Trudi 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Sicer pa... še hvalabogu, da se razlikujemo po interesih Drgač bi bil dolgčas Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Buena ... in ja, Bloom je bil blonttttt v tistem muviju Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Woody je hud, ja Sem nekaj časa v svojih najstniških letih še prav norela za njim Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. oktober 2004 Prijavi Deli 15. oktober 2004 Sam ta dva sta mi všeč od znanih osebnosti tud js dam spet glas za Johna in Woodya Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Bu...tvoji mi pa niso vsec... Soncna... 2 v 1 Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 no men je Andražek všečen pubec, pa še spomin mi pri njem dela sto na uro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
~DiViNE_GR|~ 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 ma orlando bloom je men od znanih se zmeram the best Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Majica imava dokaj isti okus, zgleda hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx Selene... en Andražek posebej za naju (k bi še pred vrata prišel, pa sploh ne bi imela nič proti ) ... taramtaraaaaaaaam Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 16. oktober 2004 Prijavi Deli 16. oktober 2004 Selene... en Andražek posebej za naju (k bi še pred vrata prišel, pa sploh ne bi imela nič proti ) ... taramtaraaaaaaaam Uf, tegale vama pa z velikim veseljem odstopim , men pa ni všeč , no ga je pa za vaju več Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. oktober 2004 Prijavi Deli 17. oktober 2004 Uf, tegale vama pa z velikim veseljem odstopim , men pa ni všeč ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Majica imava dokaj isti okus, zgleda hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx caki, da prides v moja leta... se okus kar mal "razsiri"... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sati 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 Majica imava dokaj isti okus, zgleda hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx caki, da prides v moja leta... se okus kar mal "razsiri"... ...dozori.... si hotla rečt, anede Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 18. oktober 2004 Prijavi Deli 18. oktober 2004 bošček je dehidriran, da se vidijo trebušne mešice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 Hah, pa sem staknila še enega fajn pobča - Zack de la Rocha, (bivši) pevec skupine RATM http://www.artistsnetwork.org/news9/zach1.jpgon je hud, ja pa muska tud Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. oktober 2004 Prijavi Deli 19. oktober 2004 http://www.br-online.de/kultur-szene/sendungen/ppp/foto/ppp_pflaume.jpg Meni pa tale moderator všeč.... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 Kaj pa jaz? Mislim, res ste nedovzetne. Kateri je še naprimer všeč mentalna podoba. Npr: Sysyphe, Enej, Odisej, Ojdip, Prometej ali na primer, kak bog, na primer Zeus, Eol ali Ares. to, so tipi. Seveda, sem pa jaz najboljši, ker imam najmočnejša ramena. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 4. november 2004 Prijavi Deli 4. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ko sem en čas delala v nekem lokalu in je prišel en tip, ki je imel tako zelene oči, da bolj zelenih in mačjih še nisem videla, sem bila čisto....vau, kaj je zdaj to? Gledati ustnice in si predstavljati in sanjati pa itak.... zelene oči... mhm. joooj, enega takega sem videla par dni nazaj na faksu. v bistvu me je privabil s pogledom ... tako leeeep. ponavadi sem bolj zadržana pri tovrstnih odzivih ampak to je bil prav prilep pogledov- štekaš? .. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 5. november 2004 Prijavi Deli 5. november 2004 Prilep pogledov. Uaaaaaa....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Andraž Hribar je tudi meni kjuti Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Ja res JanjaK, ful se lepo smejčka Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 gledam tlele kaki so najnovejši dobri tipi... pa vidim da sem čist "out of fashion...." ejhej, še najbolj podoben sem sebi, bemu, bom moral izkoristit tole tržno nišo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>gledam tlele kaki so najnovejši dobri tipi... pa vidim da sem čist "out of fashion...." ejhej, še najbolj podoben sem sebi, bemu, bom moral izkoristit tole tržno nišo... nino - out of fashion......... , najdi si stilista ali svetovalca.........., da boš mal in........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 Pa kaj je na Andrazu Hribarju?Jz ne vidm Vsec so mi tipcki z velkimi okami Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>nino - out of fashion......... , najdi si stilista ali svetovalca.........., da boš mal in........... ja že vidim, na kratko se bom mogu ostrižt... pa mal nove cote nabavit... pol bom prec všeč urejenim devičkam.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 zdele smo vsi taboljš tipi, z izjemo sokrata na chatu bejbike kar hitro gor... ehja sokrat kaj čakaš... kvartet ni popolen brez tebe... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.