če sta prvi palačinki zanič, je morda finta v tem, da moraš maso pustiti, da odstoji nekaj časa, da se kompaktno poveže... Pa, večjej jajc, boljše so... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Joj Astra!!! Pa GLIH to je to, jaz RABIM čist matematično formulo za palačinke!! Saj ponavadi so potem res dobre, no ampak psihični pritisk je tisti, veš, ko bi se mu rada izognila. Tisti trenutki, ko mešam, a bodo dobre, o, a bodo dobre??? tAKO SEM ZADNJIČ NAŠLA 100% NAJBOLJŠI RECEPT za biskvit, zdaj rata tako nežen in puhast, tako rahel in lahak, da je jesti ga - poezija!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Če so v brezmesnem kosilu lahko jajca, imaš tule dve ideji:http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=506 Jaz pa še nimam blage veze, kaj bi danes skuhala.... Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Če so v brezmesnem kosilu lahko jajca, imaš tule dve ideji:http://www.lunin.net/forum/index.php?showtopic=506 Jaz pa še nimam blage veze, kaj bi danes skuhala.... Ostani pri tem, petek je postni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Probaj tega 2 dl vode 1 kg sladkorja 250 g masla 500 g mleka v prahu 200 g čokolade v prahuepruvetka salesalute V 2 dl vode kuhamo sladkor in maslo, da se razstopita in nastanejo pene. Med tem časom si v večji posodi zmešamo mleko v prahu in čokolado, nato vrelo zmes vlijemo na prah in hitro mešamo, da se ne naredijo grudice. Ko se ohladi na 65°C dodamo zdravo sol in mešamo, mešamo, mešamo.... Ko je zmes gladka, prelijemo čokolado v modelčke in postavimo za nekaj ur na hladno Ne reci, da je ta tvoj Direkt ta! Sam, da je pr men 15 dag sladkorja, ne eno kilo, pa 200g margarine....kje hudiča si ga pa našel????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Direkt ta! Sam, da je pr men 15 dag sladkorja, ne eno kilo, pa 200g margarine....kje hudiča si ga pa našel????? Saj sem jo lizal, tvojo čokolado Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj sem jo lizal, tvojo čokolado Žlehtnoba! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 13. maj 2005 Prijavi Deli 13. maj 2005 Fotr je doma in on kuha. Me je ze strah. Ker njegove kuharske sposobnosti so omejena na makarone+meso in krompir+meso+prebranac... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 mmmm pridem jz h tvojmu fotru jest... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. maj 2005 Prijavi Deli 14. maj 2005 Rižoto pa solato. Rižota je iz čebule, česna (naumo se lupčkal dons), bučk, paprike, paradižnika graha, vse sveže, razn graha....pa rjav riž Po moje je odlično! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Bosanski lonec se že kuha. Po mal nosoroško prirejenem receptu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bosanski lonec se že kuha. lalalaKje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje V litoželezni posodi v pečici stanovanja št. 6 na C.K.S. 7 v Litiji. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V litoželezni posodi v pečici stanovanja št. 6 na C.K.S. 7 v Litiji. lalalaČe bo Melisa organizirala picnic, bi bilo fajn, če prineseš pisker s sabo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Kostno jiho z jetrnimi cmoki, mladi krompir s peteršiljem, ocvrtega piščanca, skledo solate... Pri nas je nedelja... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja meni tudi zelo okusno zveni tale Contičina večerja a ve kdo za "tapravi" recept za palačinke, mislim jaz vedno po filingu pacam ampak nikoli ne vem, ali bo ratalo ali ne, saj na koncu rata, ampak kakšna ali dve palačinki na začetku romata v pasja usta, pa vsakič si rečem, da moram dobit taprav recept no zdaj sem se spomnila, če kdo ve, če komu uspejo super palačinke naj podeli recept z menojSurangeni: v maso za palačinke dam vedno samo eno jajce( več je jajc v masi, bolj so trde), dodam pa malo radenske( ali pivo, tudi fanto sem že vlivala v maso, ker ni bilo prvih dveh sestavin pri roki).Z majhnim dodatkom gazirane pijače, so palačinke bolj rahle.Če želiš natančne količine, povej...se bom potrudila in naslednjič vse stehtala in izmerila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V litoželezni posodi v pečici stanovanja št. 6 na C.K.S. 7 v Litiji. lalalahehe glej da ti kdaj ne pozvon kakšna dečva iz sosednjih krajev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 15. maj 2005 Prijavi Deli 15. maj 2005 Nč, grem k sodelavki na kosiu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 špinačo iz kopriv (če sm mela srečo sm nabrala take k jih je kak mimoidoči poscal ) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 16. maj 2005 Prijavi Deli 16. maj 2005 Danes grem na ribji piknik v Portorož...ta teden mamo IT-jevci rezerviran za NT konferenco...tko da free food for every IT..haha... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Sem pripravila lasagno. sem uporabila kr široke rezance, pa bešamel sem naredila kr iz pasiranega paradižnika pa žličke pirine moke, melancane in bučke sem prej popekla, dodala še koruzo, grah, korenje, na vrh pa še tofu in zalila s pasiranim paradižnikom in začinila z mešanico provansalskih začimb ...pa v bistvu ne porabiš tolko časa.kul Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 goveji zrezki v omaki, pražena mešana zelenjava za prilogo in solata Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>špinačo iz kopriv (če sm mela srečo sm nabrala take k jih je kak mimoidoči poscal ) no, sej v bistvu ni tak hecn za tistga k po špinačo je.. se bom spomnila naslednjič ziher na tole.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> no, sej v bistvu ni tak hecn za tistga k po špinačo je.. se bom spomnila naslednjič ziher na tole.. ja čeprov je čist gladko zmiksana se ti zatika nmal moj me je pa uprašov če ga bo peklo kej po ustih na scanje hvalabogu še spomnu ni Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.