Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>VAN DIESEL  x?x

Jz tud ne....  xDDx

Po mojem tud, da nimam nobene podobe s tem, kako ga imenuješ...Van Diesel ??? :eek: :inocent:

Mislim, da sem se oziral na Vin Diesel-a !! x;)x x:Dx :palec:

Mistyca, pusti stat...! xzobkox :OO!: :icon16: :icon17: :icon18:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Oprosti, če sem samo povedala svoje mnenje. Vem, da ti ni všeč, da se ne slinimo vse okrog tebe, kot bi tebi pašalo.  Nisi slab tip, a Vin Dieslu pač nisi podoben. Pa če se na glavo postaviš.  x!x  x:Dx

V tvojem primeru...hehe...sem prav vesel, da se ne sliniš, bug ne dej ! :lol: :lol: :lol:

Mal se morem pohecat dej...brez zamere, saj sem čist zadovoljen s samim sabo...a večina folka na obali pravijo, da sem mu podoben...kar se tiče mene drži tvoje mnenje...jaz menim enako...raje sem tisto kar sem...!! x;)x x:Dx

Kot pravi tisti pregovor, bodi tisto kar si, saj ostalih je že preveč ! x^x :palec:

p.s.večina pravi, da sem bolj podoben 2PAC-u ! x:Dx :vragec: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Itak, da je črenc...saj jaz sem mulat, tako da smo tam tam s 2PAC-om, kar se tiče barve in podobe ! x:Dx :vragec: :palec: :8): :2src: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Men bl k en Romun zgledaš  :vragec:  x:Dx  x;)x

Hecam se, si pa res podoben kolegu iz Romunije  xrolleyesx

Mystica  xyesx  x;)x

Romun ????????????????????????????? :xx!:

Skoraj me je srat primlo, ko sem to prebral...! :lol: :P :wacko:

<{POST_SNAPBACK}>:palec:  :palec: Bom šla enkrat.

Ma smo se hecali  x;)x  x:Dx  x:Xx

Kolega na fotki, prvi z leve proti desni...večkrat gre v Indijo, saj tam meditira, on je iz NM Gašper, saj se mu vidi na kilometer, da je slovenec! x:Dx x;)x :palec:

konkurenca pa res ni objektivna x:Dx x:o)x

w:Iw sam to ne zastopim, zakaj se Mick tako skriva, pri teh letih pa taka čupa pa mladostni fatalni videz, :wOOt: :fiju: :OoO: boljš da ne grem z njim na xcheersx lahko še v hudo skušnjavo padem.... :switz: xzobkox :wacko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Iiiii, kak rasteva z mickenim :vragec: x:px x:Dx

Lia thx x:Xx , na pir pa menda že greva ne, zdaj se že tak dugo "dogovarjava", da je že skor pod "nujno". x;)x x:Dx

Pomlad x:Ix ....z veseljem, ko bo le prilika spet. x;)x

ElNino xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si ga tud starejšega predstavljala... Sej ne vem, kolk je star, ampak včasih tako govori, kot da je nevem kolk star... Pa čupca je tud fajna, ja...

No, med mal starejše lunatke že počas spadam, ne (40) x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Jaz sem si ga tud starejšega predstavljala... Sej ne vem, kolk je star, ampak včasih tako govori, kot da je nevem kolk star... Pa čupca je tud fajna, ja...

xrolleyesx xcivx jst tui, takega s plešco in okroglim trebuščkom, pa tak sn rekla, tisti sod k fejst bobni ni nevarn...tak ne za dušo pa ne za telo x:Dx

Me je včeraj zvečer kr dol zulo, zgleda k uni stari rocker Mick v ta boljš letih

:OoO: xsrcx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...