seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 27. februar 2005 Prijavi Deli 27. februar 2005 ma oba sta fejst deca pa še ena dobra bejba zravn. ;a kdaj ste to debatirali?Pa sploh nima velike glave Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Od prijateljice dragi ... zraven pa še ena snežno bela lepotička.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 naš poštar sam ga res ne morem kr slikat, pa ga klele popat Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 u, men so tud kakšni črnci ful všeč .. od znanih.. morgan freeman ..., pa denzel washington tud ni slab.. sam morgan je še bolj moški.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 will smith Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bigwillie 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Kja pa Jude Law?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ni moj tip....Mi je pa fotka(vsebina) od tine Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 marsa, a je to mitja? se mi zdi, da bi znal bit... ti nekak paše Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Marsa Meni pa Jude ne potegne..... ne vem..... not my type. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> na tejle fotki pa res zakon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>marsa, a je to mitja? se mi zdi, da bi znal bit... ti nekak paše ja, to je mitja, bast. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bast 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 kul, bolj me zanima ga videt še z drugih kotov kot judeža "moj" je tud zanimiv in čist paše v to temo, ma ga najbrž ne bi preveč osrečlo, če bi vidu svojo fotko na netu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> haha mi je kinda mitja še najbolj po mojmu okusu... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Od Marse Mitja? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Na tisti slikci iz profila res zgleda zlo luštn tipčk, lahko še eno na kateri se bolje vidi ...Marsinega Mitjo imam v mislih Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 a nima mitja on neke zvezde? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Js sm tut to zdj razmišljala!!!!!!!?????? Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trinity 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ekola moj sanjski tipček.... andreas wilson iz filma Ondskan ( Zlo ) švedski film... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Jared Leto, na tej slikci Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 .................. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.