levinja25 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 pa kako potem - malo soli v vodo, pa cez polno luno in mlaj, ali lahko na navadni dan? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 Tekoča voda sicer pomaga, pri mentalnem čiščenju, ko si predstavljaš, da voda odnaša slabe energije. Sicer pa - priporočam branje mojega prispevka v temi radiestezija (ene dva dni nazaj) - Iz prispevka se da razbrati, kakšne energije lahko nek mineral onesnažijo. V vodi, kjer prevladujejo negativni ioni (slana voda ali voda, v kateri je raztopljena soda bikarbona) očistimo kamne, ki so "onesnaženi" s pozitivnimi ioni (ponavadi jih kasirajo, kadar jih polagamo na mesta energijskih blokad) in delno tiste kamne, ki so bili dlje časa izpostavljeni škodljivim elektromagnetnim sevanjem. Vsa ostala onesnaženja so "informacijska" (delno tudi škodljiva EM sevanja). Ta onesnaženja čistimo zgolj z mentalnimi postopki. Jaz imam pač svojega, folk pa uporablja tudi reiki in biorgonomijo. Nastavljanje mineralov Luni nima nikakršne veze s čiščenjem. Tu gre za polarizacijo. Če daš nek mineral "na polno ali rastočo Luno", postane negativno polariziran. Tako "pripravimo" minerale, s katerimi želimo vplivati na čustva neke osebe - npr. če imaš recimo težave z izražanjem čustev, ti je lahko v pomoč luniran mineral. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja25 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 dans ga bom pustila v malce osoljeni vodi. a ga jutri zjutraj operem z mlacno vodo, mislim da gre slaba energija iz njega? ali to ni potrebno? ali ga polnim tudi s kakimi pozitivnimi afirmacijami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
levinja25 14. december 2004 Prijavi Deli 14. december 2004 dans ga bom pustila v malce osoljeni vodi. a ga jutri zjutraj operem z mlacno vodo, mislim da gre slaba energija iz njega? ali to ni potrebno? ali ga polnim tudi s kakimi pozitivnimi afirmacijami? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 ...potle pa tak slepi slepemu težko pomaga.... se mi je zdelo ja, da ga nekaj sračkam, k mi noben kamen ni "prjel" sej, sej.... ...mentalno programiranje..... mi bo zgleda nucala sam še butnskala Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje ) in potem še umila pod tekočo vodo.. sam neki me zanima, če daš kristal na sonce, a ga pol tudi polariziraš, tako kot pri luni? kako sonce deluje na kristal Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 Pa še tule nekaj o čiščenju Čiščenje kristalov Čiščenje kristalov v soli Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje ) in potem še umila pod tekočo vodo.. sam neki me zanima, če daš kristal na sonce, a ga pol tudi polariziraš, tako kot pri luni? kako sonce deluje na kristal o polariziranju ne vem dosti, mi je pa bilo receno, da ni bistveno, ce je luna vidna ali ne, morda tudi pri soncu velja isto...? vsekakor je najbrz vsa zadeva manj mocna, ce se lune/sonca ne vidia, ampak kot zgleda, ni druge, drugace lahko cakas tja do marca... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 noskorog....! v kaksno nezno bitje si se spremenil.... te sploh nisem spoznala.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje ) in potem še umila pod tekočo vodo.. sam neki me zanima, če daš kristal na sonce, a ga pol tudi polariziraš, tako kot pri luni? kako sonce deluje na kristal Kremeni so v vodi res rahlo topni. A sol jih površinsko načne, šele če so več dni v močno koncentrirani slani vodi. Zjebe pa sol res plastovite minerale - zaje se med različne plasti minerala in ta poči. Sonce kristal seveda pozitivno polarizira. Nekateri kristali pa na soncu celo izgubijo barvo (in najditelj ni pošten - nikoli je ne dobijo nazaj). lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 15. december 2004 Prijavi Deli 15. december 2004 <{POST_SNAPBACK}> noskorog....! v kaksno nezno bitje si se spremenil.... te sploh nisem spoznala.... ??? Ne štekam ... Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 ...zarad ikonce mogoče... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>??? Ne sˇtekam ... ja prej si bil ena podivjana mrcina na slikici....ki tepta vse pred sabo v galopu...zdaj si pa en tak neeezen noso v bistvu to sploh ni vec nosorog... kot je rekla amis...ikonca (o amis! ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 Nosko je postal ena velika surla Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 <{POST_SNAPBACK}>Nosko je postal ena velika surla ..., ki spominja na toplo kumaro, katerih jih dotični baje ne mara Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 16. december 2004 Prijavi Deli 16. december 2004 o ruby! Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Vam bom dal surlo. Smrklje!!!!!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Eh, stric nosorog, saj veš, smo samo otroc' Smrkete, tidamtidamtidam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Ja punce, zresnit se bo treba , sicer odpadejo vsa posredovanja znanja i imanja o kristalih, mineralih in teh štosih nasploh -kar je slabo :OO!: ! Dr. Rilček lahko začne kuhat mulo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 Pa to ni res kok imamo tega ciscenja po forumu, presnet. Bom prikljucila, hvala tina. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 17. december 2004 Prijavi Deli 17. december 2004 bo pocistla marsa ciscenje.... Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 jz sem jih dala dons čistit v slano vodo. zjutrej jih sperem... zvečer polnim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 25. december 2004 Prijavi Deli 25. december 2004 Meni se pa bolj obnese mentalno čiščenje in polnjenje (programiranje) kristalov.Bo pa jutri ta pravi dan za take posle: polna luna v Raku- čutnost do bola Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. december 2004 Prijavi Deli 26. december 2004 men se pa tko fajn zdi k jih tud tko spučas. je še bl mentalno k si tko lepo predstavljaš da je res čist. danes zvečer pa programiranje ja. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
flower 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 js se pa z mojimi kristali rada pogovarjam. pa k jih umivam vizualiziram kako se čistjo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.