Larsy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Tale je pa po mojem okusu...... Moj najljubši pevec... Daniel Bedingfield Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 Once again... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne bi se čist strinjala. VAN DIESEL Jz tud ne.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 5. februar 2005 Prijavi Deli 5. februar 2005 pa kwa se men zmer kouca k vidm, da u to temo pisete Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>VAN DIESEL Jz tud ne.... Po mojem tud, da nimam nobene podobe s tem, kako ga imenuješ...Van Diesel ??? Mislim, da sem se oziral na Vin Diesel-a !! Mistyca, pusti stat...! :OO!: Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oprosti, če sem samo povedala svoje mnenje. Vem, da ti ni všeč, da se ne slinimo vse okrog tebe, kot bi tebi pašalo. Nisi slab tip, a Vin Dieslu pač nisi podoben. Pa če se na glavo postaviš. x!x V tvojem primeru...hehe...sem prav vesel, da se ne sliniš, bug ne dej ! Mal se morem pohecat dej...brez zamere, saj sem čist zadovoljen s samim sabo...a večina folka na obali pravijo, da sem mu podoben...kar se tiče mene drži tvoje mnenje...jaz menim enako...raje sem tisto kar sem...!! Kot pravi tisti pregovor, bodi tisto kar si, saj ostalih je že preveč ! p.s.večina pravi, da sem bolj podoben 2PAC-u ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 2pac? A ni on črnc? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 Itak, da je črenc...saj jaz sem mulat, tako da smo tam tam s 2PAC-om, kar se tiče barve in podobe ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Itak, da je črenc...saj jaz sem mulat, tako da smo tam tam s 2PAC-om, kar se tiče barve in podobe ! Aja, je en od staršev črnc? Lepo Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aja, je en od staršev črnc? Lepo Pomlad,moje korenine izvirajo iz Indije...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mulat mulat, kwa pa ! Evo par mojih frendov iz Amsterdama, poreklo pa Surinam !Men bl k en Romun zgledaš Hecam se, si pa res podoben kolegu iz Romunije Mystica Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men bl k en Romun zgledaš Hecam se, si pa res podoben kolegu iz Romunije Mystica Romun ????????????????????????????? :xx!: Skoraj me je srat primlo, ko sem to prebral...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pomlad,moje korenine izvirajo iz Indije...! Bom šla enkrat.<{POST_SNAPBACK}>Romun ????????????????????????????? :xx!: Skoraj me je srat primlo, ko sem to prebral...! Ma smo se hecali Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. februar 2005 Prijavi Deli 6. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Bom šla enkrat. Ma smo se hecali Kolega na fotki, prvi z leve proti desni...večkrat gre v Indijo, saj tam meditira, on je iz NM Gašper, saj se mu vidi na kilometer, da je slovenec! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Dobri tipi... mmmm... trenutno mi le en pade na pamet (bolje rečeno, skoz ga mam v glavi!) ....... moj dragi! (fotke pa ne dam gor!!!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Včeri zvečer sem vidu enga dobrga tipa... Mick... fotke pa ne morem dat gor k jo je dal že dol.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Končno tud mene nekdo omenil na tej temi. Sicer bi blo blš, če bi me omenla kaka Nina , pa vseen hvala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Končno tud mene nekdo omenil na tej temi. Sicer bi blo blš, če bi me omenla kaka Nina , pa vseen hvala.... Jaz sem ga pa zamudila :xx!: Pa tako rada bi ga vidla...upam, da kdaj v živo... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Končno tud mene nekdo omenil na tej temi. Sicer bi blo blš, če bi me omenla kaka Nina , pa vseen hvala.... js sem vsaj objektiven hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 konkurenca pa res ni objektivna sam to ne zastopim, zakaj se Mick tako skriva, pri teh letih pa taka čupa pa mladostni fatalni videz, boljš da ne grem z njim na lahko še v hudo skušnjavo padem.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... sam to ne zastopim, zakaj se Mick tako skriva, pri teh letih pa taka čupa pa mladostni fatalni videz.... Jaz sem si ga tud starejšega predstavljala... Sej ne vem, kolk je star, ampak včasih tako govori, kot da je nevem kolk star... Pa čupca je tud fajna, ja... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 Iiiii, kak rasteva z mickenim Lia thx , na pir pa menda že greva ne, zdaj se že tak dugo "dogovarjava", da je že skor pod "nujno". Pomlad ....z veseljem, ko bo le prilika spet. ElNino Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si ga tud starejšega predstavljala... Sej ne vem, kolk je star, ampak včasih tako govori, kot da je nevem kolk star... Pa čupca je tud fajna, ja... No, med mal starejše lunatke že počas spadam, ne (40) Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Včeri zvečer sem vidu enga dobrga tipa... Mick... fotke pa ne morem dat gor k jo je dal že dol.... : sumljivo tole... Mick ali si res tako dober tip, da to še fantje pravijo ali pa je to kaj drugega?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. februar 2005 Prijavi Deli 14. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si ga tud starejšega predstavljala... Sej ne vem, kolk je star, ampak včasih tako govori, kot da je nevem kolk star... Pa čupca je tud fajna, ja... jst tui, takega s plešco in okroglim trebuščkom, pa tak sn rekla, tisti sod k fejst bobni ni nevarn...tak ne za dušo pa ne za telo Me je včeraj zvečer kr dol zulo, zgleda k uni stari rocker Mick v ta boljš letih Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.