Guest sstane 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ooo, ssstane ~ si me ssspomnil ... sssoli mi je zmanjkalo! (bom na OS )A, vidiš Požuri, vsak čas bo top prevzel prodajo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 kaj pride z biodieto a vino ne kuha spljoh .prees če je to res, dobiš gratis po pošti Mateja, jst sn glih probala to učinkovito zdravo hranilo.kuj prekinem če ma take hude stranske učinke * drgač pa pr našem načinu kuhanja po abčutki, ne morš dvakrat podobnega žmaha jedi dobit, kr mamo fsaki dan drgačne abčutke pa zalogo v shrambi tui.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 ... jeh, teli abčutki... fsaki dan fse drgač Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 no a ni to fajn mamo skouzi no skouzi pestro inu nigdar nam ni dougicajt...fsikdar nam hitrou mine * ka se je meni zaj ene zlatorumene race zaluštalo,filane z jetrci inu kr¨uhom....pa enega glaža dobriga vina.... ka zarad ptičje gripe, jih zgleda nič kaj ne prodajajo morm eno raubšicnt je en kuhar razlagal, da jo je treba v lončenem piskri pečt inu na konci z mešanco dobriga žganja in meda premazat pa zapečt Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 no a ni to fajn mamo skouzi no skouzi pestro inu nigdar nam ni dougicajt...fsikdar nam hitrou mine * ka se je meni zaj ene zlatorumene race zaluštalo,filane z jetrci inu kr¨uhom....pa enega glaža dobriga vina.... ka zarad ptičje gripe, jih zgleda nič kaj ne prodajajo morm eno raubšicnt je en kuhar razlagal, da jo je treba v lončenem piskri pečt inu na konci z mešanco dobriga žganja in meda premazat pa zapečt Pa , ja, vse to lahko delaš, če si prebrala mojo knjigo, sol, zdravo, pa praviš, da tako že dva dneva imaš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 12. november 2005 Prijavi Deli 12. november 2005 ganjena sem , da se mi je oko zarosilo, da si opazila moje amaterske poskuse.... navkljub debelim kiharskim knjigam,inu trem vagam, ki so mi jih dobri ljudje darovali, še zmeraj kuham po abčutku.... torej čalapinke smo pripravili rahle inu tenke, nato smo se lotili nadeva...zaradi izpraznjenega hladilnika in različnih nočnih udarnikov je bilo premalo skute, zato smo na hitrico skuhali mlečni gris in dodali 2/3 skute, postragali zadnje ostanke kisle smetane, dodali vanilijev sladkor, po občutki nasuli sladkorja inu eno celo jajce in en beljak in z metlico premešali v gladko inu rahlo stoječo zmes.... preostali rumenjak smo zmešali z žlico sladkorja v prahu v prav tako gostljato zmes... povijemo čalapinke namazane s skutino zmesjo in po vrhi na tenko namazali rumenjačkom... pa v pečico na 200 za pol urce na koncu pojačali, da se je vse skupi lepo zlato svetlikalo....zelo je važno, da so jedci v nizkem štartu, kajti samo tako so rahle in slastne za použit....* Hvala Lia za izčrpen postopek. Ampak ti mene hecaš , kakšni amaterski poskusi, tvoja kuhinja je vredna kakšnega najmanj vojvodskega dvora! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 V smislu strožje diete , si je danes Velikan zaželel mufkotov In ker je nedelja, sem iz svoje prižnice (beri kuhinje ) ponovila staro, povsem obrabljeno lajtungo o tem, če misli spet mlatit stotko (v kg :xx!: ).....bla bla bla , a sočasno sem ze iskala Michellin recept, pa naoljila modelčke.... "Ljudem, ki jih imaš rad, nikoli ne reci NE. Če že to storiš, naj izpade, kot da si jim rekel DA", je učil svojega sina sam don Vito Corleone Skuhala odlično govejo župo kot se za nedeljo spodobi in v zamrzovalniku sem imela še eno rundo tortelinov polnjenih z dimljenim zelo zorjenim toskanskim ovčjim sirom, ki sem jih sama naredila. Potem sem pa naredila baskovsko solato. Tako sem jo poimenovala, ker sem jo nedavno jedla v Barceloni v baskovski krčmi (če ne drugega, sem se v 14 letih življenja v Italiji naučila krasti z OČMI ) Odprli en lahek siciljanski vinček. Ja, vem, prt je vedno zmečkan :xx!: . Ampak predal v kuhinji je tako ozek, da moram prt prepognit 10x Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 pri vsej obilici nasvetov, ki jih natrosiš, tudi opazimo ne zmečkanega prta... Vito Corleone praviš, ni se glih za hvalit z njim , sam ma pa pametne nasvete.... in kaj si vse vkomponirala v to baskovsko solatko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Lia , na dolgo in široko sem onidan navezala otrobov v zvezi s sarmami, kako jih pa ti rolaš? Baskovska solata z bučnim oljem :- glavi zimskega rdečega radiča z ostrim nožkom izrežem stržen, jo dvakrat prerežem in potem četrtine narežem na rezance , operem -izberem endivijo ali kristalko ali 'nakodrano' zeleno solato in jo v enakem delu pomešam v skledi- dodam malo naseckanih orehov, pest pinolov in poljubno, če marate, tudi pest rozin (v različici, ko bo bolezen mimo tudi komadiči popečenega piščanca)- pikič segrejem dve žlici bučnega olja, da 'ubije' radič, solim in zabelim z balzamskim kisom- v majhni teflonski ponvici stopim malo dobrega trdega in zorjenega kozjega sira + malo kamemberta (dopustno brija), ki ga z žlico porazdelim po zabeljeni solati * če vam ostaja kakšen kruh, ga spremenite v kocke in popečete z malo masla v ponvi in dodate k solati preden jo dokrajčite s stopljenim sirom -na solato potem zavrtite (poljubni obrati) mlinček s tribarvnim poprčkom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 pišuka..kje dobiš vse te sorte sira...a ni škoda camemberta za v solato pa bučno olje greješ kot čistokrvni štajerki se mi srce kajla na dve polovici....ali neka...še kaj hujšga smo probal sarmice jst tud v rolce, kakor kak mini štrudlček, na robovih zeljnat list spodviham pa zrolam * a veš kako zmehčam trd radič, pa regrat z domačimi prašičjimi ocvirki( naj mi Pujsa oprostijo, ), z vročim krompirjem, pa eno piko domačga jabolčnega kisa, pa žličko čemaževega domačega shranka (čemaž, sol, oljček sončnični), pa tri pike bučnega čez (ni zdravo, je pa dobro ) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Oh, Lia , ni škoda, gotova jed je na tak način vrhunska (živim pa v it, brie, camembert in še drugi plesnivci so med ta manj dragimi siri) - Veš, olje dam v kozičko, prižgem ogenj in TAKOJ ugasnem, sicer bi scvrla solato :xx!: , sicer pa tole vaše krasno olje ljubosumno čuvam in ga uporabljam samo za zabelo solalate, ko vanjo dodam poget fižol Regrat z vročim krompirjem pa je na top10 vsako pomlad Moja nona je včasih solato hrustavko zabelila s pocvrtim špehcem (slanino), samo sem bila še premajhna, da bi cenila take dobrote Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Ja, vem, prt je vedno zmečkan :xx!: . Ampak predal v kuhinji je tako ozek, da moram prt prepognit 10x bi rekla naša vrla fina tetka, pa še tašča bi vsaj 2x Drgač pa zgleda dobr Jaz sem danes spajsala roastbif na moj odličen hiter način in ogromno skledo solate sestavljeno iz radiča, kristalke, rukole, redkvic in še par malenkosti...... Predlagam pa Lia-Ruby kuharski krožek, mojo malenkost bi pa žrtvovala v vlogi *dvornega preizkuševalca* Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 redkvic mojo malenkost bi pa žrtvovala v vlogi *dvornega preizkuševalca*Kolikor vidim, tukajle zadnje case dominirajo predvsem zenske.(ok, Stane tu pa tam kaj napise, samo tisto je EPP, program so pa recepture )Da malo uravnovesim zadevo, bom vsak cas zacel se jaz objavljati svoje cuvene mojstrovine. Samo, da ne bos potem stisnila repa med noge Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Kar sem rekla , sem rekla. Saj vem da whiskasa ne uporabljaš, zato zveni kar dosti varna opcija. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Čoby, znam ja tebe pušketina.... kvarnica..fejki skromna Če ne bi osebno sprobala tvoje specialitete.... Se moraš pridružiti krožku, da bomo kulinarično bogatejše; *jaz bom prevzela primorsko-italijanske zadeve*Lia kontinentalno-pregrešno/hedonistično dobre zadeve iz serije Razvajamosedosmrti.com*Ti Čoby pa iz domačih in bivših domačih logov, otomanske in avstroogrske specialitete: najboljšedobroteizpečice.com (glej www.čobypekarnamišmaš) Zakaj pa Astra ne piše nič več sem? Vslogijemoč.si Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Se moraš pridružiti krožku, da bomo kulinarično bogatejše;Vslogijemoč.si Jaz se ne znam obnašat v taki fini, eminentni družbi Pa ne vem če je moj fertuh taprave znamke čist sm v dvomih.press Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Mami je naredila jabolčni štrudl ker smo vsi kao na dieti ane...sej veste, jabolka pa to Morm it probat, diši že celo stanovanje, mmm Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 V smislu strožje diete , si je danes Velikan zaželel mufkotov In ker je nedelja, sem iz svoje prižnice (beri kuhinje ) ponovila staro, povsem obrabljeno lajtungo o tem, če misli spet mlatit stotko (v kg :xx!: ).....bla bla bla , a sočasno sem ze iskala Michellin recept, pa naoljila modelčke.... "Ljudem, ki jih imaš rad, nikoli ne reci NE. Če že to storiš, naj izpade, kot da si jim rekel DA", je učil svojega sina sam don Vito Corleone Skuhala odlično govejo župo kot se za nedeljo spodobi in v zamrzovalniku sem imela še eno rundo tortelinov polnjenih z dimljenim zelo zorjenim toskanskim ovčjim sirom, ki sem jih sama naredila. Potem sem pa naredila baskovsko solato. Tako sem jo poimenovala, ker sem jo nedavno jedla v Barceloni v baskovski krčmi (če ne drugega, sem se v 14 letih življenja v Italiji naučila krasti z OČMI ) Odprli en lahek siciljanski vinček. Ja, vem, prt je vedno zmečkan :xx!: . Ampak predal v kuhinji je tako ozek, da moram prt prepognit 10x Bolj, kot gledam te tvoje krožnike, bolj se mi sline cedijo Sem kje spregledal tvoj odgovor na mojo ponudbo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 moje drage dvorne dame inu dvorni preizkuševalci inu preizkuševalke.... pravkar vrnila s slastnega preizkušanja , soseda spekla međimursko gibanico ....sicer sem rekla, da je prekmurska pa so me popravili....kakšen hedonizem.....okušanje raja tist kar sem do zdaj jedla tud približno ni bilo podobno tej slastni dobroti....sem vklopila špijunske sonde, splela sosedi recepturo in izvlekla še zadnje drobne kuharske finte...sprobam recepturo pa vam potem javim če mi slučajno punca ni kaj zamolčala *pri nas smo pa danes itak zakon govejo juho z domačimi rezanci, (bez kocke inu ostale Ejaste nesnage), restan krompir, rdečo peso in zeljnato solato, svinjsko mrežno pečenko, vroče jagode s smetano.... za večerjo pa buhteljne z marelično marmeljad inu vročo čokolado polizal piskre...ostal sam trije osamljeni buhteljni....smo mel včeraj strogi post...nisme nč kuhal smo spet lezl po dvatisočakih...lančruzackpacket.press *Cosmička fertuh kr pr mer pust...važn da rada dobro ješ...tud brez fertuha gre...smo kuhal že v kopalkah * Kroko boš izpljunil recept za vampe Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 *Cosmička fertuh kr pr mer pust...važn da rada dobro ješ...tud brez fertuha gre...smo kuhal že v kopalkah * Kroko boš izpljunil recept za vampe Upam, da jih ne izpljune vame :xx!: *A kwa zdej rabim še kopalke za kuhat? Do zdej sem jih samo za na bazen trogala. Grem v Namo vprašat, če imajo kake kopalke za kuhat, po možnosti z Božičkom v tem pred adventnim časom, zna bit aktualno inu sila uporabno v mojem primeru. *Pa hitr sprobi overmuramuvingkejk recepturo in ne pozab, da moramo stestirat, predno uradno objavimo rezultate na LNF. Saj veš, uradno je le uradno! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 Upam, da jih ne izpljune vame :xx!:Kako si drznes ? Kot da ti ne bi bilo jasno, da sem zelo obziren do dam v zrelih letih...od.zdaj.naprej.spim.z.odprtimi.ocmi.press Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 že dolgo nisem nič v to temo pokukala...pa vidm,da je bla to strašna napaka...bejbe razturate ....užitek brat sam mislim, da vem zakaj sem tle bolj redek gost...pr men palijo sam recepti, ki se jih sčmari v pol ure...pa si ne upam tle slabe vesti delat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Danes za kosivčka pa jemo: Česnovo juhico........ Ostriž na žaru (z dodanim česnom in peteršiljem)......... Blitva......... Mešanica riža in pšenice.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 kako pa naredis cesnovo juho? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.