Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

A to visokost si mu ti naredila. Se ga moreš branit, a in stran porivat, kaj x:Dx  x:Dx  x:Dx  x;)x

To je bilo še pred menoj.....zdej se je to malo še dvignilo...nisem, niti pomislila, da ima to kaj zveze z menoj xscratchx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Deli na socialnih omrežjih

Zanimivo, da se samo dobri tipi oglašajo v tej temi  
tak pogled ja.... gate trga ups  

kere gate, a tolk slabe tangice delajo dandanes da se kar stržejo... ;) hehe, daj no daj, hm ja, tako frizurco pa jst meu ;) mi manjka še par decimetrov las..., pol pa mal skodrat, pogled pa ni problema, se da tazga na easy izustit v živo....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

kere gate, a tolk slabe tangice delajo dandanes da se kar stržejo... ;) hehe, daj no daj, hm ja, tako frizurco pa jst meu ;) mi manjka še par decimetrov las..., pol pa mal skodrat, pogled pa ni problema, se da tazga na easy izustit v živo....

El Ninjo...... x:Dx :palec:

Ejga, oglas se pol x:px x;)x x:Dx

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

a res tak pogled  
sam sam z neznankami, takrat sem se skorpijon, ful dobr se mi zdi k kdaj kaksno pogledam cist tko casual, pa jo cist sesuje.... :o|o:, sicer pa je odvisno od sreče, ne da bi to prav znal al karkoli, čist tko, debatiraš s kakim frendom, se sprehajaš mimo prikupnih študentk, in vem da to ni najbolj vljudno, da ne gledaš sogovornika, ampak pogledaš čez sobo, dvorano ect. in pogledaš, ravno prav dolgo da je še spodobno, in glih malo dlje kot sam letim čez..., ob tem moreš met pravi izraz na obrazu, pa gre, pa dobiš tak pogled zelo simpl, sem prepričan da večina ljudi to zna, ujet to na kamero, pa more bit fotograf dober...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Kaj pa tole?? Men se dopade kitarca

Men tud, ne vidim dobro, ampak mislim da je tista "taprava"... hehe,

Zakaj pa misliš, da sem fotkala tole....zaradi fenderce valjda x;)x , dobre kitare je treba vedno pofotkat x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Zakaj pa misliš, da sem fotkala tole....zaradi fenderce valjda  , dobre kitare je treba vedno pofotkat  

;) točn tko ja, razmišljam da bi si kupil fendrco... ;) tale yamaha, je preveč konvencionalna (ala fenderce pa niso al kaj... no ja vsaj kvalitetne)

Moj dragi je imel Fenderco, pol jo je pa prodal in si kupil Ibanezko, ker je zgledala bolj Haevymetalsko x:Dx ...... Danes mu je pa tkooooooooo žal x:Dx

Tolk v temi dobri tipi..... o kitarah x:Dx x:o)x

M. H. Alderson

šment pokowc........... kr zaletel se mn je x:Dx :palec:

A je tu tist Odpadnik, k sem ga gledala sam zarad njega x:Dx x:Dx

M. H. Alderson

Pokowc... x:o)x x8Dx :palec: kok si ti hecen, v bistvu... x;)x x:Xx xcivx

Jaz pa razmisljam, kako sem zahtevna nekako... Ej, skoraj noben (tule podanih) mi ni vsec!

Kok nisem niti najmanj 'in'... celo off, pravzaprav...

Aja, saj res... :vragec: EMŠO... K.M.A. :sniky:

xDDx x:Xx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pokowc...    kok si ti hecen, v bistvu...    

Jaz pa razmisljam, kako sem zahtevna nekako... Ej, skoraj noben (tule podanih) mi ni vsec!

Aja, saj res...  EMŠO... K.M.A.  

Ehe ja ja lunatke poslušajte maršo ona že ve..... ;) hehe, če pa vam mal okus uide na pravo stran pa lohk tud mal mene ;)

Dobr, dobr... x^x

No, za pokušino mate tle še enga stripovskega tipčka... Ima pa 1 napako - je kronično nezvest x;)x :xx!: x:Dx

"It'a a question of lust

it's a question of trust

it's a question of not letting

what we've built up

crumble to dust

It is all of these things

that keep us together.."

(mogoče je to bolj za v temo "varanje", ampak nič ne de.. x:Dx )

SI SAPIS SIS APIS.

http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg

Ma sej, zdaj, da bi se masovno v nezavest padalo zaradi Brad Pita&co. pa tudi med lunatkami ni se mi zdi, nekaj pa moramo gor dat, malce za učke spočit. Meni je osebno res všeč samo ena slikca, pa še to ker poznam modela...ostali so vsi filmski :fiju:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...