Skoči na vsebino

Čiščenje kristalov

bogglefreak20

Recommended Posts

Tekoča voda sicer pomaga, pri mentalnem čiščenju, ko si predstavljaš, da voda odnaša slabe energije.

Sicer pa - priporočam branje mojega prispevka v temi radiestezija (ene dva dni nazaj) - Iz prispevka se da razbrati, kakšne energije lahko nek mineral onesnažijo.

V vodi, kjer prevladujejo negativni ioni (slana voda ali voda, v kateri je raztopljena soda bikarbona) očistimo kamne, ki so "onesnaženi" s pozitivnimi ioni (ponavadi jih kasirajo, kadar jih polagamo na mesta energijskih blokad) in delno tiste kamne, ki so bili dlje časa izpostavljeni škodljivim elektromagnetnim sevanjem. Vsa ostala onesnaženja so "informacijska" (delno tudi škodljiva EM sevanja). Ta onesnaženja čistimo zgolj z mentalnimi postopki. Jaz imam pač svojega, folk pa uporablja tudi reiki in biorgonomijo.

Nastavljanje mineralov Luni nima nikakršne veze s čiščenjem. Tu gre za polarizacijo. Če daš nek mineral "na polno ali rastočo Luno", postane negativno polariziran. Tako "pripravimo" minerale, s katerimi želimo vplivati na čustva neke osebe - npr. če imaš recimo težave z izražanjem čustev, ti je lahko v pomoč luniran mineral.

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Deli na socialnih omrežjih

...potle pa tak slepi slepemu težko pomaga.... se mi je zdelo ja, da ga nekaj sračkam, k mi noben kamen ni "prjel" sej, sej.... xzobkox

...mentalno programiranje.....

mi bo zgleda nucala sam še butnskala :vragec:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje x?x ) in potem še umila pod tekočo vodo..

sam neki me zanima, če daš kristal na sonce, a ga pol tudi polariziraš, tako kot pri luni? kako sonce deluje na kristal x?x

xsrcx

DON'T PANIC

<{POST_SNAPBACK}>jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje x?x ) in potem še umila pod tekočo vodo..

sam neki me zanima, če daš kristal na sonce, a ga pol tudi polariziraš, tako kot pri luni? kako sonce deluje na kristal x?x

xsrcx

o polariziranju ne vem dosti, mi je pa bilo receno, da ni bistveno, ce je luna vidna ali ne, morda tudi pri soncu velja isto...? vsekakor je najbrz vsa zadeva manj mocna, ce se lune/sonca ne vidia, ampak kot zgleda, ni druge, drugace lahko cakas tja do marca... :o|o:

Variety is the spice of life.

Kdo lahko spremeni svet?

<{POST_SNAPBACK}>jest pa kristal najprej pod tekočo vodo očistim in si predstavljam, da gredo iz njega bad stvari, pol ga dam pa na soncex:)x ..in je spet kot nov..sam zdej ni sonca, pa ga bom v slano vodo dala čez noč(sam nekje sem prebrala, da to ni dobro, ker jih sol poškoduje x?x ) in potem še umila pod tekočo vodo..

xsrcx

Kremeni so v vodi res rahlo topni. A sol jih površinsko načne, šele če so več dni v močno koncentrirani slani vodi. Zjebe pa sol res plastovite minerale - zaje se med različne plasti minerala in ta poči.

Sonce kristal seveda pozitivno polarizira. Nekateri kristali pa na soncu celo izgubijo barvo (in najditelj ni pošten - nikoli je ne dobijo nazaj).

lalala

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

Nosko je postal ena velika surla x:Xx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Eh, stric nosorog, saj veš, smo samo otroc' x:Dx Smrkete, tidamtidamtidam xsingx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

• 2 weeks later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...