Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Sej ni panike... sam sm mal vraževerna, pa me je kr stisnilo, ko si napisala Bivši....  x:((x

Dobr se mej na Chippendalesih!  xDDx

Tina, tud če si vraževerna ... tisto je bla samo moja napaka, čista pomota, tak da nič ne skrbi!

Ja, tile Chippendales-i so pa res fajn fantje... Luštkani, z lepimi natreniranimi telesci ... res fajn za pogledat. So imeli tud fajn program, celo peli so, pa vse... ampak sem mogoče še malo več pričakovala, čeprav sploh ne vem kaj... Najbolj zanimive so ble tiste scene, ko so par gledalk na oder potegnili (oz. ene so se kr same zagreble)... Nekatere punce so se ful vživele in prav nič sramežljivo tud mal katerega pošlatale - pa sej oni njih tud... Ma blo je res fajn in vsem puncam priporočam, da si to kdaj ogledate - mislim, da vam ne bo žal!

Deli na socialnih omrežjih

Johnny..... x:px

Keanu..... x:px

To sta mi najbolj lušna igralca..... ampak načeloma pa ne maram tega..... :o|o: keri igralci so nam luškani.... :o|o: tko pocukrano mi je..... x:Dx Ja sej vem, da spadam zraven, sovražim to ko sem osladna.....

Pa če že govorim o tem, kdo mi je..... Brad Pitt big NO NO. :xx!: Pa sej ma lepe poteze obraza in vse..... ampak ne vem no....ne vidim nič na njem.

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

A res? :eek: saj smo ze fulkrat pisale o tem, par nas bejb, med drugimi Mateja ziher...

Sem prav primerjala in razlagala, zakaj da pit ne cruise pa ja.

Cruise je tak... hm, 'custven'... pit se me cist nic ne dotakne, cruise pa... tak ranljiv zgleda, oni pa je pac... tak kipec.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Sm mislil, da se črnogorkica sam na vlke pali  xcivx  x;)x  x:Dx

A res? O tem sem tud po mojem ze kdaj...

Vidis kok vcasih narobe mislis...

V bistvu ne gledam tega, ce pa ze, mam pa rajs manjse moske, ves... xDDx

Rajs... to je zdaj tko... ampak ja, v bistvu... velik mojih tipov je bilo 'manjsih'... ne recimo od mene, ceprav tud mogoce kdaj - al pa tam nekje okol moje velikosti...

sam un tip, ki sem se cist dzazno zaljubila tedaj v BG, pa je bil visok zelo, crnogorec pac. :) ;)

Moji strici so bili vsi veliki, ogromni, moj fotr pa ne.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>A res? O tem sem tud po mojem ze kdaj...

Vidis kok vcasih narobe mislis...

V bistvu ne gledam tega, ce pa ze, mam pa rajs manjse moske, ves... xDDx

Rajs... to je zdaj tko... ampak ja, v bistvu... velik mojih tipov je bilo 'manjsih'... ne recimo od mene, ceprav tud mogoce kdaj - al pa tam nekje okol moje velikosti...

sam un tip, ki sem se cist dzazno zaljubila tedaj v BG, pa je bil visok zelo, crnogorec pac. :) ;)

Moji strici so bili vsi veliki, ogromni, moj fotr pa ne.

Hoj, hecal sm se x;)x . Te ne podcenjujem tolk, da bi mislil, da bi blo to nekak odločujoče pr teb za to, da te kak privlači. x;)x :vragec: Sm bl zato napisau, k so črnogorci pa praviloma vlki tipi. Sam tolk, za hec......Sam se tud palim na vlke, npr. moja sedanja je večja od mene, sam še pa zdaleč to ni nekaj nujno željenega... x;)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ne saj vem, Mick, to govorim, ker nocem posplosevat, ne sam zate, ker pac pisem, ce ze...

Sicer pa imam 'rajs' povprecne velikosti, srednje - od moje velikosti 10 cm gor recimo, tja do 180... to je nekak 'idealno'.

Mi je vsec, da mi je 'prav'. xDDx :palec:

V bistvu pa je bilo ene par kar precej majhnih, mislim da celo manjsi od mene... ko mal razmisljam...

Mi je pa vsec, da ima vecje roke, ne cist take... kot zenska.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...