Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 čisto malo kalorij :D (pa še brez soli ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 čisto malo kalorij :D (pa še brez soli )Tak pisker dobrot bi meni zadoščal za cel dan.Res pa je, da ne rastem več Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Tudi meni bo zadolščalo za cel dan in jaz tudi ne rastem več ...sem že večja kot ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Tudi meni bo zadolščalo za cel dan in jaz tudi ne rastem več ...sem že večja kot ti Si že komu zrasla čez glavo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Uhhhhhhhh veliko jih je....... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. april 2004 Prijavi Deli 11. april 2004 Uhhhhhhhh veliko jih je....... Tako je prav, ne daj se Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Stane kaj je zdaj s fotko, kje je tisti prijazni slani stric hehe, no danes bom kuhal, pašto, vmes mal začimbic, pol pa solatko, paradižnikovo omakco, mrbit mal sira po čes pa par ščepcev The soli.... včeraj sem se blazno nategnil k sem jih dal ene pet ščepcev.... preveč, tko da mi ni čist jasno kako je to s to soljo kdaj je preveč, ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. april 2004 Prijavi Deli 12. april 2004 Stane kaj je zdaj s fotko, kje je tisti prijazni slani stric hehe, no danes bom kuhal, pašto, vmes mal začimbic, pol pa solatko, paradižnikovo omakco, mrbit mal sira po čes pa par ščepcev The soli.... včeraj sem se blazno nategnil k sem jih dal ene pet ščepcev.... preveč, tko da mi ni čist jasno kako je to s to soljo kdaj je preveč, ?Kaj pa sam pacaš, dobi si eno bejbo, da jo boš lahko komandiral, kako naj soli. Jaz se na prakso tudi bolj malo spoznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 14. april 2004 Prijavi Deli 14. april 2004 NIC! Pridna Danes spet nic, ker goste peljemo na kosilo.. Pridna, kam jih pa pelješ Spomnim se, da smo se nekoč odpeljali na večerjo iz Milana v Monzo.Italijani so nam hoteli držati štango pri vinu, pa so na povratku cel avto po..zlali Pazi, da se tebi kaj takega ne zgodi haha, brez skrbi.. Smo jih ze navadli na "pravo pitje" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. april 2004 Prijavi Deli 18. april 2004 Danes sva bila pridna... Naredila sva (nova runda) rezance in dinarcke za v juho (se ze susijo na rjuhi)in Bozanske poustrcke polnjene z 4 siri, obrnjene v ponvi v smetanovi omaki z medom, pinoli in drobnjakom -zraven glaz sivega pinota iz Goriskih brd ...pred tem lahko zelenjavno kremco ...za desert pa (res ni bilo casa za eno krostato :o|o: ) pa Dolfin coklolado z pomarancnimi kandiranimi lupinami Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 pa Dolfin coklolado z pomarancnimi kandiranimi lupinami to mi deli Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 pa še lačna sem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2004 Prijavi Deli 22. april 2004 pa še lačna sem.... Bolje, kot da si presita Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Jaz pa danes iščem kakšnega, ki bi mi bil pripravljen kaj skuhat.... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Jaz pa danes iščem kakšnega, ki bi mi bil pripravljen kaj skuhat.... Pa mislis, da mas kaj moznosti, da ga najdes? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Ne vem, zato pa sem tudi napisala. Morda pa se bo ja javila kakšna dobra duša. Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ....a drugače, pa ne more biti dobra duša ...., če boš kaj pripravila sem jaz tudi pripravljen rade volje potem pomiti posodo in pobrisati ...lep dan!!! Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MBmetuljcica 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 metuljcica so kaksen barvne omejitve, pri izbiri predpasnika? Citiraj http://www.kupid.com/pics/she.jpg Ljubezen je ključ do življenja. Nosiš ga v sebi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 ....a drugače, pa ne more biti dobra duša ...., če boš kaj pripravila sem jaz tudi pripravljen rade volje potem pomiti posodo in pobrisati ...lep dan!!!Pa jedel bi ne skupaj z mano, samo pomival......večerja v dvoje ob svećah..... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GOMETULJCICA 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 metuljcica so kaksen barvne omejitve, pri izbiri predpasnika? Hmmmmm, dobro vprašanje, predpasnik....ja naraven s figovim listom...... Citiraj http://skins.hotbar.com/skins/mailskins/img/100103/100103kiss_prv.gifŽivljenje se ne meri s številom vdihov, ki jih naredimo, temveč s trenutki, ki nam dih vzamejo! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 škarpena pečena na maslu z rožmarinom in limono Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 za sladico pa jagode s smetano! , sicer je pa itak vsako kuhanje razen mule okusno . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
yamaha 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 Puranji zrezki v gobovi omaki, zeliščni krompir. Zelena solata z dodatki korenja, zelene paprike in kalčkov ter drobnjaka, zelene in janeža. Za posladek bo pa pomarančna pita s sladoledom. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 sicer je pa itak vsako kuhanje razen mule okusno .men so pa ravno to prejle napovedali po telefonu .........tak zanič recept na tko lep sončen dan poln energije in lepega :xx!: ne bom se dala motit........zamenjala recept (al pa družbo ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 23. april 2004 Prijavi Deli 23. april 2004 metuljcica so kaksen barvne omejitve, pri izbiri predpasnika? Hmmmmm, dobro vprašanje, predpasnik....ja naraven s figovim listom...... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.