Guest mačona 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 za večerjo bom koruzni zdrob+kakav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 jz prov nč nam kuhala. mogoče bo mami kej. pa če bo upam, da bo čim mn. sm k balon s tole menstro. nč mi ne paše. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Bil v trgovini. Že dva dni me nekaj me praska in srbi po .r.. pa sem premišljeval, česa mi manjka. Nič da bi vedel. Česa pa že dlje časa nisem jedel? Kranjske klobase! Vzamem polovico kamniške. Pa sem se spomnil, da se malo namastim še s pečeno slanino. Njam. Doma se kuha tista polovička klobasice. Iščem hren, da ga zmešam z gorčico. Manjka! Nič ni manjkalo, ko sem v veliko žlico gorčice vmešal 5 kapljic tabaska! Če sem na začetku pojedel preveč slanine, je bil kriv dober jelenov kruh! Kdo pa je že videl raven kruh? Aja, ne maram kruha, odrezanega krivo. Samo lepo naravnost. Pa komu mar za včerajšnje marnje. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kupla Modeno - dober je Sm ga kr srknila en šljukec. Zanimiv okus Všeč Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Kupla Modeno - dober je Sm ga kr srknila en šljukec. Zanimiv okus Všeč Jap, jaz sem se prvič srečal s tem kisom, ko sem bil na obisku v okolici Modene in so kot predjejd oziroma nek starter ponudili trd sir (kot ene vrste parmezana je bil) nalomnjen na koščke in prelit sez balzamičnim kisom (kot neke vrste njihovo specialiteto), ti povem fulll dobro... poskusi.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ebor, danes bova pa na dieti? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Ebor, danes bova pa na dieti? Ti najbolje, da res... tisto včeraj je bilo tako obilno.... se mi zdi, da sva nekoliko pretiravala.. jaz sem se zvečer na športu komaj vlekel po igrišču.....Mogoče kak kozarec postane vode iz pipe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Mogoče kak kozarec postane vode iz pipe.... .......z dodatkom limonce in soli...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dans pa sem skuhal Gobovo juhco ter dodal mal sladke smetane za glavno pa rezance z bučkami, korenčkom, artičoki, olivami, cvetačo, kapre. pred tem pa prepražil čebulo v olivnem olju ! Ob tem pa sva spila še po dva kozarčka črnega vina ! To bo treba ponovit...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 To z vinom ziher Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 z jezika si mi snel Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 To z vinom ziher Abolutly Stane. Komaj čakam...! Noč Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 že en teden si želim pico... in vsak dan gre kdo na pico... brez mene... šmrk šmrk... dons si jo bom pa prvošla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ej, kuharice.. kaj se da v mineštro iz stročnic, da ne napenja toliko? Lovor? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ej, kuharice.. kaj se da v mineštro iz stročnic, da ne napenja toliko? Lovor?A ni janež proti napenjanju... sam to jest nebi dal...V glavnem se da kako baziliko, majaron in lovor.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Pr nas bo pa Matevž pa zele, pa nmav bo prašič v zele stopu. Popoldne bo pa dva deci cvička, pa prst u pička pa akul vrtet, pa mora luštn bt Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 A ni janež proti napenjanju... sam to jest nebi dal...V glavnem se da kako baziliko, majaron in lovor....Kličem kuharce, pa se kuhar oglasi Sem dala lovor in rožmarin. Kupila uno mešanico za 'dolenjsko mineštro'.. en kup stročnic in žitaric, mi je ful zadišalo.. Sam ko se pol cel dan tk napihnjeno počutim Upam, da bo delovalo... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 pr nas pa Igor To je pa vrsta krompirja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Jutri bom torto za ocetov rojstni dan naredila...najbrz 2, sadno in sacherco... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Nič se nism pohvalila, se bom danes. Včeraj sem prvič kuhala pasulj in...skuhala...mmmm hudo dobrega Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 za kosilo sem jedla segedin in kruhov cmok... njami, že sto let nisem, pa sem izkoristila priliko, ker je bila tamala na faksu do večera Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Ej, kuharice.. kaj se da v mineštro iz stročnic, da ne napenja toliko? Lovor? kumina... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 kumina... Tako je Kumina mora biti fino mleta, da slučajno ne pride pod zob V stekleni vazici imam vedno pripravljeno mešanico 'ANTIPRDEC' in sicer fino zmeljem 5 žličk kumine v zrnju, 1 žličko janeža in ščep posušene mete. * Danes sem skupaj spravila na hitro kosilo ker: 1. sem v komi 2. ne da se mi nič , ker: beri prvi točko Jedli smo piščančje zrezke obložene s sirom in vsak veliko skledo mix kristalka+motovilc in rdeč zimski radič z vročim krompirjem. Za posladek pa čalapinke. Brez pritožb ********************************************************* PALAČINKE Ker smo zadnjič ugotavljali, da (nekateri )don Corleonovi vzgojni pristopi niso tako mimo, kot bi bilo pričakovati od možakarja njegovega kalibra , lahko še kakšnega vsaj iz lastne prakse omenimo Rečeno je bilo, da osebam, katere imaš rad, nikar ne reci ne, oz. naj NE deluje kot DA Drugi vzgojni princip pa je, da se svojim dragim za lastno in družinsko dobrobit, mir, harmonijo, pozitivno dinamiko in porazdelitev dela- OBČASNO brez slabe vesti lahko malo LAŽE Tako vsi naši prijatelji in znanci in seveda dotični- vedo, da Velikan peče najboljše palačinke na svetu .Za delo je treba kronično motivirati, pa je javna pohvala in posledična čast ter odobravaje povsem učinkovito sredstvo za dosego cilja. Resnica je, da Velikan naredi povsem povprečne in precej nemarne palačinke Ampak, ker se jih loti kadarkoli na željo(predvsem lastno) in predvsem VSE ZA SEBOJ pospravi te palačinke pridobijo na vrednosti. Sem premalo Škorpija, pa ljudem ne kvarim veselje In stvar funkcionira. Ker sem včeraj skuhala joto, sem nameravala zraven napeči palačink, pa sem naredila maso in potem je zmanjkalo časa za peko...je masa počakala v hladiniku in sem jih naredila danes. Ker VSI obvladate peko palačink, vam dobrohotno zaupam kako jih sama pripavljam, pa vi meni zaupajte svoje palačinkopekovske skrivnosti. Prvo pravilo za palačinke: ne šparaj jajc! Večkrat sem že kje jedla obupne palačinke, medtem ko se je nesojeni pek hvalil, da iz enega jajca naredi 26-28 palačink Za 9 palačink, ki jih vidite na sliki sem dala 3 velika jajca, približno četrt kile moke mehke moke (v navalu skrbi za lastno zdravje smo pred leti probali palačinke s polnozrnato moko- bile zanič :xx!: )Ščep soli in tokrat eno vanilijevo aromico v epruveti in en vanilijev sladkor (drugače zadnji dve zadevi izpustim, ker kakšno palačinko spremenim v rezance za v župo ).Porabim eno pol litersko pakungo posnetega mleka. Vse skupaj pošteno z metlico zžvrkljam. Če je masa pregosta, jo malo razredčim z vodo ali gazirano vodo.VAŽNO: masa mora počivati v hladilniku vsaj pol ure, lahko pa tudi čez noč, no problem. Palačinke se peče v veliki ponvi, po možnosti težki železni in sicer, preden začnemo palačinke peči preverimo, da masa ni pregosta. Palačinke morajo biti tanke. Ko so enkrat pečene, jih je treba TAKOJ namazati in zaviti. Ali veste katera je nesporno in še vedno najboljša marmelada za palačinke?Podravkina marelična Četudi jo je malo povozil čas, preveč sladkorja pa malo sadja...nekaj žlic razpustim z žlico vode v kozički...tanko namažem samo eno polovico palačinke in preden zavijem, potresem z nasekljanimi orehovimi jedrci. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2005 Prijavi Deli 19. november 2005 V stekleni vazici imam vedno pripravljeno mešanico 'ANTIPRDEC' Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.