surya 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 pač, vsak/a ma svoj okus.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mal eksotike bi ga lahk kr nekaj časa gledala-ga bom Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Sanjski moški z RTL-a..... Ni slab... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Uoooou, ni slab?!?!?! na pogled je pravi cukr!!!!! (vprašanje pa je kaj se skriva za tole bjutiful fasado) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Surangeni 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ma tegale moram še mal pokomentirat krasne učke, čudovite roke (poglejte te prste no), lasje zdravi črni, da ne govorim o zobeh, pa ustnicah, pa pa pa... res je sanjski... no pa jaz že imam sanjskega mojega najdražjega, tako da tale odpade, žal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjski moški z RTL-a..... Ni slab... Jap, ta bi pa res lahk bil sanjski. Luštno, luštno Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Kjut je ja Ceprav Jude je se vedno 1A. Hmmm....pa tale Klikni! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Uuuuuu, na kerga sm se spomnla...na modela, k je igrov samuraja v poslednjem samurajo...no, če pa to ni ornk dec, pol pa tud...klinc gleda vse. Sam na žalost se ne spomnm imena...bi bla pa dobrodošla kakšna slikca gor....sej ni treba, da je nude Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uuuuuu, na kerga sm se spomnla...na modela, k je igrov samuraja v poslednjem samurajo...no, če pa to ni ornk dec, pol pa tud...klinc gleda vse. Sam na žalost se ne spomnm imena...bi bla pa dobrodošla kakšna slikca gor....sej ni treba, da je nude Ken Watanabe...... men je tud hud, ja.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjski moški z RTL-a..... Ni slab... pa res, kar dober tipcek (sem se ze pripravljala, da ga bom jasno skritizirala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ta me pa čist spominja na enega igralca z ene brazilske limunjad. Ja, sej zgleda k en latino lover! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a je sploh Nemec to? Ne verjamem, da imajo take v Nemčiji. En uvožen zgleda.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 The same person!!!!!!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ne stekam... Kako si pa to sploh nasla, mystica? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mogoce je mogoce pa ni. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 A ni on igral pri družinskih vezi? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 vezi. * Mysti pa kar tih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 druzinskih vezi (pri)?pri druzinskih vezeh - ce ze postavimo tko...To tih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja saj tko kot jaz, sam tole se mi je zdel prav posreceno, me je prav zbodlo v oci in ker je bil takoj naslednji tvoj post, me je rpesenetil, da nisi nic... rekla. ma ja saj, brez veze, sam, kot pravis, vcas prav 'mors' rect. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 hehehe seveda je latniček... hehehe sem si jz tud oči pasla na njem... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 em... sam kako ste ga pa najdl kot nemškega sanjskega moškega? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 kwa pol model nemšk govori... hehe so ga plačal da igra sanjskega moškega? čak to morm pa mal povohat... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa pol model nemšk govori...mogoce sam blefira. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 pa če je res.. no nekak ne verjamem, da bi španski al brazilski igralec po nemšk neki kwasov.. ne gre. sej če bi znala nemšk bi pla mal pogledat. pa niti v angleščini ne vem kako se reče sanjski moški... mislim original kao od oddaje.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.