Izraz 22. januar 2006 Prijavi Deli 22. januar 2006 Nosorog za čike pa kofi pa alko sem kupila sončni kamen...na prejšnjih straneh piše, da nekaterih kamnov ni primerno čistiti s soljo...ta moj THE novi kamen (cela kalvarija za nakup tega kamna) pa meni izgleda tak "napokan" k da je itak sam v seb total razpokan...a ga dam lahko vseeno v vodo in sol? pa nič sončen ne izgleda, ampak tak roza k bunka šunke...napokane šunke...a je to čist zares ta kamen? Sončen kamen je oranžne brave z zemeljsko barvo zamešan. Če si lahko predstavljaš, temno oranžne barve in ima full bleščečih delcev v sebi. Kot pravi Nosorog hematita, to nisem vedela.Moj je brušen in gladek kot solza, bleščeč. Res lep. Ne moreš ga zgrešiti. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 26. februar 2006 Prijavi Deli 26. februar 2006 Mene pa zanima mnenje koga ( beri Nosoroga ) glede čiščenja v zemlji. Jaz npr. v zemlji čistim jaspis. A obstaja kakšno splošno pravilo, katere čistit v vodi katere pa v zemlji? Hvala! Vse dobro.. Se mi zdi, da kar dolgo traja, da se kristal očisti, če ga daš v zemljo. Se mi zdi, da se hitreje očisti, če ga daš na kak velik hematit (element zemlja). Ni splošnega pravila, če gre za čiščenje v sami vodi (idealnen je kakšen potok z desno vrtinčeno vodo). Če gre za kristale, ki so iz več plasti ali za minerale, ki so nagnjeni k površinski oksidaciji, se le izogibamo dodajanju soli.Nekateri minerali (npr. kalcit), ki so v zemlji zakopani veliko let, pa se elementa zemlje tako navzamejo, da se to lahko odraža v glavobolu; takšna je vsaj moja izkušnja, ko sem preed leti odkopal kakšnih trideset kg. kalcitov - dveurna vožnja z avtom v njihovi družbi me je potem čisto "ubila". Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Tak - pa so šli n nasveti o čiščenju opala po gobe..Bemti bogara..sem neznalsko dovolila sosedu - ki se kao ukvarja z radiostezijo, da je očistil moj opal..Pa sem v dvomih..nekako mu ne zaupam..drek..jaz pa mu opal zaupala..šit..niti pogledam ga ne več(opal mislim) Pa bi ga vseeno nosila..Kak zdaj že to gre..Izraz..plis..popravi me..Primem ga v desnico..se povežem z njim..mu povem naj vse slabo ven spravi, zamahnem močno, ter potem deluje meni v prid..popravte me, če se motim.. Ono z nihalom pa sem čisto pozabila..Zepo, nosorog...plis.. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 nzameš nihalo(js ga mam z ametistom) in mo ga daš nad kamen(itak da si v alfa stanju) rečeš negativna informacija se spremeni v nevtralno...dokler se nihalo ne ustavi... potem pa rečeš aktivacija bazne energije..dokler se nihalo ne ustavi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 LPEvo Nataly se strinjam. Pa tako lepo in na dolgo so nam že vse razložl zdej smo pa v riti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 al ga pa zakopleš v sol..ali v raztopini s sodobikarbono al pa s soljo tolk je men v glavi ostal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 al ga pa zakopleš v sol..ali v raztopini s sodobikarbono al pa s soljo tolk je men v glavi ostal no pol si pa tam ko jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 zdej sem se naučila pucat z nihalom nihalo pa js preentivno kr v soli hranim ker nimam pojma kak se pa njega spuca Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 no zdej si me pa res prepričala da si tam ko jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 in kje je to Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 v temi glede čiščenja, in to zaradi teh bedastih hekerjev, bolš bi blo, ko bi si šli tudi oni mal kristalčke spucat budale Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ma h sreči sem si zapomnala navodila, ki sem jih dobla...in zaenkrat delujejo..mi je pa re žal, da so vse pospucal..ampak bomo pa še bljše napisal Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 veš kaj, grem stavit, da bo nosorogec kej pametnega gor nalimal, pa bo spet vse tako kot je treba sam jezi me, da sem spet na začetku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ti na zečtku, js pa sem ob 3k objav ampak mamo pa se še bolj radi Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 ti na zečtku, js pa sem ob 3k objav ampak mamo pa se še bolj radi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 Mislim, da opal ne v sol..mogoče sodo bikarbono, ker vsebuje vodo in kaj vem kaj še vse..Jaz tudi v riti Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pol pa probi z nihalom Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 pol pa probi z nihalom ja ka pa pol?????? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 potem pa je kamen očiščen...seveda s postopkom, ki sem ga napisala....kak gre pa programiranje kamnov pa bo nosko povedal sem že našla tukaj je lepo opisano Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 2. avgust 2006 Prijavi Deli 2. avgust 2006 potem pa je kamen očiščen...seveda s postopkom, ki sem ga napisala....kak gre pa programiranje kamnov pa bo nosko povedal sem že našla tukaj je lepo opisano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Tukaj si lahko bolj natančno prebereš o programiranju....avtor Nosorog..Tadej Pretner klik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dyamant 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 Tukaj si lahko bolj natančno prebereš o programiranju....avtor Nosorog..Tadej Pretner klik hudo, tadej pretner zaišel med čarovnice... uff.. Citiraj http://waltm.net/mermaid.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 4. avgust 2006 Prijavi Deli 4. avgust 2006 mogoč ga je pa kera začarala Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 Mislim da ne .... hm, veš so tudi čarovniki bolj opasni... pa kaj coprajo, da pridejo do dobrih člankov.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 6. avgust 2006 Prijavi Deli 6. avgust 2006 bi blo zanimivo spoznat kakega čarovnika Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.