Aliana 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehedobish moje na probo chist druga energy...SHIVASHAKTI.... mal na mistiko pochjo pa she dobri so....brez priokusa zlomk menstudoblubuenkrat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. maj 2005 Prijavi Deli 30. maj 2005 evo kukiji fertig madam so shli nazaj v sluzhbo (dons dezhurna...pa ob pondelkih nimajo nevemkacga navala )....jst pa probavam od vsacga mal.... mal orehovih mal sadnih mal leshnikovih mal chokoladnih pa eni specjalni....z olivami, taki...slani njamsy zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Jaz pa bom danes jedla pizzo in zeleno solato. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na dve uri po en sadež, ful vode, zeleni čaj-> počutje izvrstno- nič lačna. Mi je zanimiv tvoj način prehranjevanja...kako se tega lotiš(sistem)? Jaz bom danes na sadju-češnje(iz drevesa) in jabolka. Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz bom danes na sadju-češnje(iz drevesa) in jabolka. Enako ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}> Jaz bom danes na sadju-češnje(iz drevesa) in jabolka. Mljaska, češnje-škoda, ker jih pri nas še ni....Še malo, pa se jih jaz tudi napokam...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 Neko verzijo zelenjavne rizote.. v voku narejeno. eno vprasanje.. a se uradno rizota dela tko, da se najprej poprazi na cebulci meso al pa zelenjava pa tak, pol se pa prekrije z rizem in zalije z vodo? Al ne? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. maj 2005 Prijavi Deli 31. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Neko verzijo zelenjavne rizote.. v voku narejeno. eno vprasanje.. a se uradno rizota dela tko, da se najprej poprazi na cebulci meso al pa zelenjava pa tak, pol se pa prekrije z rizem in zalije z vodo? Al ne? Jaz jo tudi delam tako..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bera277 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 dobro jutro, mi bomo pa danes tako dobro jedli, da moram deliti z vami nov, mlad, doma pridobljen popecen krompircek s petersiljem, pa ogromno skledo domace solate zraven, mjammmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 potem ti pa lahko povem, da imam jaz enako kosilo.!!! in se ga že veselim!! domači krompirček in domača solata!! njammmm!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 mmmnjammm ...jaz bom pa na solati(domači) in sadju...češnja prihajam... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Kuhali nič, gremo pa jest na bone...pol povem, kaj sm jedla....dober tek, Pikica ...hwawa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 No, evo, pojedla puranov dunajski, pire (niso mel praženga ) in zeleno solato... aja, pa še vrtnarska omakca je bla pr mesu....mjam....zdej pa kumi diham...sej bo šlo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Purana na žaru, kuhana pa sveža zelenjava, kus-kus. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Ostali: skampov koktejl, rizota s skampi, solata in najbrz moj kolac ( ce se ga bom spravila delat, racunajo name )Jaz: rizota s sparglji & solata. Cist prevec dogajanja v kuhinji danes. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 joj saj res, s temle se bo treba se obremenjevat dons... xrolleyesx "Kaj bomo kuhali?" Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 DANES ZA PREŽENA PAPRIKA IN PARADIŽNIK Z JAJČKO. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 sataraš? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Zjutraj dve jabki, čez dve uri 2 banani, pa spet čez dve uri dve hruški, zdajle jagode, pa pol kiwi, pa ananas, vmes pa voda.... Nč lačna.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Za zajtrk ob 3h sem imela toast z marmelado, za koslio ob 6h bom poskusla spet pico naredit, tokrat z vzhajanim testom Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Danes smo zopet šli na našo staro-preizkušeno lokacijo:ribnik, kjer so nam pripravili ribice, pa paradižnikovo solato, za sladico pa: gibanica in jabolčni zavitek......Bilo je dobro.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 gibanica in jabolčni zavitek......Bilo je dobro.... mmmm....Kok mam pa jaz rada prekmursko gibanico. Ena izmed najljubsih sladic. Mogoce zarad maka in jabolk, ampak obozujem jo.Se ji pa poskusam izogibat sicer, ker sem enkrat gledala po televiziji, kako nastaja prava gibanica in je kalorijska bomba. Drugace je pa res mmm A si jo ti naredila? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>dieta? Po moje ma 90 dnevno locevalno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm....Kok mam pa jaz rada prekmursko gibanico. Ena izmed najljubsih sladic. Mogoce zarad maka in jabolk, ampak obozujem jo.Se ji pa poskusam izogibat sicer, ker sem enkrat gledala po televiziji, kako nastaja prava gibanica in je kalorijska bomba. Drugace je pa res mmm A si jo ti naredila? O, Michelle, zdaj mi pa že malo laskaš.....(zdaj te bom pa razočarala).Pečem pa jaz ne ravno veliko, ker.....enostavno nisem tip za pečenje peciv in še časa nimam...Ne, so nam jo kar tam pripravili, ampak je bila zelo dobra, ravno prav sladka-ne osladna....domača.Drugače se je tudi jaz izogibam, ampak danes enostavno ni šlo..... Mi je potem kar špehek vidno kipnil-hehehe Ampak, sem zjutraj migala, pa zdajle bom še šla en krog teč, tako da upam, da mi bo odpuščeno.Če je pa tako fajn grešiti...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. junij 2005 Prijavi Deli 12. junij 2005 Pa sej je jasno, da se moramo vcasih pregresit x!x Glavno je potem, da to tudi skuris iz sebe, pa je Ti si kar privosci. Uh, jaz si pa prav zelim enga tazga "normalnega" recepta za prekmursko gibanico, kjer lih ne porabis 2 kile masla Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.