Sončna Vila 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa izziva. pridkan.bož bož Ohhhh kolk poslušam kul komad!!!! :onfire: Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni so pa všeč inteligentni, intuitivni,... razumevajoči, ... dobri tipi. Na zunanjost ne dam tolk velik, čeprav mi je tudi pomembna.Meni so pa všeč takšni tipi, ki imajo tak energy, da te srh spreleti po hrbtenici... Sam to je jeba, ker niso nujno total razumevajoči, intuitivni pa ponavadi so (glih zato tolk fajn delajo ). Sem ugotovila, da bolj kot je tip "nevaren", ognjen, bolj me privlači. Morm ugotovit, kako zaboga rešit tale moj problem. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 13. november 2004 Prijavi Deli 13. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Meni so pa všeč takšni tipi, ki imajo tak energy, da te srh spreleti po hrbtenici... Sam to je jeba, ker niso nujno total razumevajoči, intuitivni pa ponavadi so (glih zato tolk fajn delajo ). Sem ugotovila, da bolj kot je tip "nevaren", ognjen, bolj me privlači. Morm ugotovit, kako zaboga rešit tale moj problem. Sončna Pa kaj te niso doma naučili, da se ne igrat z ognjem? Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Mi še zdaj govorijo Me pa res zanima, če me bo kdaj pamet srečala, bi blo fajn Zaenkrat še nočem, da me, zgleda Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Eh. Prazne marnje. Veš, jaz ne izbiram med škorpijoni. Samo eden je bil, ampak to ni zame, preveč so vročekrvni. In točno takega fanta, kot sem napisala zgoraj lastnosti sem imela Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Da malo podkurim ženski del LNF-ja... Orlando Bloom, sicer mu še par let manjka do tega, da bi zažigal, ampak je pa... zelo zelo lep Bela vrtnica, saj ne IZBIRAŠ MED ŠKORPIJONI... pač določene energije te privlečejo in to je to No, lepotička je pa spodaj Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Pa še ena lubica Sam za njega imam tut občutek, da mu še mal manjka.. do tja Je pa za obliznit Jude Law Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Jude Dobra izbira Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Mi še zdaj govorijo Me pa res zanima, če me bo kdaj pamet srečala, bi blo fajn Zaenkrat še nočem, da me, zgleda Sončna Ko je človek začel uporabljat pamet je ukrotil tudi ogenj. Pol pa je njegov razvoj potekal v neslutenih dimenzijah. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Edini pameten zaključek iz tega je torej ta, da po ognju segam zato, ker vem, da sem ga sposobna ukrotit Z njim in obvladovanjem pa potem v neslutene višave Jap. Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sysyphe 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Ja ne vem če. Bodo najbrž kar strasti in neumna poželenja. Citiraj Let the sunshine in Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 <{POST_SNAPBACK}> Pol pa je njegov razvoj potekal v neslutenih dimenzijah. <{POST_SNAPBACK}> Bodo najbrž kar strasti in neumna poželenja. Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Bela vrtnica, saj ne IZBIRAŠ MED ŠKORPIJONI... pač določene energije te privlečejo in to je to Je treba znat brat tud med vrsticami Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Drugače pa so mi škorpijoni kot prijatelji všeč, kar nekaj jih poznam in se klapamo,.... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Stardragon 14. november 2004 Prijavi Deli 14. november 2004 Meni so vsec taksni, kot je bil Leonard Cohen v mlajsih letih http://img.photobucket.com/albums/v364/Kresimira/cohen2.jpg Citiraj Stardragon net. centar za promicanje alternativne kulture, umjetnosti i duhovnosti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sončna Vila 15. november 2004 Prijavi Deli 15. november 2004 <{POST_SNAPBACK}>Je treba znat brat tud med vrsticami Sončna Citiraj SONCE JE V TEBI, RAZPROSTRI SVOJO TOPLINO IN Z NASMEHOM LJUBEČE POSIJ OKOLI SEBE. VILA SONCA Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Men je tudi tale zelo Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Michelle - se ti ne zdi, da tale tvoj malo preveč jca??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Buddha, tele tvoji pa men niso...ze te kvazi "umetniske" fotke, ko se tusirajo etc, so mi antipaticne sokrates? Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 deluje zmedeno, ne ve, kaj bi - oziroma vedno igra take tipe ne maram ljudi, ki se dotikajo svojih las, ko ne vejo, kaj in kako povedat........... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. november 2004 Prijavi Deli 25. november 2004 Aja to Pa ne vem...v enih vlogah mi je bil vsec ( Bridget Jones, Love Actually), drugace mi je pa HOT Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 ne ne ne Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Oj, evo mene ....da bo ...ja ja ja jaaaaa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. november 2004 Prijavi Deli 26. november 2004 Definitivno Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.