Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Bu...tvoji mi pa niso vsec... x:Ix x;)x

Soncna... x:Xx

2 v 1 :2src:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Deli na socialnih omrežjih

Majica imava dokaj isti okus, zgleda x;)x hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx x:Dx x:o)x x;)x x:Xx

Selene... en Andražek posebej za naju x;)x (k bi še pred vrata prišel, pa sploh ne bi imela nič proti x:px x;)x ) ... taramtaraaaaaaaam x:Dx

Sončna

SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE.

VILA SONCA

Selene... en Andražek posebej za naju x;)x (k bi še pred vrata prišel, pa sploh ne bi imela nič proti x:px x;)x ) ... taramtaraaaaaaaam x:Dx

Uf, tegale vama pa z velikim veseljem odstopim :inocent: , men pa ni všeč x:Ix , no ga je pa za vaju več :palec:

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Majica imava dokaj isti okus, zgleda x;)x hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx x:Dx  x:o)x  x;)x  x:Xx

x:Dx x:Dx caki, da prides v moja leta... se okus kar mal "razsiri"... x:o)x x;)x :vragec: x:Dx

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica imava dokaj isti okus, zgleda x;)x hvalabogu, da se vsaj najine starostne skupine ne pokrivajo kaj preveč, drugač bi znalo frčat perje x:Dx x:Dx  x:o)x  x;)x  x:Xx

x:Dx x:Dx caki, da prides v moja leta... se okus kar mal "razsiri"... x:o)x x;)x :vragec: x:Dx

...dozori.... si hotla rečt, anede x:Dx x;)x :palec:

• 3 weeks later...

Kaj pa jaz?

Mislim, res ste nedovzetne.

Kateri je še naprimer všeč mentalna podoba.

Npr: Sysyphe, Enej, Odisej, Ojdip, Prometej ali na primer, kak bog, na primer Zeus, Eol ali Ares.

to, so tipi.

Seveda, sem pa jaz najboljši, ker imam najmočnejša ramena.

Let the sunshine in

<{POST_SNAPBACK}>Ko sem en čas delala v nekem lokalu in je prišel en tip, ki je imel tako zelene oči, da bolj zelenih in mačjih še nisem videla, sem bila čisto....vau, kaj je zdaj to? Gledati ustnice in si predstavljati in sanjati :2src: pa itak.... x:px

x:px x:Dx :palec: zelene oči... mhm. joooj, enega takega sem videla par dni nazaj na faksu. v bistvu me je privabil s pogledom ... tako leeeep. :2src: ponavadi sem bolj zadržana pri tovrstnih odzivih :inocent: ampak to je bil prav prilep pogledov- štekaš? ..

gledam tlele kaki so najnovejši dobri tipi... pa vidim da sem čist "out of fashion...." :P ejhej, še najbolj podoben sem sebi, bemu, bom moral izkoristit tole tržno nišo...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>nino - out of fashion......... x:Dx  x:Dx  x:Dx  x:Dx  :palec: , najdi si stilista ali svetovalca.........., da boš mal in........... x;)x  x:o)x

ja že vidim, na kratko se bom mogu ostrižt... pa mal nove cote nabavit... pol bom prec všeč urejenim devičkam....

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

zdele smo vsi taboljš tipi, z izjemo sokrata na chatu :) bejbike kar hitro gor... ehja sokrat kaj čakaš... kvartet ni popolen brez tebe...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...