pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej ni panike... sam sm mal vraževerna, pa me je kr stisnilo, ko si napisala Bivši.... Dobr se mej na Chippendalesih! Tina, tud če si vraževerna ... tisto je bla samo moja napaka, čista pomota, tak da nič ne skrbi! Ja, tile Chippendales-i so pa res fajn fantje... Luštkani, z lepimi natreniranimi telesci ... res fajn za pogledat. So imeli tud fajn program, celo peli so, pa vse... ampak sem mogoče še malo več pričakovala, čeprav sploh ne vem kaj... Najbolj zanimive so ble tiste scene, ko so par gledalk na oder potegnili (oz. ene so se kr same zagreble)... Nekatere punce so se ful vživele in prav nič sramežljivo tud mal katerega pošlatale - pa sej oni njih tud... Ma blo je res fajn in vsem puncam priporočam, da si to kdaj ogledate - mislim, da vam ne bo žal! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 to,to je zame dober tip Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 vsak ma svoj okus... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsak ma svoj okus... itaq.bi dala fotko od mozha gor,sam ne bom brez njegove vednosti.on je pa men ful dober tip,podoben je pa djurotu,ko je bil mlad.djuro pa je itaq meni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ste hecne bejbe. Johny dep je kar kul, ja... a mamo se kaksnega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Jaz ne znam kaj vidite na dolgolascih :xx!: Dost bolj všeč kratkolasi, kot npr. moj avatar, kok je fajn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Pa sej se mi je zdelo, da je Johny Depp...ampak meni ni preveč všeč. Ma zadnje cajte mi je oni tip iz nadaljevanke "Nip & tuck" všeč... oni črni kirurg ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Men pa dela tip kot celota...V bistvu... Nikol ne vem cist, kaj je tist. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Johnny..... Keanu..... To sta mi najbolj lušna igralca..... ampak načeloma pa ne maram tega..... keri igralci so nam luškani.... tko pocukrano mi je..... Ja sej vem, da spadam zraven, sovražim to ko sem osladna..... Pa če že govorim o tem, kdo mi je..... Brad Pitt big NO NO. :xx!: Pa sej ma lepe poteze obraza in vse..... ampak ne vem no....ne vidim nič na njem. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>... preveč mi je babji. To ja!! I want a man.... če pa hočem žensko, grem po žensko ne pa po Pitta.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 men tud ni pit...mi je pa cruise... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Oooo, s tem pa si me mal presenetla.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 A res? saj smo ze fulkrat pisale o tem, par nas bejb, med drugimi Mateja ziher...Sem prav primerjala in razlagala, zakaj da pit ne cruise pa ja.Cruise je tak... hm, 'custven'... pit se me cist nic ne dotakne, cruise pa... tak ranljiv zgleda, oni pa je pac... tak kipec. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mi je pa cruise... ... evo ga z Dakoto v war of the worlds Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Ja, to vem, da je matejčuli všeč. Sm pa spregledal, da tebi tud. Sm mislil, da se črnogorkica sam na vlke pali Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm mislil, da se črnogorkica sam na vlke pali A res? O tem sem tud po mojem ze kdaj...Vidis kok vcasih narobe mislis...V bistvu ne gledam tega, ce pa ze, mam pa rajs manjse moske, ves... Rajs... to je zdaj tko... ampak ja, v bistvu... velik mojih tipov je bilo 'manjsih'... ne recimo od mene, ceprav tud mogoce kdaj - al pa tam nekje okol moje velikosti... sam un tip, ki sem se cist dzazno zaljubila tedaj v BG, pa je bil visok zelo, crnogorec pac. Moji strici so bili vsi veliki, ogromni, moj fotr pa ne. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 O, hehe, mateja je seveda uletela prec! No vidis. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Meni je Pitt bolj všeč kot pa Cruise...ta mi v bistvu sploh ni... Pitt pa včasih ja, včasih ne...V Jesenski pripovedi mi je bil ful všeč...mogoče zaradi dolgih las...mu kr pašejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ... uletim na lnf in po dolgem času kliknem 'dobri tipi'... sem vohala toma ... nad nad mi je bil v magnoliji, ki je itak megastičen film ... in ga še vedno in kar naprej priporočam v ogled Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>A res? O tem sem tud po mojem ze kdaj...Vidis kok vcasih narobe mislis...V bistvu ne gledam tega, ce pa ze, mam pa rajs manjse moske, ves... Rajs... to je zdaj tko... ampak ja, v bistvu... velik mojih tipov je bilo 'manjsih'... ne recimo od mene, ceprav tud mogoce kdaj - al pa tam nekje okol moje velikosti... sam un tip, ki sem se cist dzazno zaljubila tedaj v BG, pa je bil visok zelo, crnogorec pac. Moji strici so bili vsi veliki, ogromni, moj fotr pa ne. Hoj, hecal sm se . Te ne podcenjujem tolk, da bi mislil, da bi blo to nekak odločujoče pr teb za to, da te kak privlači. Sm bl zato napisau, k so črnogorci pa praviloma vlki tipi. Sam tolk, za hec......Sam se tud palim na vlke, npr. moja sedanja je večja od mene, sam še pa zdaleč to ni nekaj nujno željenega... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 pa gledam gor Johnny deep,.... pa sej je tak k Mick no mick je mal bolši... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa gledam gor Johnny deep,.... pa sej je tak k Mick no mick je mal bolši... aha, pa veš zakaj je Mick boljš? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Ne saj vem, Mick, to govorim, ker nocem posplosevat, ne sam zate, ker pac pisem, ce ze...Sicer pa imam 'rajs' povprecne velikosti, srednje - od moje velikosti 10 cm gor recimo, tja do 180... to je nekak 'idealno'.Mi je vsec, da mi je 'prav'. V bistvu pa je bilo ene par kar precej majhnih, mislim da celo manjsi od mene... ko mal razmisljam... Mi je pa vsec, da ima vecje roke, ne cist take... kot zenska. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Odkar sem gledla Vanilla sky mi je Cruise še posebej "nevšeč"... Mogoče res samo zarad tega zateženega krutega filma... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.