pokowc 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 joj ta Umetnica, a ti futraš svojga mačka kot odraslo osebo, ima priviligiran tut stol ob mizi, hoh, to pa je luxus, haaa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 haha, poki, ni čist tko. ma svojo posodco v kotu na tleh, sam včas mu mal svežega meska prvoščim Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 dober tek, vsem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 jaz pa sanjam sedajle o skledi regrata, njami... pa mojga ne morem prepričati, da bi me nekam pelu, tule okrog pa ne bi jaz ravno ga nabirala.... njami regrat, pa topel krompirček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
umetnica 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 kaj se mate fino tisti, k že ragrat nabirate pr nas bo pa treba še en mal počakat, se je lih zima začela temeljito poslavljat Citiraj P. S. le kaj je hotel umetnik s tem povedat Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 So bili dobri Super! Danes gremo pa v Japonsko... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 So bili dobri Super! Danes gremo pa v Japonsko... Na riževo žganje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 noup.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Še sedaj mi nisi povedala lokacije tvojih restavracij, jutri pa grem v Marche.Veš, kje je to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Sstane, jaz sem v Italiji ne v SLoveniji.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Kje so pa še Marche razen v Italiji Ti zemljepis dela težave Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Ma nisem zato tega rekla... Samo tako, sem misla, da gres na izlet oz da si sedaj tam, drugace pa v Sloveniji... In sem mislila, da ti lokacije nic ne pomagajo.. V Milanu sem,.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Greš kaj v Scalo Jutri grem v Porto S. Elpidio, nekaj pod Ancono, v Milanu pa sem bil pred mesecem nazadnje.Na Italijo imam še iz našega socializma najlepše spomine. Iz sejmov mode v Milanu, pa sedaj v Bologni.Prvi so se pa začeli v Firenzah.Govorim o čevljih.Kaj počneš tam, razen da si zaročena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 Moj zarocenec je od tukaj pa sem sla z njim, ko sva se spoznala.. Ukvarjam se s plesom in tukaj s tem nadaljujem - poucujem.. Plus (trenutno) pripravljam poroko in imam polne roke dela.. Kako pa to, da si toliko v ITA? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. april 2004 Prijavi Deli 4. april 2004 No, ne samo v Italiji, tudi preko Češke in Poljske do Rusije kdaj skočim.To sem počenjal celo življenje, tak je pač bil posel z modo, zadnje čase pa pridigam o zdravi soli po celi Evropi.Sedaj, kar sem se naučil tudi internet uporabljati, je malo manj kilometrov, bolj, ko se mi zahoče Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vanja 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Danes nič, ker hujšamo! LP! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 vanja kam boš pa ti shujšala, po sliki sodeč... a v jezik? hihihihihi..sorry, sej prav, se držat svoje teže al kej takega...... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Eno tako čudno juho...še sama ne vem, kako bo izpadlo.. Iz Istre sem dobila eno vrečo...divjih zelišč in trav...baje vse užitno... prepoznala sem divji por, divji žajbelj, blitvo, kislico, regrat, divji česen...ostalega ne poznam...mešanica je sestavljena iz dvanajstih divjih rastlin...še recept so dodali....skuham, dodam malo krompirja...na koncu dolijem malo olivnega olja...nekak kot blitvo...se mi zdi, sam da ostane tekočina zraven...in se je kot juha... Bom poročala x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. april 2004 Prijavi Deli 5. april 2004 Danes bomo pa po dolgem casu spet nekaj skuhali.. Nic posebnega.. Pecena ribica, krompir, blitva solatka in za sladico sadna solata.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 A je se fraj za enega suhega ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Mizica pogrni se...kako bi blo fajn it mal ven... zrezke...pa solato... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 A je se fraj za enega suhega ? E lisac to je torej tvoja taktika... Razorozujoci stavek... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 A je se fraj za enega suhega ? E lisac to je torej tvoja taktika... Razorozujoci stavek... Probat ni greh...sploh ce si ateist. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kiki7 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 RIČET Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. april 2004 Prijavi Deli 7. april 2004 Kar nekaj žensk se mi je javilo, da jim pošljem paket, ker se bodo med prazniki postile. Petek je ravno pravi začetek.Pa tudi drugače mislim, da je sporočilo zadnje večerje zelo jasno, kruh, sol in vino.Če namerava katera začeti hujšati, se mi zdi, da je to idealen trenutek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.