sokrates 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>ja že vidim, na kratko se bom mogu ostrižt... pa mal nove cote nabavit... pol bom prec všeč urejenim devičkam.... ja ja, pa kak misteriozen look, pa bo............ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. november 2004 Prijavi Deli 7. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz ne Keanu Reeves, Orlando Bloom pa Ja tedva sta 1A. se strinjam...Ceprav jaz se vedno "prisegam" na klasike, kot je Tom Cruise Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 PLEASE, sam ne več Andraža H. in Woodyja gor popat, ker bom začela pošiljat Maria Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Pa ja. Lohk bi raj spet o men kako rekle...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 če pošlješ svojo fotko sem gor, sem prepričana, da bomo kakšno rekle Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Sm vedu, da bi blo blš, da bi bil tih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 lej, ziher dobr zgledaš, a ne bi tega podelil z nami puncami, ki smo redno kle gor? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ah, žal sam "dober izgledam", ziher pač itak ni nič . No, pa tud neb rad, da kazga mojga "Lnf frenda" od zavisti pobere. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Tudi jaz razmišljam o tem, da bi se trzil.Postal bi kantavtor z predirnim pogledim, ki bi hkrati zrcalil leta pristnega trpljenja. pel bi o zamolčanih ljubeznih in o najetih sobaricah. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ah, žal sam "dober izgledam", ziher pač itak ni nič . No, pa tud neb rad, da kazga mojga "Lnf frenda" od zavisti pobere. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz razmišljam o tem, da bi se trzil.Postal bi kantavtor z predirnim pogledim, ki bi hkrati zrcalil leta pristnega trpljenja. pel bi o zamolčanih ljubeznih in o najetih sobaricah. prosm, ne..ne rabmo še enga polizanca na sceni.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 ja z mickom mamo dogovor da svojih fotk ne daje gor... kaj bomo pol drugi lunatki sploh še meli Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Ja, tocno. Bom nekaj takega kot jan Plestenjak.Uspeh zagotovljen. Neumnih zensk (surya) je zmeraj več kot dovolj. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Tudi jaz razmišljam o tem, da bi se trzil.Postal bi kantavtor z predirnim pogledim, ki bi hkrati zrcalil leta pristnega trpljenja. pel bi o zamolčanih ljubeznih in o najetih sobaricah. uau pol sem pa js že pravi dober tip... če je to dober tip hehe, hehe kantavtor, predirni pogledi, hehe, le pristno trpljenje mi mal manjka, no bom raj kar tlje ker sem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Me ni hotla nobena v to temo nalimat, sm se pa sam (dobroblagosesamohvali.com) P.S. - sam še ne vem, če bo ratal (LALALA) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 8. november 2004 Prijavi Deli 8. november 2004 Fak!!! Sicer ni ratal, sem se pa zgleda nauču linke delat (lalala) Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 9. november 2004 Prijavi Deli 9. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Ja, tocno. Bom nekaj takega kot jan Plestenjak.Uspeh zagotovljen. Neumnih zensk (surya) je zmeraj več kot dovolj. o, jak, plastičnjak :xx!: moja sestra ga pozna(ne po njeni krivdi, so ji ga našimal za blind date). je rekla, da je tip fuuuul pocukran,kar se tiče osvajanja, je pa itak podn.sej ni važno, men ni všeč, sam je pa zato dostim drugim ženskam. hvala bogu, da niso/niste vsi tipi taki, bi umrla od dolgčasa.. btw-je na slikci mucka ali mucek? v vsakem primeru je cort Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Na internetu sem mucek,drugače pa črni panter. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Nosorog, poratalo hm, ne vem zakaj ne bi smele ala Hribarja al pa kej podobnega gor limat... sej nimamo vse istega okusa ne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 Hehe, Selene, ti pa vedno pravo besedo najdeš Surya, vsaj kolkr se mi zdi... bi se Sysyphe tržil pod pretvezo, da je realen... na to pa velik žensk pade Nosorog, ne takih fotk gor dajat Pol pa babe grmovje gledamo Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 a lahka eno napol žensko? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 to se zgodi če preveč kadiš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Fak!!! Sicer ni ratal, sem se pa zgleda nauču linke delat (lalala) kaj ni ratal?je bilo mišljeno nude? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 kaka lepa pichkica ob njemu bi se jaz že čist preveč cukrasto počutla, ampak je pa dober, jajajajaja Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 10. november 2004 Prijavi Deli 10. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> jajajajaja je takoo hudo že hitro ena jaja za Sončno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.