bogglefreak20 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Blagor tistemu, ki nima kaj pametnega povedati, pa vendar molči. Če nimaš nobene prijazne besede, molči! Brbljavi papagaj je zaprt v kletki, medtem ko ostali ptiči svobodno letajo. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bigm 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Zadnjič je bila v "Iskrici" objavljena tale misel: "Moder diplomat dvakrat premisli, preden nič ne reče". Citiraj Naj vam bo vsak dan najlepši dan! bigm Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bogglefreak20 17. februar 2004 Avtor Prijavi Deli 17. februar 2004 Človeku sta bili dani dve ušesi in ena usta, da bi jih tudi uporabljal v tem razmerju. Citiraj Beatus, qui venit in nomine Domini! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 Jaz pa pogrešam tišino. Sem se navadila, da zaradi dela narave imam vedno ob sebi določen zvok... pa mi je že tko v glavo prišel, da če ne drugega moram imet radio prižgan, sicer pa v naravi tega ne pogrešam, torej je še rešitev zame Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 17. februar 2004 Prijavi Deli 17. februar 2004 jezik dolžnikov je kratek;afr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sfinga 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 tišina je pesem moje duše ,ki brez besed poje pesem večnosti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Pretirano molčati, pa tudi ni v redu. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Dbest tema (ceprav sem malo mislila, da bomo govorili o tem - hocem reci, da ne bo poudarek zgolj na citatih - pametni pove z molkom vec kot... vec kot... kdo ze? neumni - s cim? kako? na kaksen nacin?)... Vceraj sem nekaj gledala po TV, ko se je nek psiholog pogovarjal z dijakinjo ali studentko, pa jo je vprasal, na kaj jo asociira tisina.Pa me je presenetilo, ko je odgovorila na strah. smrt. in podobno... Mene tisina asociira na mir. Zelo rada imam tisino.Hecno, pa prav jaz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Ko gledam prisotnost na LN in število postov, se mi zdi, da je ljubezen do tišine kar splošen pojav Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aquarius 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 ...... Citiraj Glej naprej, če se le da,... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Včasih sem bila nemirna, če je bila tišina, minimalno radio mi je moral non stop igrati, da se nisem počutila samo, osamljeno in zapuščeno. Danes določeno dozo tišine potrebujem, da se mi sprehodijo misli sem in tja in uredijo . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 9. marec 2004 Prijavi Deli 9. marec 2004 Danes določeno dozo tišine potrebujem, da se mi sprehodijo misli sem in tja in uredijoa vidiš da se umirijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 12. marec 2004 Prijavi Deli 12. marec 2004 že eno uro sem v tišini, od začetka je kar bolelo - uf je bila glasna, sedaj se jo pa navajam, no sicer sosed nekaj se trudi s steno, ampak niti radio niti tv še manj pa kakšen osebek ne brni okrog mene, zanimivo... jaz vonj eteričnega olja in tišina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Tišina je: TIŠINA! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Blue*Star21 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Zakaj se sprašuje le um, ki še ni našel TIŠINE! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 Dan Tišineje lahko cilj romanja sam po sebi. Dan Tišineti lahko pomaga,da slišiš Dušo igratina njeno čudovito lutnjo in bobne. Ali ni večina govorjenjanori poskus ubraniti rušečo se trdnjavo? Mislil sem, da smo prišli sem,da bi se predali v Tišini, da bi se prepustili Luči in Sreči, da bi zaplesali sami v sebi,v proslavljanju Zmage Ljubezni! Hafis Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 človek je pozabu na tišino, ko se je odloču sexat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. marec 2004 Prijavi Deli 25. marec 2004 iz česar bi sledilo: kdor hoče tišino, mora nehat.............. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.