Pujsita 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 pa še malo Hugha Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 A to visokost si mu ti naredila. Se ga moreš branit, a in stran porivat, kaj To je bilo še pred menoj.....zdej se je to malo še dvignilo...nisem, niti pomislila, da ima to kaj zveze z menoj Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 vse slikice teh tipov zamenjam za motor, ki je na eni teh fotk Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Uma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Uau, kakšna izbira!sem pozabila: Liam Neesonpa, hm, čeprav čas naredi svoje...Robert Plant...v mladih letih... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 ajsi............. Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 tak pogled ja.... gate trga ups Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Zanimivo, da se samo dobri tipi oglašajo v tej temi tak pogled ja.... gate trga ups kere gate, a tolk slabe tangice delajo dandanes da se kar stržejo... hehe, daj no daj, hm ja, tako frizurco pa jst meu mi manjka še par decimetrov las..., pol pa mal skodrat, pogled pa ni problema, se da tazga na easy izustit v živo.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 ma tko se reče no... hihi... a res tak pogled Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 kere gate, a tolk slabe tangice delajo dandanes da se kar stržejo... hehe, daj no daj, hm ja, tako frizurco pa jst meu mi manjka še par decimetrov las..., pol pa mal skodrat, pogled pa ni problema, se da tazga na easy izustit v živo....El Ninjo...... Ejga, oglas se pol Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 a res tak pogled sam sam z neznankami, takrat sem se skorpijon, ful dobr se mi zdi k kdaj kaksno pogledam cist tko casual, pa jo cist sesuje.... :o|o:, sicer pa je odvisno od sreče, ne da bi to prav znal al karkoli, čist tko, debatiraš s kakim frendom, se sprehajaš mimo prikupnih študentk, in vem da to ni najbolj vljudno, da ne gledaš sogovornika, ampak pogledaš čez sobo, dvorano ect. in pogledaš, ravno prav dolgo da je še spodobno, in glih malo dlje kot sam letim čez..., ob tem moreš met pravi izraz na obrazu, pa gre, pa dobiš tak pogled zelo simpl, sem prepričan da večina ljudi to zna, ujet to na kamero, pa more bit fotograf dober... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Kaj pa tole?? Men se dopade kitarca Men tud, ne vidim dobro, ampak mislim da je tista "taprava"... hehe, Zakaj pa misliš, da sem fotkala tole....zaradi fenderce valjda , dobre kitare je treba vedno pofotkat Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Zakaj pa misliš, da sem fotkala tole....zaradi fenderce valjda , dobre kitare je treba vedno pofotkat točn tko ja, razmišljam da bi si kupil fendrco... tale yamaha, je preveč konvencionalna (ala fenderce pa niso al kaj... no ja vsaj kvalitetne) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Moj dragi je imel Fenderco, pol jo je pa prodal in si kupil Ibanezko, ker je zgledala bolj Haevymetalsko ...... Danes mu je pa tkooooooooo žal Tolk v temi dobri tipi..... o kitarah Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 šment pokowc........... kr zaletel se mn je A je tu tist Odpadnik, k sem ga gledala sam zarad njega Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Jebeliš Poki, je pa že mu svoje razloge . Jest sem tud že dvakrat :xx!: Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 A tale vam je tud' dober tipček. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2004 Prijavi Deli 3. marec 2004 Pokowc... kok si ti hecen, v bistvu... Jaz pa razmisljam, kako sem zahtevna nekako... Ej, skoraj noben (tule podanih) mi ni vsec! Kok nisem niti najmanj 'in'... celo off, pravzaprav...Aja, saj res... EMŠO... K.M.A. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Pokowc... kok si ti hecen, v bistvu... Jaz pa razmisljam, kako sem zahtevna nekako... Ej, skoraj noben (tule podanih) mi ni vsec! Kok nisem niti najmanj 'in'... celo off, pravzaprav...Aja, saj res... EMŠO... K.M.A. Ehe ja ja lunatke poslušajte maršo ona že ve..... hehe, če pa vam mal okus uide na pravo stran pa lohk tud mal mene Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Dobr, dobr... No, za pokušino mate tle še enga stripovskega tipčka... Ima pa 1 napako - je kronično nezvest :xx!: "It'a a question of lustit's a question of trustit's a question of not letting what we've built upcrumble to dustIt is all of these thingsthat keep us together.." (mogoče je to bolj za v temo "varanje", ampak nič ne de.. ) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Mi chiamo... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. marec 2004 Prijavi Deli 4. marec 2004 Jaz pa razmisljam, kako sem zahtevna nekako... Ej, skoraj noben (tule podanih) mi ni vsec! Kok nisem niti najmanj 'in'... celo off, pravzaprav...Ma sej, zdaj, da bi se masovno v nezavest padalo zaradi Brad Pita&co. pa tudi med lunatkami ni se mi zdi, nekaj pa moramo gor dat, malce za učke spočit. Meni je osebno res všeč samo ena slikca, pa še to ker poznam modela...ostali so vsi filmski Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZNOVA 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 Najlepsi je Matjaz Tanko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 se mi je kar zaletel.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 5. marec 2004 Prijavi Deli 5. marec 2004 men tud Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.