Skoči na vsebino

Čiščenje kristalov

bogglefreak20

Recommended Posts

Nosorog za čike pa kofi pa alko :palec:

sem kupila sončni kamen...na prejšnjih straneh piše, da nekaterih kamnov ni primerno čistiti s soljo...

ta moj THE novi kamen (cela kalvarija za nakup tega kamna) pa meni izgleda tak "napokan" k da je itak sam v seb total razpokan...

a ga dam lahko vseeno v vodo in sol?

pa nič sončen ne izgleda, ampak tak roza k bunka šunke...napokane šunke...a je to čist zares ta kamen?

xrolleyesx

Sončen kamen je oranžne brave z zemeljsko barvo zamešan. Če si lahko predstavljaš, temno oranžne barve in ima full bleščečih delcev v sebi. Kot pravi Nosorog hematita, to nisem vedela.

Moj je brušen in gladek kot solza, bleščeč. Res lep. Ne moreš ga zgrešiti.

x;)x

Kako čemo? Lako čemo.
Deli na socialnih omrežjih

• 1 month later...
Mene pa zanima mnenje koga ( beri Nosoroga ) glede čiščenja v zemlji. Jaz npr. v zemlji čistim jaspis. A obstaja kakšno splošno pravilo, katere čistit v vodi katere pa v zemlji?

Hvala!

Vse dobro..

Se mi zdi, da kar dolgo traja, da se kristal očisti, če ga daš v zemljo. Se mi zdi, da se hitreje očisti, če ga daš na kak velik hematit (element zemlja).

Ni splošnega pravila, če gre za čiščenje v sami vodi (idealnen je kakšen potok z desno vrtinčeno vodo). Če gre za kristale, ki so iz več plasti ali za minerale, ki so nagnjeni k površinski oksidaciji, se le izogibamo dodajanju soli.

Nekateri minerali (npr. kalcit), ki so v zemlji zakopani veliko let, pa se elementa zemlje tako navzamejo, da se to lahko odraža v glavobolu; takšna je vsaj moja izkušnja, ko sem preed leti odkopal kakšnih trideset kg. kalcitov - dveurna vožnja z avtom v njihovi družbi me je potem čisto "ubila".

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 5 months later...

Tak - pa so šli n nasveti o čiščenju opala po gobe..

Bemti bogara..sem neznalsko dovolila sosedu - ki se kao ukvarja z radiostezijo, da je očistil moj opal..

Pa sem v dvomih..nekako mu ne zaupam..drek..jaz pa mu opal zaupala..šit..niti pogledam ga ne več(opal mislim)

Pa bi ga vseeno nosila..

Kak zdaj že to gre..

Izraz..plis..popravi me..

Primem ga v desnico..se povežem z njim..mu povem naj vse slabo ven spravi, zamahnem močno, ter potem deluje meni v prid..popravte me, če se motim..

Ono z nihalom pa sem čisto pozabila..

Zepo, nosorog...plis..

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

nzameš nihalo(js ga mam z ametistom) in mo ga daš nad kamen(itak da si v alfa stanju) rečeš negativna informacija se spremeni v nevtralno...dokler se nihalo ne ustavi... potem pa rečeš aktivacija bazne energije..dokler se nihalo ne ustavi xrolleyesx :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

One Source in the Universe,

and I AM ONE with ALL there is."

ma h sreči sem si zapomnala navodila, ki sem jih dobla...in zaenkrat delujejo..mi je pa re žal, da so vse pospucal..ampak bomo pa še bljše napisal :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

potem pa je kamen očiščen...seveda s postopkom, ki sem ga napisala....

kak gre pa programiranje kamnov pa bo nosko povedal :palec:

sem že našla x^x

tukaj je lepo opisano :palec:

There is

One Mind,

One Truth,

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...