strelka02 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 No sama res nič kaj ne "kompliciram glede čiščenja2 umivam s soljo ali sodo le v primeru če je kamen res umazan. Sem malahit s "strahom namakala v sodi ...ampak se je očisti OK. Programirati ..zato še nisem ne vem kakšen stručko...no ja. reiki mi je blizu..pa tudi ne vem če je spet vse tako kot je treba. Pač mal improviziram ..rezultat je dober. ne veš tole o avtomatskem čisščenju mi je prišlo na misel zaradi tegale kar bom prilepila... No ta postopek mi je tudi blizu: (programiranje ..je pa kar dolgotrajen ) Kratka navodila k postopku: izvaja se kot obred / molitev (ni dovolj misliti ali govoriti) + kristalu damo dovolj časa, da se napolni: 5-6 h (lahko tudi več) + najbolje je polniti zunaj (brez ljudi in živali) + prosimo varuhe kristalov, da nam pri tem pomagajo + ko končamo, rečemo, da se stanje STABILIZIRA (to rečemo vedno, ko definiramo ali spremenimo program). Molitev za polnenje kristala:1. »Vsemogočnemu Bitju – hvala za tvoje polnjenje kristala z božansko blagoslovljeno energijo, božansko ljubeznijo, božanskim usmiljenjem, božansko energijo zdravljenja in božansko močjo zdravljenja. S hvaležnostjo in polno vero.«»Kristal, absorbiraj energijo vsemogočnega Bitja in nadaljuj z absorbcijo, dokler ti ne izdam ukaza, da prenehaj.«2. »Svetim učiteljem, svetim mojstrom, angelom, zdravilnim bitjim Luči in vsem Velikim – hvala za vaše polnjenje kristala z božanskimi blagoslovi, božansko ljubeznijo, božanskim usmiljenjem in božansko energijo zdravljenja. Hvala v polni veri tukaj in zdaj.«»Kristal absorbiraj energijo od omenjenih vse dotlej, dokler ti ne rečem, da prenehaj.«3. »Bitju Zemlje, bitju Sonca, bitju Zraka – hvala, ker polnite ta kristal s prano zemlje, sonca in zraka. S Hvaležnostjo in polno vero tukaj in zdaj.«»Kristal absorbiraj in shrani čisto, zdravo energijo zemlje, sonca in zraka tukaj in zdaj.« 4. Avtomatsko polnjenje:»Kristal – avtomatsko boš absorbiral in prevedel prano od zgoraj omenjenih (našteješ vse od 1 do 3), ki se jim vedno s polno vero in hvaležnostjo obračamo po pomoč.Tako boš sproti nadomeščal porabljeno energijo.« ... pustimo v naravi vsaj 5 – 6 ur 5. Zaključek:»Kristal prenehaj z absorbcijo zdaj. Shrani in stabiliziraj na novo pridobljeno energijo.Samo jaz te lahko programiram in reprogramiram.« »Hvala vsem (našteješ od 1 – 3) v polni veri tukaj in zdaj.« Postopek ponovimo 1 x mesečno (lahko za vse kristale naenkrat) – če smo postopek naredili kvalitetno – s polno zavestjo in čutenjem podpore vseh bitij, ki jih prosimo za pomoč, potem lahko postopek ponavljamo na 3 mesece... 6. Programiranje:Kristal se lahko uporablja kot orodje – čisti in spreminja kvaliteto naše energije. Pri tem potrebuje jasna navodila (kakšna mu je naloga, kako hitro in na kakšen način jo naj opravi); od tega je odvisna njegova / naša učinkovitost. Če imamo jasno samokomunikacijo (notranji dialog), nam bo to šlo z lahkoto, drugače je bolje, da treniramo za jasen notranji dialog, saj nam tudi programiranje kristalov ne bo šlo jasno in učinkovito. Vir.www.artangel-energy.com /Andreja Novak/ Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Imam vprašanje glede opala. opal je občutljiv kamen, poškoduje ga tudi sol pa tudi raznorazne kemikalje, pa toplota.Soda potem najbrž tudi odpade Boljš kot sol je že. V sol lahko kamen konec koncev tudi zakoplješ. V naravi pa je z negativnimi ioni (ki globinsko očistijo kamne) bogata desnosučna voda. torej ostane le čista voda.. Pa še en kup mentalnih postopkov. Jeseni se oglasi na kakšno delavnico, pa boš razturala v čiščenju in še marsičem (lalala.com). Pa lahko kristale tudi programiramo..da se avtomatsko čistijo (bi bilo fino ..manj dela ) Lahko, a zadeva ne deluje 100%. Tudi forma atlantskega prstana je npr. zasnovana tako, da bi morala imeti samoočiščevalno funkcijo, pa to deluje le v zelo omejenem obsegu. no če je to že kdo počel? ( da ne bo tako neumen vpašanje no pa tud če je..slišala sem da se ga programira za avtomatsko polnjenje...pa me zanima za čiščenje..) pozdravček Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Prvi 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Hm, ja, kaj lahko po domače razložiš, kakšna je to desnosučna voda in kje jo najlažje najdemo (Kaj je to kak potok, deževnica, ali čisto neka druga voda... ?) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Desnosučna voda... Lahko jo čisto enostavno narediš v okroglo..no navadno steklenico naliješ vodo...jo zapreš steklenico obrneš pa jo zasučeš v desno.. Voda se bo začela vrtninčit kot v naravi. V obliki sipirale.. No drugače pa taka voda je v naravi ..ja potok, ki teče po naravni strugi.Ko voda teče po naravni strugi...se vrtinči v desno..spirala (oblika kot pri npr morski školjki.) in to je to. No približno. No kaki fiziki bodo pa bolj natančno razložili,,,kaj z vrtenjem Zemlje mogoče...sile ... pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Desnosučna voda... Lahko jo čisto enostavno narediš v okroglo..no navadno steklenico naliješ vodo...jo zapreš steklenico obrneš pa jo zasučeš v desno.. Voda se bo začela vrtninčit kot v naravi. V obliki sipirale.. Uspeh bi bil približno tak, kot če bi hotel v brezvetrju jadrat tako, da bi na barko naštimal ventilatorje . Ponekod (v CRO zihr, pr nas ne vem) se dobijo cevi, ki spiralasto zavrtinčijo vodo in jo obogatijo z negativnimi ioni - to bi pa že blo. V naravi pa daš kamne v vodo tja, kjer se voda vrtinči v desno. lalala No drugače pa taka voda je v naravi ..ja potok, ki teče po naravni strugi.Ko voda teče po naravni strugi...se vrtinči v desno..spirala (oblika kot pri npr morski školjki.) in to je to. No približno. No kaki fiziki bodo pa bolj natančno razložili,,,kaj z vrtenjem Zemlje mogoče...sile ... pozdravček Razlago, zakaj se voda pri nas VEDNO zavrtinči v desno, maš v knjigi "Zakaj je nebo modro". <Če te zanima, na iskalniku odtipkaj "kvarkadabra", pa jo boš našla. lalala.com Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pozdravljen nosorog! Pred kratkim sem ukradla en lep karneol in me zanima, koliko casa ga lahko prepuscam soncu? Je to ciscenje ali polnjenje, oz oboje? Hvala Ni pomembno, ker ne bo deloval. Kamni so živi in jim gre blazno na jetra, če zapustijo originalnega lastnika brez njegove volje. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> in jim gre blazno na jetra no bi se pa sicer kar strinjala, tkole po filingu... nisem se nikol ga ukradla... pol sem razmisljala sam kaj ko ga zgubis, pa postekala, da tedaj se je pa ocitno ON odlocil. ... no morda sta se oba.. torej tud ti sam na nekaksni, morda nezavedni ravni - oz. - sta se imela obojestransko pac dovolj, sta si ze vse dala in povedala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 si si ga torej kar namenila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 bog elasticnejsih nacel. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> Amis, Amis hopsasamuhe v glavi tri imaprva dremlje, nič ne vedruga hoče, nič ne smetretja skače nora vsaAmis, Amis, hopsasa čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 ...šta to moje oči vide.... ...... en lep dan tud tebi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 pa kaj ste nori ...!!? Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 tinka...vse tako kaže ...danes bo zihr v dnevniku: spoštovane prebivalke in prebivalce obveščamo, da v državi razsaja norost. kakršnakoli podobnost z norimi kravami je zgolj slučaj, saj okužba nima vseh tipičnih simptomov. okuženim se feclja na komunikacijski ravni...po vsej verjetnosti kot posledica neravnovesja v možganskih sinapsah. iz preverjenih virov smo izvedeli, da bi se to lahko zgodilo zaradi saturna na luni. kaj pa naj človek pričakuje kadar čas povozi miceno in nežno luno. virusi so verjetno prestrašeni delci lune, ki padaja v smeri proti zemlji. najbolj so namagneteni na dogajanja na spletu. obveščevalci pa poročajo, da jih je neverjetno veliko v takoimenovanem lnf. mogoče zaradi imena.....vendar so to samo domneve. zdravsteni minister zato svari vse, ki si okužbe ne želijo, naj se ponoči čim manj zadržujejo izven objektov ter naj ne hodijo v bližino kompjuterjev, kaj šele, da bi se priključili na lnf....... ...al nekaj tacga. press.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 Kako naj čistim črni opal vdelan v starinski obesek? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>...danes bo zihr v dnevniku: spoštovane prebivalke in prebivalce obveščamo, da v državi razsaja norost. kakršnakoli podobnost z norimi kravami je zgolj slučaj, saj okužba nima vseh tipičnih simptomov. okuženim se feclja na komunikacijski ravni...po vsej verjetnosti kot posledica neravnovesja v možganskih sinapsah. iz preverjenih virov smo izvedeli, da bi se to lahko zgodilo zaradi saturna na luni. kaj pa naj človek pričakuje kadar čas povozi miceno in nežno luno. virusi so verjetno prestrašeni delci lune, ki padaja v smeri proti zemlji. najbolj so namagneteni na dogajanja na spletu. obveščevalci pa poročajo, da jih je neverjetno veliko v takoimenovanem lnf. mogoče zaradi imena.....vendar so to samo domneve. zdravsteni minister zato svari vse, ki si okužbe ne želijo, naj se ponoči čim manj zadržujejo izven objektov ter naj ne hodijo v bližino kompjuterjev, kaj šele, da bi se priključili na lnf....... ...al nekaj tacga. press.... Amis danes (še posebej) v formi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. september 2005 Prijavi Deli 28. september 2005 .... napad navdiha.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako naj čistim črni opal vdelan v starinski obesek? Na prejšnji strani boš našla moj post o čiščenju kristalov. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 cel schtraufenpacht tlele! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 29. september 2005 Prijavi Deli 29. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na prejšnji strani boš našla moj post o čiščenju kristalov. Najlepša ti dala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 men je pa sodelavka za darilo dala turkiz tikrit v obliki kroglice, katero oklepa delfinček;nevem iz kakšne kovine je delfin in kako na bi se to čistilokakšna ideja? Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 5. oktober 2005 Prijavi Deli 5. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>men je pa sodelavka za darilo dala turkiz tikrit v obliki kroglice, katero oklepa delfinček;nevem iz kakšne kovine je delfin in kako na bi se to čistilokakšna ideja? Mi najprej pojasniš, kaj naj bi bil tikrit? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi najprej pojasniš, kaj naj bi bil tikrit? če pr men fotosinteza deluje, se Tikrit kliče, rojstno mesto Sadama Huseina. Potem takem klorofilsko sklepam, da je to kak kamen od tam in najbrž potrebuje posebno energetsko čiščenje. Nikol se ne ve brihtna mici Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}> če pr men fotosinteza deluje, se Tikrit kliče, rojstno mesto Sadama Huseina. Potem takem klorofilsko sklepam, da je to kak kamen od tam in najbrž potrebuje posebno energetsko čiščenje. Nikol se ne ve brihtna mici Tvoji sklepi so famozni. Res te občudujem in sem ponosen, ker te poznam. Moji možgani so dost bolj počasni ( .com), zato sem pomislil, da se tikrit nanaša na kakšno trgovsko ime in da sploh ne gre za pravi turkiz, ampak ponaredek. čačača Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.