Aliana 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 Tam sem vidla v hladilniku, da bo sladki smetani rok pretekel.. in kaj se potem naredi? Palačinke z marmelado in veliiiiik sladke stepene smetane čez Večerja, ker kosilo je blo bolj tko.. solata in kruh (rebrca.. sem se odpovedala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ...vcas ni blo tko... a sem ti kdaj kuhala? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 a sem ti kdaj kuhala? ..ja sej lih zato... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ti si sam na zajtrk hodu... bi pa kdaj na kosilu ostau Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 ti si sam na zajtrk hodu... bi pa kdaj na kosilu ostau ... ce je bla pa zmeri luna v raku... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. november 2005 Prijavi Deli 1. november 2005 no važn da je zdej mem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NikaNika 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 danes sem probala lazanjo z mesom (mizica pogrni se) dala v mikrovalovno pečico za 10 minut in mjami blo full užitno seveda pa ni najbol zdravo Citiraj party girl Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Danes ne bi kuhal nič razen mule. Pa še to ni dobro. Včeraj sem pa naredil testenine z omako iz (Ruby, poglej vstran!) korenja. Rahlo je spominjala na peperonato, vendar zares čisto malo. Testenine z omako iz korenja 4 oranžne korene sem razrezal na 1.000 koščkov (mogoče samo 961 ali pa celo 1024, nisem bil tako natančen), sesekljal malo rdečo čebulo in 1 rdečo paprikeo razrezal na pramene, pa še na mini kocke v enaki velikosti kot korenjeve. 10 klobukov šampinjonov nisem razkosal na preveč majhne dele. Vse skupaj sem na veliki ponvi in nad močnim ognjem cca. 5 minut pražil brez maščobe (ponev z ironstone prevleko). Pridno mešal, dokler se ni zmes posušila (izhlapela voda od gobic in paprike) potem sem pretresel v kozico, dolil paradižnikov sok (Eta je za silo kar dobra) dodal 1/4 stroka česna (neka butasta varianta, ko je cela glavica en sam strok) dodal 4 kaplje tabaska (običajno dajem 1 kapljo na vsakega moškega ali pol na žensko, ampak tokrat nisem kompliciral) in dal dušiti na minimum. Šele potem sem pristavil vodo za pašto. Omaka je bila bolj gosta, zato sem dal pol peresnikov in pol polžkov, pri omaki z več paradižnika dam tudi svedrčke. Odlično gre srednje ali veliko parmezana. Sestavine za 4 osebe: 80g rdeče čebule, 240g korenja, 100g rdeče podolgovate paprike, 3dl paradižnikovega soka, 150g šampinjonov, tabasko, sol, malo česna, parmezan (dobro gre zraven tudi peteršilj, a ga nisem imel). Praženje in dušenje omake skupaj cca. 1/2 ure. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 morm mami poklicat če bo kej fajnega dons če ne sim pa sama napraula Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 kuham eno čudo od golaža.......krava je bla verjetno maratonska tekačica, k je tok zateglo meso Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ja....kak moj letnik verjetno no, sej je ratal nekak....dobr ko sam vrag ful pikantn........sam še zmeri mal žilav meso Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ...kak moj letnik ... ful pikantn...žilav mesoTvoj letnik da je tako žilav in pikantn? Pikonten živec Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Danes ne bi kuhal nič razen mule. Pa še to ni dobro. Včeraj sem pa naredil testenine z omako iz (Ruby, poglej vstran!) korenja. Rahlo je spominjala na peperonato, vendar zares čisto malo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ruby, imaš kak dober recept za jedi iz korenja?Meni jih je ostalo za skoraj cel paket. (Za silo bi bila dobra tudi solata iz korenja.) Tagale petelinčeka v obliki korakajočeka korenčeka je pa luštno videti... Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ruby, imaš kak dober recept za jedi iz korenja?...Obvezno s fotko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Sn šou k starim na makaronflajš pa lentivo...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 pa lentivo...... Šta ti ga to znači Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Ruby, imaš kak dober recept za jedi iz korenja?Meni jih je ostalo za skoraj cel paket. (Za silo bi bila dobra tudi solata iz korenja.) Tagale petelinčeka v obliki korakajočeka korenčeka je pa luštno videti... Izvolijo:Evo enega, še poletnega Pisana pasta In še slikca (Stane, no way, solim med kuhanjem ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Šta ti ga to znači ....vpraš prlečko (endivija ) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 ....vpraš prlečko (endivija ) Primorki pa je slabo zaradi imena ' makaronflajš' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 Primorki pa je slabo zaradi imena ' makaronflajš' jp...se strinjam s tabo...čisto kulinarično nasilje! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 :OO!: ....ciu ciu ciu.......zvizzzz............... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 8. november 2005 Prijavi Deli 8. november 2005 In še slikca (Stane, no way, solim med kuhanjem )Mogoče so pa glih zato tvoje fotke tako lepe Ej, kaj vama z Marso dam, da lahko tvoje recepte s fotkami vred prenesem tudi na moj forum Resno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 :OO!: ....ciu ciu ciu.......zvizzzz............... ja...sej bolš da zvizzzzzzz..... tuki pač moram potegt z Mickom... makaronflajš je ... vsaj vem kaj jem, ker za pašto še dons nisem ziher kaj to pravzaprav je... mislim...a čem sploh kaj komentirat....ne...ni pomoči zgleda..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. november 2005 Prijavi Deli 9. november 2005 A boš zvizzzz...nla? A lentiva ti tud ni ok? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.