Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

A 40 si Mick !? Po fotki bi ti jaz dala kakih 35...kaj jaz vem...približno... kolk se spomnim, tud fotka ni bla čist taka, da bi lahko prav ocenila... Drugače pa sem prej skoz mislila, da si že kr krepko prek 40 ... ampak samo zato, ker si včasih kaj takega napisal o svoji starosti...
Deli na socialnih omrežjih

Hahaha, lia, plešast pa z okroglim buščkom x:o)x No, sej bušček neki hoče rst, bemu.... :o|o:

Sanjalka....na to ti pa neb znal odgovorit..... x:o)x

Pač ena.....ja, fajn,ne....mam srečo, da smo vsi v družini dolgo mladostnega videza, pa še strelček sm, ne. x:px :vragec: x;)x Ko se bližaš oz. napolniš 40....si mal šokiran verjetn zato kak tak moj post.....še sm v šoku. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, Mick, to je res fajn, če maš že v genih to, da dolgo mlad zgledaš... Kaj pa si mislil s tem, da si strelec? A strelci naj bi dolgo mladostno zgledali, al kaj? Pol se pa meni tud dobro piše... x:Dx

Sicer pa se mi zdi, da moški itak z leti vedno bolj privlačno zgledajo... pri ženskah pa menda ravno obratno... Marsikateri moški pri 40-ih izgleda boljše kot kak 20-letnik...ti so še nekateri tolk mlečni.... x:Dx x;)x

Pa ker sem že glih v tej temi in govorim o starosti, pa to... Sem pred nekaj dnevi gledala en film, v katerem je Richard Gere igral; on je eden takih tipov, ki kljub starosti še ful dobro zgledajo - za moje pojme... Pa mislim, da je že prek 50, pa tud siv...ampak mi res ful dobro zgleda!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, Mick, to je res fajn, če maš že v genih to, da dolgo mlad zgledaš... Kaj pa si mislil s tem, da si strelec? A strelci naj bi dolgo mladostno zgledali, al kaj? Pol se pa meni tud dobro piše...  x:Dx

Sicer pa se mi zdi, da moški itak z leti vedno bolj privlačno zgledajo... pri ženskah pa menda ravno obratno... Marsikateri moški pri 40-ih izgleda boljše kot kak 20-letnik...ti so še nekateri tolk mlečni.... x:Dx  x;)x

Se mi zdi, da sem nekje tu to prebral....pa ker so bl športni tipi pa to. Pa saj nism ziher, men se zdi, da je tak nekak pisal.....Mogoče pa to sam za moške velja. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>:2src:  Love of my life!  xloveyx  xsrcbumx  :2src:

Ufffff...

Verjameš al ne...ko sem vidla to slikco, sem že bla skor ziher, da je to moj bivši... Sej pol sem mal boljše pogledala in povečala, pa vidla, da ni... Ampak sta si precej podobna, tud stil oblačenja...Tvoj je sicer mal bolj šlank od njega, drugač pa ful podobnost! Ful zanimivo...

Tinal, dobrega tipčka maš :palec: !

Tina :2src: dober tip

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

<{POST_SNAPBACK}>Ufffff...

Verjameš al ne...ko sem vidla to slikco, sem že bla skor ziher, da je to moj bivši... Sej pol sem mal boljše pogledala in povečala, pa vidla, da ni... Ampak sta si precej podobna, tud stil oblačenja...Tvoj je sicer mal bolj šlank od njega, drugač pa ful podobnost! Ful zanimivo...

Tinal, dobrega tipčka maš :palec: !

Joj a ves da tud jaz x:Ix :inocent: Pa se avto.... sem se pol kar na nek nacin oddahnila x:Dx

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

A Michelle ti tud? Ma ful zanimivo...

Tina; ta tvoj tip pa ma še podobnega kužka kot moj bivši...hehe... Tvoj ma menda zlatega prinašalca, če sem dobro vidla, a ne? No moj bivši ma sicer labradorca, ampak je iste kremne barve... in ti so si itak z zlatimi prinašalci fejst podobni se mi zdi... No, zanimivo, a ne? x:Dx

Ma sicer pa sem malo pomislila in ugotovila, da je še tud kakšnemu drugemu tvoj tip podoben - v bistvu je dosti takih tipov, ki zgledajo približno tako kot tvoj bivši na oni taprvi slikci...fizurca, postavca...

<{POST_SNAPBACK}>

Ma sicer pa sem malo pomislila in ugotovila, da je še tud kakšnemu drugemu tvoj tip podoben - v bistvu je dosti takih tipov, ki zgledajo približno tako kot tvoj bivši na oni taprvi slikci...fizurca, postavca...

Hmmm.... se ne bi strinjala... :inocent:

Je en in edini... videz gor ali dol! Ne vem, sej lohk, da mamo dvojnike, ampak....

Scio mi nihil scire

<{POST_SNAPBACK}>tinček sori... nism tko misnvwa... vama želim da bi blo forever xloveyx  :detelca:

Hvala Aiwek! x:Ix

Tudi jaz si to želim! x:Ix

Sicer pa, Pač ena & Michelle, dejta slike gor od bivčih, če sta tok dobra... konc koncev je tema Dobri tipi! Kva jih šparata tm v albumu al pa v predalu.... x:Dx x:px

Scio mi nihil scire

Ma zdaj sem komaj skapirala... x:Ix Ej, sorry Tina, sem se zmotla, ko sem napisala tvoj bivši - očitno sem zraven na svojega mislila... x:Dx Slikce pa res ne morem dat gor brez njegovega dovoljneja - za dovoljneje pa ga zdaj tud ziher ne bom šla spraševat....ker je BIVŠI in ne zdajšnji....

Sicer pa upam, da bom jutri vidla kr nekaj dobrih tipčkov - ker grem na Chippendales-e!!! Jupiiiii! xsuperx Se že res ful veselim. Že skoz sem si želela ta show ogledat, zdej pa koooončno...

<{POST_SNAPBACK}>Ma zdaj sem komaj skapirala...  x:Ix  Ej, sorry Tina, sem se zmotla, ko sem napisala tvoj bivši - očitno sem zraven na svojega mislila... x:Dx  Slikce pa res ne morem dat gor brez njegovega dovoljneja - za dovoljneje pa ga zdaj tud ziher ne bom šla spraševat....ker je BIVŠI in ne zdajšnji....

Sicer pa upam, da bom jutri vidla kr nekaj dobrih tipčkov - ker grem na Chippendales-e!!! Jupiiiii!  xsuperx Se že res ful veselim. Že skoz sem si želela ta show ogledat, zdej pa koooončno...

Sej ni panike... sam sm mal vraževerna, pa me je kr stisnilo, ko si napisala Bivši.... x:((x

Dobr se mej na Chippendalesih! xDDx

Scio mi nihil scire

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...