cosma 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Res te občudujem in sem ponosen, ker te poznam. Vem. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi najprej pojasniš, kaj naj bi bil tikrit? tko piše na tisti vrečkici v kateri je bil obesek,tko,da tut men ni čist jasn Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoji sklepi so famozni. Res te občudujem in sem ponosen, ker te poznam. Moji možgani so dost bolj počasni ( .com), zato sem pomislil, da se tikrit nanaša na kakšno trgovsko ime in da sploh ne gre za pravi turkiz, ampak ponaredek. čačača kupljeno je bilo v ahatu,tko da dvomim, da bi šlo za ponaredek-je pa tudi vse možno-mogoče sem pa celo jaz narobe pebrala, morm še enkrat pogledat Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>kupljeno je bilo v ahatu,tko da dvomim, da bi šlo za ponaredek-je pa tudi vse možno-mogoče sem pa celo jaz narobe pebrala, morm še enkrat pogledat To, da je kupljeno v Ahatu, seveda ni zagotovilo, da ne gre za ponaredek. Tudi pri njih sem že videl marsikaj, kar "ne štima." Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. oktober 2005 Prijavi Deli 6. oktober 2005 <{POST_SNAPBACK}>... Potem takem klorofilsko sklepam, da je to kak kamen od tam in najbrž potrebuje posebno energetsko čiščenje... <{POST_SNAPBACK}>Tvoji sklepi so famozni. Res te občudujem in sem ponosen, ker te poznam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 7. oktober 2005 Prijavi Deli 7. oktober 2005 in kako naj zdaj ugotovim, če je taprav, ker če je, bi ga bilo treba čistit, kar v vsakem primeru nevem kako se to naredi, če je zraven kovina Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
miha25 9. oktober 2005 Prijavi Deli 9. oktober 2005 Čao... Jest pa kristal enostavno pod mrzlo vodo dam (pod curek) in dam prošnjo očisti se... koliko časa pa po občutku.... no čez enčas pa ga mal pocrkljam se pomenim in ka prosim za pomoč v prihodnje..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
child 10. oktober 2005 Prijavi Deli 10. oktober 2005 no prov pol mu bom dala pa jst tud par pobožov pa čiste vodice Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 izgubila se ok, tisti kristali ki vsebujejo vodo - stran iz sonca, tisti, ki ogenj - sonce paše. Ametist - ne na sonce, torej v sol? Tu sem se odločila kar za sol, pa za postopek programiranja sem tud našla v knjigi nekaj, kar mi ustreza Akvamarin - v knjigi piše - "element voda, za zavestno čutenje energij je uporaben tudi eliksir, zlasti če smo akvamarin predhodno izpostavili sevanju polne lune. Sicer pa ga za energijsko aktiviranje izpostavimo vplivu sončnih žarkov." hm?torej, če ga dam v sol, nato sperem z vodo, programiram, naslednjič čistim pod vodo, mentalno, ga dam počivat na luno (programiranje verjetno ni več potrebno)....a sem fajn mim udarila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 izgubila se ok, tisti kristali ki vsebujejo vodo - stran iz sonca, tisti, ki ogenj - sonce paše. Ametist - ne na sonce, torej v sol? Tu sem se odločila kar za sol, pa za postopek programiranja sem tud našla v knjigi nekaj, kar mi ustreza Akvamarin - v knjigi piše - "element voda, za zavestno čutenje energij je uporaben tudi eliksir, zlasti če smo akvamarin predhodno izpostavili sevanju polne lune. Sicer pa ga za energijsko aktiviranje izpostavimo vplivu sončnih žarkov." hm?torej, če ga dam v sol, nato sperem z vodo, programiram, naslednjič čistim pod vodo, mentalno, ga dam počivat na luno (programiranje verjetno ni več potrebno)....a sem fajn mim udarila saj ni tako komplicirano. Luni ga izpostavimo takrat, kadar ga želimo dodatno negativno polarizirati, za kratek čas na sonce pa takrat, da ga aktiviramo - da začne kristalna struktura kamna intenzivneje nihati in oddajati energijo. Mnogih kamnov, ki so nosilci energije vode na sonce ne dajemo - zlasti tistih, ki h2o neposredno vsebujejo. Akvamarina pa malo sonca prav nič ne ubija. Glede tvojega vprašanja - če ga daješ na luno, naj bo program takšen, da ga to dejansko podpira (izrazito jin). Programiranje ni več potrebno, fajn pa je, da vzameš kamen vsake toliko v roko in se zavestno spomniš, za kaj je programiran. tralalero - lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Nosorogec, sama dobrota te je, tnx tisto mi je bilo všeč - dela nas bolj intuitivne in čustveno sprejemljivejše. Spodbuja duhovno rast, krepi intuicijo in je primeren kamen za ozaveščanje stika s kolektivnim nezavednim... čeprav tud v boj proti celulitu ne bi blo slabo, hm... a rabim potem dva?ker za razvijanje duhovnih vrednost je tud Ametist ane? tega odsvetuješ na sonček, sem zasledila... no ja počasi se daleč pride;) aja a maš še kakšno knjigo ti na zalogi? Bi jo raje pri tebi nabavila kot pa preko posrednikov (ko bo plača seveda - rabim kamen za to - Avanturin? - ma ne sem se odločila da bom najprej s tema dvema ekspirentirala...) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Nosorogec, sama dobrota te je, tnx tisto mi je bilo všeč - dela nas bolj intuitivne in čustveno sprejemljivejše. Spodbuja duhovno rast, krepi intuicijo in je primeren kamen za ozaveščanje stika s kolektivnim nezavednim... čeprav tud v boj proti celulitu ne bi blo slabo, hm... a rabim potem dva? Proti celulitu deluje masaža z akvamarinom. Če maš enega dobrega, primerno oblikovanega in zadosti velikega, dveh ne rabiš. ker za razvijanje duhovnih vrednost je tud Ametist ane? Mhm. aja a maš še kakšno knjigo ti na zalogi? Mhm. Še kakih 700 (lalala) Bi jo raje pri tebi nabavila kot pa preko posrednikov (ko bo plača seveda - rabim kamen za to - Avanturin? - ma ne sem se odločila da bom najprej s tema dvema ekspirentirala...) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 Nosorogec, sama dobrota te je, tnx tisto mi je bilo všeč - dela nas bolj intuitivne in čustveno sprejemljivejše. Spodbuja duhovno rast, krepi intuicijo in je primeren kamen za ozaveščanje stika s kolektivnim nezavednim... čeprav tud v boj proti celulitu ne bi blo slabo, hm... a rabim potem dva?ker za razvijanje duhovnih vrednost je tud Ametist ane? tega odsvetuješ na sonček, sem zasledila... no ja počasi se daleč pride;) aja a maš še kakšno knjigo ti na zalogi? Bi jo raje pri tebi nabavila kot pa preko posrednikov (ko bo plača seveda - rabim kamen za to - Avanturin? - ma ne sem se odločila da bom najprej s tema dvema ekspirentirala...) jao ...što loži vatru....pa nea mu verjami...pa kaka masaža z aventurinom...stavim gajbo pira, da sam s čohanjem s tema dvema kamnoma nea nič narediš zdaj boš dnar zapravljala za tote kamne....bo več učinka če se vsak večer z vročim tušem pregreješ po stegnih pa ročno zmasiraš....če maš pa kakiga kandidata prostovoljca, je pa itak še boljš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 16. januar 2006 Prijavi Deli 16. januar 2006 jao ...što loži vatru....pa nea mu verjami...pa kaka masaža z aventurinom...stavim gajbo pira, da sam s čohanjem s tema dvema kamnoma nea nič narediš zdaj boš dnar zapravljala za tote kamne....bo več učinka če se vsak večer z vročim tušem pregreješ po stegnih pa ročno zmasiraš....če maš pa kakiga kandidata prostovoljca, je pa itak še boljš Smrklja!!!!!! Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Živjo nosorog spet jaz,dej mi prosim sam še povej pod kateri element spadajo roževec ter kalcit in aragont! Še enkrat hvala! Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 jao ...što loži vatru....pa nea mu verjami...pa kaka masaža z aventurinom...stavim gajbo pira, da sam s čohanjem s tema dvema kamnoma nea nič narediš zdaj boš dnar zapravljala za tote kamne....bo več učinka če se vsak večer z vročim tušem pregreješ po stegnih pa ročno zmasiraš....če maš pa kakiga kandidata prostovoljca, je pa itak še boljš Čuj če toto verjameš malo že pomaga... Mam pa vprašanje za strokovnjake.. namreč zanima me kako se čisti in/ali polni z energijo jantar??????Hvala lepa za odgovore... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Čuj če toto verjameš malo že pomaga... Mam pa vprašanje za strokovnjake.. namreč zanima me kako se čisti in/ali polni z energijo jantar??????Hvala lepa za odgovore... Podrgneš ga v bombažno krpo.Daš ga na sonce. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Podrgneš ga v bombažno krpo.Daš ga na sonce. lalala THX Nosorog, maš pivo v dobrem pr men.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 THX Nosorog, maš pivo v dobrem pr men.... Kdaj in kje? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Kdaj in kje? Hja od kod pa si ti... jaz Lj, če si kje blizu, se za datum in uro hitro dodgovoriva, kajne... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Hja od kod pa si ti... jaz Lj, če si kje blizu, se za datum in uro hitro dodgovoriva, kajne... Nisem iz Lj, čeprav danes in jutri bom v lj, saj imam na Taboru "kristalno" delavnico.Per pa morda res kdaj spijeva, sam ta mesec ne - ta mesec namreč ne kadim, s tem v zvezi pa tud ne pijem niti alkohola niti kave. Ker per brez čika bi bil kot juha brez soli. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ebor 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Nisem iz Lj, čeprav danes in jutri bom v lj, saj imam na Taboru "kristalno" delavnico.Per pa morda res kdaj spijeva, sam ta mesec ne - ta mesec namreč ne kadim, s tem v zvezi pa tud ne pijem niti alkohola niti kave. Ker per brez čika bi bil kot juha brez soli. lalala OKI, ko boš naslednjič kaj krožil po LJ prej sporoči, pa se domeniva.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Nosorog za čike pa kofi pa alko sem kupila sončni kamen...na prejšnjih straneh piše, da nekaterih kamnov ni primerno čistiti s soljo...ta moj THE novi kamen (cela kalvarija za nakup tega kamna) pa meni izgleda tak "napokan" k da je itak sam v seb total razpokan...a ga dam lahko vseeno v vodo in sol? pa nič sončen ne izgleda, ampak tak roza k bunka šunke...napokane šunke...a je to čist zares ta kamen? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 Glede čiščenja še neki...Sej mogoče sem enkrat že vprašala, ampak vseeno...sem pozabila odgovor A lahko potem kamne čistiš tudi v morski vodi? Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Nosorog za čike pa kofi pa alko sem kupila sončni kamen...na prejšnjih straneh piše, da nekaterih kamnov ni primerno čistiti s soljo...ta moj THE novi kamen (cela kalvarija za nakup tega kamna) pa meni izgleda tak "napokan" k da je itak sam v seb total razpokan...a ga dam lahko vseeno v vodo in sol? pa nič sončen ne izgleda, ampak tak roza k bunka šunke...napokane šunke...a je to čist zares ta kamen? Nobenega plastovitega ali napokanega minerala ne dajemo v vodo in sol - ne glede na to, ali gre za morsko vodo ali domačo mešngo. Če si ga kupila v Galeriji art/knjigarna alternativa v BTCju, je pravi, a nekvaliteten. Kvalitetni so drugače dragi k žefran. Več lističev hematita vsebuje sončni kaen, dražji je - hematit mu namreč daje značilen površinski lesk. ćaćaća Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.