Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Jooj, jaz sem ravno včeraj o musaki sanjala Sem jo po moje nazadnje v osnovni šoli jedla, pa bi fuullll... Drugač se pa spravljam danes joto delat.. še nimam čist pojma kako bom to izvedla, ampak bo že nekaj nastalo.. en recept moram zbrskat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 nč nau z joto, nimam fižola...bom kej druzga se spomnla... Boby, kaj takega? salsa tomate.. Lahk po moje mal zimproviziraš.. pač paprike kakršnekoli imaš namest unih dveh vrst čilija (če maš feferone even better, pa zraven dodaš kako žlico chili omakce, da bo pekoče, namest limete pa limono.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 sporoč pol, kako je uspelo.. Hehe, našla nekaj.. 'bujta repa'.. whatever this is.. neka enolončnica z repo in proseno kašo.. Grem čarat... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 sporoč pol, kako je uspelo.. Hehe, našla nekaj.. 'bujta repa'.. whatever this is.. neka enolončnica z repo in proseno kašo.. Grem čarat... Bujto repo rolajo v Prekmurju. Ql. Ful mam rad Prekmurje, Prekmurce in njihov futr. Mal se mi zdi sicer včasih "premočen" (futr namreč), sam ko v hladnejših dnevih čez tisto ravnico potegne veter, ki ti prešteva kosti, to štekaš. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 Ja, men so tud všeč tele prekmurske jedi.. sam bujte repe pa res še nikol nisem jedla... No sej tud tole danes bo bolj impro, mi pol sestavin manjka.. pa menjam svinjsko hrbtišče za svinjsko klobaso, proso za ajdo, česna nimam, rdeča paprika = curry... Ampak osnova je pa bujta repa Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 V čast ptičji gripi sem dal tajat piščančje repetavke. Bom izkoristil prednost življenja izven mesta, zakuril zunaj in jih vrgel na žar. Zraven bo pa zelena solatka; morda kak krompirček not. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 V čast ptičji gripi sem dal tajat piščančje repetavke. Bom izkoristil prednost življenja izven mesta, zakuril zunaj in jih vrgel na žar. Zraven bo pa zelena solatka; morda kak krompirček not. lalalaPridem. Kdaj bo južna? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Pridem. Kdaj bo južna? Okol dvanajstih. Naslov: Loška gora 4a, Radeče. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hihi, kok si faca...zdej bo pa cel forum pršu. Pol pa jst ne pridm, k nov dost zame ostal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 hihi, kok si faca...zdej bo pa cel forum pršu. Pol pa jst ne pridm, k nov dost zame ostal. Iz protesta grem v dolino na kafe. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 dons bom nardila eno fajn cvetačno juhco alaaiwa... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 dons bom nardila eno fajn cvetačno juhco alaaiwa... hehehe ...kdaj si se pa ti kuhat navadla???? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Jaz grem pa k staršem pogledat, ce me povabijo na kosilo.. Drugac bom pa kakšne testenine nardila, ko domov pridem. Ribice bi jedla... eno oradico... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Hm...jst bom pa najbrž kr fižolovo župo...iz vrečke, da nav pomote, da jo bom še kuhala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pr ns so bli (oz naj bi bli) dons svalki v omaki... wse lpo in dobro... če nebi jst kuhala... ker pa sm... je mel use skup črno začimbo... pač men se use WEDNO zažge pa ni važno kaj je! moj oči je biu KUHAR... jst pa požigalec Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mami kuha gobovo juho in paprikaš (zanimiva kombinacija ) Jaz bom pa čaj skuhala Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Mami kuha gobovo juho in paprikaš (zanimiva kombinacija ) Jaz bom pa čaj skuhala ...pravicno razdeljeno delo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 pr ns so bli (oz naj bi bli) dons svalki v omaki... wse lpo in dobro... če nebi jst kuhala... ker pa sm... je mel use skup črno začimbo... pač men se use WEDNO zažge pa ni važno kaj je! moj oči je biu KUHAR... jst pa požigalec Omisli si litoželezno posodo, pa teh problemov več ne bo. Jaz sem si jo kupil in celo jajca na uč si lahko spečeš povsem brez olja, pri raznih omakah ipd. pa olja itak ne uporabljam. Kr čebulo direkt v posodo, pa juhu ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 včasih se vprašam od česa mate probleme s težo.... jst pa maram ocvirke, pa mastno kruh iz krušne peči pomakat v vroče ocvirke *danes pa praznični lančpaket ..korenčkova juhca,pohan puranček po dunajsko, repincl z bučnim oljčkom, špinačni rezanci s sladko smetano in parmezanom stopljenim, pa ful mastna jabolčno cimetova pita Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 liaaaaaaaa, a ša še za eno lačno plac? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Omisli si litoželezno posodo, pa teh problemov več ne bo. Jaz sem si jo kupil in celo jajca na uč si lahko spečeš povsem brez olja, pri raznih omakah ipd. pa olja itak ne uporabljam. Kr čebulo direkt v posodo, pa juhu ... heh tnx za nasvet... sam kuhna enostavno ni zame Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...kdaj si se pa ti kuhat navadla???? ti spljoh ne veš kulk aiwk dobr kuha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...vcas ni blo tko... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tmala 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ... temu se reče kuhanje z ljubeznijo... ... v tej fazi sm jst svašta naredila... kuhaš lahko z ljubeznijo...skuhati ljubezen je pa bol težko... Citiraj blagor človeku, ki mu duša ničesar ne očita in ni izgubil upanja... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 juha je bila brez olja, ampak pressoljena... :xx!:Če si ssol skuhala, ziher Poglej si njene energijske slikehttp://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=38&ID=6935 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.