Skoči na vsebino

Dobri tipi

Kristalka

Recommended Posts

Ma tegale moram še mal pokomentirat x:px

krasne učke, čudovite roke (poglejte te prste no), lasje zdravi črni, da ne govorim o zobeh, pa ustnicah, pa pa pa...

res je sanjski...

no pa jaz že imam sanjskega mojega najdražjega, tako da tale odpade, žal

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Uuuuuu, na kerga sm se spomnla...na modela, k je igrov samuraja v poslednjem samurajo...no, če pa to ni ornk dec, pol pa tud...klinc gleda vse. Sam na žalost se ne spomnm imena...bi bla pa dobrodošla kakšna slikca gor....sej ni treba, da je nude x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Uuuuuu, na kerga sm se spomnla...na modela, k je igrov samuraja v poslednjem samurajo...no, če pa to ni ornk dec, pol pa tud...klinc gleda vse. Sam na žalost se ne spomnm imena...bi bla pa dobrodošla kakšna slikca gor....sej ni treba, da je nude x:Dx

Ken Watanabe...... men je tud hud, ja.... :palec:

Scio mi nihil scire

druzinskih vezi (pri)?

pri druzinskih vezeh - ce ze postavimo tko...

To tih. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja saj tko kot jaz, sam tole se mi je zdel prav posreceno, me je prav zbodlo v oci in ker je bil takoj naslednji tvoj post, me je rpesenetil, da nisi nic... rekla. :)

ma ja saj, brez veze, sam, kot pravis, vcas prav 'mors' rect. :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

pa če je res.. no nekak ne verjamem, da bi španski al brazilski igralec po nemšk neki kwasov.. ne gre. sej če bi znala nemšk bi pla mal pogledat. pa niti v angleščini ne vem kako se reče sanjski moški... mislim original kao od oddaje.. xscratchx
spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...